- 11 Mart 2013
- 33.738
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.112
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.181
Bebek kovayı deviriyorBen vip Ahmet mop aldım çok övdüler daha kullanmadım kolide duruyor gittiğim evde kullanacağım inş
Ahahahahh bunu bende alacam başka topiklerde çok övüyorlar dimiBen vip Ahmet mop aldım çok övdüler daha kullanmadım kolide duruyor gittiğim evde kullanacağım inş
öyle tabi ki canım bende kilo almasını hiç istemem ama boyu da yaşına göre epey uzun 114 cm geçen gün ölçtükOooo maşallah yaaa
Benim kız 15 kiloherşeyden yiyor ama azar azar bence yeterli sonradan vermesi çok zor
tuçe benim oğlanda sadece makarna yerdiBilmiyorum yA hiç düzelmeyecek gibime geliyor . Hiç hayat enerjim kalmıyor İnan ki kafama takmayayım diyorum dayanamıyorum sürekli bi ağlama geliyor üzerime . Birde izin olayını da bu yüzden istiyorum biraz hava alırız belki iyi gelir diye yoksa kimseyi özlemedim ben .
Ben kullanıyorum aynısından tuce trendyoldan almıştım.Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorumbebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Günlük kullansam diyorum viledayı da büyük temizliklerde haftada 1 -2Ben kullanıyorum aynısından tuce trendyoldan almıştım.
ince temizlik için yeterli değil ama günlük temizlik için güzel oluyor
geçen seneden beri kullanıyorum günlük temizlikte
Benimkinin kafa gidip geliyor 1 gün yiyor oha diyorum nasıl güzel yedi 3 gün yemiyor sonratuçe benim oğlanda sadece makarna yerdiona netten domatesli ıspanaklı kapya biberli felan makarna alırdım sonra köfte yemeye başladı kurufasülye felan bu sene yemeye başladı daha zamanla düzelip herşey sıkma canını
Millet övüyor diye bende aldımAhahahahh bunu bende alacam başka topiklerde çok övüyorlar dimi
Günlük kullansam diyorum viledayı da büyük temizliklerde haftada 1 -2
Kızlar ben bundan almak istiyor ama temiz olur mu bilmiyorumbebek kovayı döküyor ondan kaça kaça zor temizlik yapıyorum
Ay aynen bende öyle yapmak istiyorum bebek kovayı döküyor durduramıyorumBen bunun parex olanını kullanıyorum. Günlük için çok iyi. Hele mutfakta elim ayağım. Viledayı haftada bir açıyorum.
Tamam çok teşekkür ediyorum alacağımaynen ben de öyle yapıyorum. Haftada bir kez vileda, diğer günler bu mopu kullanıyorum. insanı yormuyor, pratik. Yatak altına koltuk altına falan da giriyor. Tavsiye ederim
Tuce wireless kulaklik alabilirsin, ben aldim rahat ettim, bulasik yikarken ev isi yaparken takiyorum, hem cocuklar duymuyor hem telefon baska odada ben baska odada is yapabiliyorum.Oğlunun kime çektiği bellibende entrika severim bu arada MÜGE anlıda yaşlı bi teyze arıyorlar onu merak ediyorum geçen gece yatak odasını temizlerken bebek uyuyunca izledim biraz çok fenaydı. İzlemek istiyorum ama çocuk duymasın diye izleyemiyorum da
Kovasız SİLVA marka var baya memnunlar alan tanıdıklarım var. Ben de vip Ahmet aldım kullandım memnunumBebek kovayı deviriyor
Aaa evet bende ona bakmıştım biraz pahalı olanlar var ama ben normal birşey alacağımTuce wireless kulaklik alabilirsin, ben aldim rahat ettim, bulasik yikarken ev isi yaparken takiyorum, hem cocuklar duymuyor hem telefon baska odada ben baska odada is yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?