- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.161
GünaydınGünaydın kızlar
Ayyy çok şükürGünaydın ❤Temizlikleri bitirdin hadi rahatsın
Toplanıp gelirsiniz yardıma çocukları bir odaya kapatırız orada oynasınlarAyyy çok şükür
Tuceyle bitirdik biz
Sende yeni evinde inşdualarımızdasın
Harika fikirToplanıp gelirsiniz yardıma çocukları bir odaya kapatırız orada oynasınlar
Şube müdürü toplantıda haber bekliyorum bende şimdi oğluşta kuru ekmekle kahvaltı ediyor güyatuce_tuce yokmu haber
Ne güzel kahvaltı etmiş bak annesiŞube müdürü toplantıda haber bekliyorum bende şimdi oğluşta kuru ekmekle kahvaltı ediyor güya
Ay hiç sorma tıka basa yediNe güzel kahvaltı etmiş bak annesi
nutellalı kek yaptik oğluşla bi an önce bitsin şu lanet şeyHarika fikir
Benimki hiç birşey yemiyor yine stresten yüzümde yaralar çıkmaya başladı çok üzgünümnutellalı kek yaptik oğluşla bi an önce bitsin şu lanet şeyüstüne de bonibonlar koydu bizim ki 4 gözle bekliyo şimdi 27 kilo olmus bu çocuk zeballah gibi bişi olacak kesin basketbola göndercem hemen valla
ertuda 2 yaşından sonra düzeldi yemesiBenimki hiç birşey yemiyor yine stresten yüzümde yaralar çıkmaya başladı çok üzgünüm
Oooo maşallah yaaanutellalı kek yaptik oğluşla bi an önce bitsin şu lanet şeyüstüne de bonibonlar koydu bizim ki 4 gözle bekliyo şimdi 27 kilo olmus bu çocuk zeballah gibi bişi olacak kesin basketbola göndercem hemen valla
Bilmiyorum yA hiç düzelmeyecek gibime geliyor . Hiç hayat enerjim kalmıyor İnan ki kafama takmayayım diyorum dayanamıyorum sürekli bi ağlama geliyor üzerime . Birde izin olayını da bu yüzden istiyorum biraz hava alırız belki iyi gelir diye yoksa kimseyi özlemedim ben .ertuda 2 yaşından sonra düzeldi yemesi
Güzel bir şeymiş tuceKızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorumbebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Bende merak ediyorum yorumlara baktım da iyi şeyler söylüyorlarGüzel bir şeymiş tuce
Ben hiç kullanmadım böyle bir şey belki kullanan vardır kullanışlı pratik gibi duruyor
Ben vip Ahmet mop aldım çok övdüler daha kullanmadım kolide duruyor gittiğim evde kullanacağım inşKızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorumbebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?