- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.141
Ayyyyy toplaşın gelin banasağolasın okyonus
sağolsun görümcem bu tarz şeyler yaptığında hep çağırır. Bana da yemek düşer
Kmsl Hnd valla senin elinden bir mangal yemek ben de isterdim
Ben genel olarak yiyiciyim ama ben de size çok güzel mezeler yapardım
Kız daha pazar günü annem yaptı ama yine de canımı çektirdin o kadar çok söyledin ki
Yok kız kaşarlı domatesli
Üffffff yaaaaa çiğköfte deme çok canım istiyorMarulu ziyan etme kızım içine çiğ köfte en olmadı mercimek köftesi sar domatesi yanında ye
Ben çok et yedim hep mangal yaptık kolesterolüm yüksek çıktı bünyem kaldırmadıAyyyyy toplaşın gelin bana
Kız daha pazar günü annem yaptı ama yine de canımı çektirdin o kadar çok söyledin ki
Yok kız kaşarlı domatesli
Üffffff yaaaaa çiğköfte deme çok canım istiyor
Hiç söyleme benim de kolesterolüm hep yüksek çıkıyor ama napim et tavuk bunları çok seviyorum yağlı yağlııBen çok et yedim hep mangal yaptık kolesterolüm yüksek çıktı bünyem kaldırmadıDemir depom düşük ilaç başladım bakalım
Görmedim ben izlemiyorum onuHiç söyleme benim de kolesterolüm hep yüksek çıkıyor ama napim et tavuk bunları çok seviyorum yağlı yağlıı
Dün. Masterchef de ki pirzolaları gördün mü
Niye gülüyorsun
konuştuk ya ondan güldüm kıız yani güldüğümde coktaaan sana cevap yazmıştımNiye gülüyorsunKilomu gör diye attım kafamı kırptım sana özel❤
Kafaları karıştırmayınkonuştuk ya ondan güldüm kıız yani güldüğümde coktaaan sana cevap yazmıştım
peynir değilde lor gibi olmuştur tuz at karıştır canımCnm eşim süt almıştı ben yoğurt için kaynatınca peynirleşti bende süzdüm dolaba attım tuzu yok. Nasıl tuzluyorsun?
çekmeceyi açmış yarım baktı istediklerinin boyutları büyük açtığı yerden rahat çıkmıyor oturdu daha fazla açtı kalktı boşaltmaya devam ediyorHayir kenarindan kenarindan atiyo
Agir olanlar hala iceride
Cok disiplinli ama
Ciddi olacak
çekmeceyi açmış yarım baktı istediklerinin boyutları büyük açtığı yerden rahat çıkmıyor oturdu daha fazla açtı kalktı boşaltmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?