Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Dün 179₺ harcadım market alışverişine. Bulaşık makinesi deterjanı ve 1 kg kıyma dahil
Bugün için közlenmiş domates çorbası ve kıymalı patates oturtma hazırladım. Cok dersim var bugün sabahtan hazır olsun. Birazdan kv gelecek cocuklara bakmaya ben ders yaparken.

Selam kızlar 2 makina çamaşır yıkadım . Dün gece zorda olsa mutfağı bitirdim iş bitti birtek halılar gidecek o kadar patates haşladım bebeğin eline vereceğim karnı ağrıyor sanki durum biraz karışık onda çorba pişirdim birde . Akşama etli bulgur pilavı yapacağım ona da yoğurt la yediririm kavanoz maması vermeyeceğim bence sıkıldı çocuk biraz zaman girsin bakalım hala ses yok kocamdan. Birde aile grubuna yiğenini eklediler çocuk küçük bir sürü saçma resim atacak şimdi biliyorum üf bütçe yapacağım kaşlarımı alacağım iş çok

nutellalı kek yaptik oğluşla bi an önce bitsin şu lanet şey üstüne de bonibonlar koydu bizim ki 4 gözle bekliyo şimdi 27 kilo olmus bu çocuk zeballah gibi bişi olacak kesin basketbola göndercem hemen valla

nutellalı kek yaptik oğluşla bi an önce bitsin şu lanet şey üstüne de bonibonlar koydu bizim ki 4 gözle bekliyo şimdi 27 kilo olmus bu çocuk zeballah gibi bişi olacak kesin basketbola göndercem hemen valla
Benimki hiç birşey yemiyor yine stresten yüzümde yaralar çıkmaya başladı çok üzgünüm

Oooo maşallah yaaa
Benim kız 15 kilo herşeyden yiyor ama azar azar bence yeterli sonradan vermesi çok zor

ertuda 2 yaşından sonra düzeldi yemesi
Bilmiyorum yA hiç düzelmeyecek gibime geliyor . Hiç hayat enerjim kalmıyor İnan ki kafama takmayayım diyorum dayanamıyorum sürekli bi ağlama geliyor üzerime . Birde izin olayını da bu yüzden istiyorum biraz hava alırız belki iyi gelir diye yoksa kimseyi özlemedim ben .

Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorum bebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum

Eklentiler

• F43034CA-66C0-4076-BAC1-B81DF11DCE9F.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…