Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasılsınız kızlar bugün işe geldim çocuklar eşimin yanında dışarıda işi varmış beraber gideriz çocuklarla dedi boyama ve hikaye kitapları aldım çocuklara kendime 2 tane atlet aldım 70 TL kk dan harcadım zeytin peynir çok az haftasonu alışverişe gideriz meyve sebzeyi bugün manavdan alacak eşim

Oooo maşallah yaaa
Benim kız 15 kilo herşeyden yiyor ama azar azar bence yeterli sonradan vermesi çok zor
öyle tabi ki canım bende kilo almasını hiç istemem ama boyu da yaşına göre epey uzun 114 cm geçen gün ölçtük yani kız çocuğu narin olsun bizimki iri kıyım bişi olacak gibi görünüyo danam benim

tuçe benim oğlanda sadece makarna yerdi ona netten domatesli ıspanaklı kapya biberli felan makarna alırdım sonra köfte yemeye başladı kurufasülye felan bu sene yemeye başladı daha zamanla düzelip herşey sıkma canını

Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorum bebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Ben kullanıyorum aynısından tuce trendyoldan almıştım.

ince temizlik için yeterli değil ama günlük temizlik için güzel oluyor

geçen seneden beri kullanıyorum günlük temizlikte

Ben kullanıyorum aynısından tuce trendyoldan almıştım.

ince temizlik için yeterli değil ama günlük temizlik için güzel oluyor

geçen seneden beri kullanıyorum günlük temizlikte
Günlük kullansam diyorum viledayı da büyük temizliklerde haftada 1 -2

Benimkinin kafa gidip geliyor 1 gün yiyor oha diyorum nasıl güzel yedi 3 gün yemiyor sonra

Selamlar

sabah pazara gittim

2.5 kilo patlıcan
2 kilo Kapya biber
2 kilo Taze fasulye
2 kilo Domates
1 kilo Şeftali
Maydanoz, nane, taze soğan,roka

aldım. Hepsine toplamda 40 tl verdim

fasulyeyi bugün yapıp atacağım buzluğa. Kapya biber patlıcan közleme de yarın yaparım.

Günlük kullansam diyorum viledayı da büyük temizliklerde haftada 1 -2

aynen ben de öyle yapıyorum. Haftada bir kez vileda, diğer günler bu mopu kullanıyorum. insanı yormuyor, pratik. Yatak altına koltuk altına falan da giriyor. Tavsiye ederim

aynen ben de öyle yapıyorum. Haftada bir kez vileda, diğer günler bu mopu kullanıyorum. insanı yormuyor, pratik. Yatak altına koltuk altına falan da giriyor. Tavsiye ederim
Tamam çok teşekkür ediyorum alacağım

Selam.
Akşam dönüşe gececegiz.
Valla millet hayatını yaşıyor. Ben apartman dairesinde süründüğümü fark ettim. İşler yolunda giderse müstakil ev yaptirma planı aldığım en güzel karar olacak.
Çekilmiyor İstanbul un isi pisi kalabalığı ayrıca.
Neyse tayinciyiz şükür.

Akşama yemek listesi hazırlayacağım.
Alışveriş listesi ayrıca.sebze meyve haftalık.
Seminer ek dersi yattı. Elektrik faturami ödedim.
Maaşa son 5

Haftasonu istanbula gidecegiz
Dolabi bosaltmam gerek.
Haftada da kalan yere de birseyler ayarlarim
Cok bunaldim kislik hazirliktan
Daha salatalik tursusu yapacagim

Tuce wireless kulaklik alabilirsin, ben aldim rahat ettim, bulasik yikarken ev isi yaparken takiyorum, hem cocuklar duymuyor hem telefon baska odada ben baska odada is yapabiliyorum.

Tuce wireless kulaklik alabilirsin, ben aldim rahat ettim, bulasik yikarken ev isi yaparken takiyorum, hem cocuklar duymuyor hem telefon baska odada ben baska odada is yapabiliyorum.
Aaa evet bende ona bakmıştım biraz pahalı olanlar var ama ben normal birşey alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…