- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.121
bende dondurmalı irmik tatlısı yidimİyi geceler kızlar
Minnoşumu uyuttum
Canım çok çay çekti normalde sevmem ama şimdi demliyorum azıcık da domatesli tost yicem
marulun arasına domatis koyup yiyom bende azcıkta peynir al sana tost
Afiyet olsun niye ağlıyorsunbende dondurmalı irmik tatlısı yidim
Marulu ziyan etme kızım içine çiğ köfte en olmadı mercimek köftesi sar domatesi yanında yemarulun arasına domatis koyup yiyom bende azcıkta peynir al sana tost
yarın kısır yapacamMarulu ziyan etme kızım içine çiğ köfte en olmadı mercimek köftesi sar domatesi yanında ye
diyeti bozdum kııız dünde nutella yedim gecenin köründeAfiyet olsun niye ağlıyorsun
Oh afiyet olsun annemde bayat ekmeleri yumurtali ekmek yapıp kızartmıs bende 5dilim falan yedim özlemişimyarın kısır yapacam
Ayyyy hiç yemem daha iyimarulun arasına domatis koyup yiyom bende azcıkta peynir al sana tost
Boz ne olacak ölüm orucumu bu kendini mutsuz etme iç bir soda kaç gündür diyet yapıyorsun bir nutelladan şişmezsindiyeti bozdum kııız dünde nutella yedim gecenin köründe
yarın benim için tartılıyosun ben niye yemek yemeyi düşününce bile 1 bucuk kilo alıyorum sen herseyi yiyosuuun haksızlık buuOh afiyet olsun annemde bayat ekmeleri yumurtali ekmek yapıp kızartmıs bende 5dilim falan yedim özlemişim
İşi gücü israfAyyyy hiç yemem daha iyiekmeksiz içim kalkar benim
Dalga geçme lütfen yA perişanım zaten
Bu var ya buuuuuuBoz ne olacak ölüm orucumu bu kendini mutsuz etme iç bir soda kaç gündür diyet yapıyorsun bir nutelladan şişmezsin
ana göz göre göre dedikodumu yapıyollarİşi gücü israf
Seninle polemiğe giremem bak cezam yeni bittiana göz göre göre dedikodumu yapıyollar
ayy inşallah kiiz 55 olamam ama 58 59 olsam yeterBu var ya buuuuuubir gün bakmışız 55 yazıyo kilosunda yakındır o günler
Seninle polemiğe giremem bak cezam yeni bitti
Çok hırslı bir ay kabak yedi ot yiyiyor saat 5ten sonra yemek yemiyor ben 5ten sonra yediklerimle hayata tutunuyorumBu var ya buuuuuubir gün bakmışız 55 yazıyo kilosunda yakındır o günler
He valla öğlende salçalı makarna sabahları salçalı ekmek ah beokyonus bizde taze salçalarımızdan kaşarlı sucuklu salçalı tost yapsak ne güzel olurdu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?