- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.301
GünaydınHerkese günaydınlar
Erkenciyim gene
Yağcılıktan ben mapusa düştüm ya bideYağcılarım varmış ya onlarda benim topiğe gelirler artık
Tabi yağ yakman lazım sana neler alıyorum gramseler bilezikler ayakkabılar çantalar maaşınızı da ben veriyorum yağ yakmasan olur mu
En önemlisi kocamın tayinini sen yaptınTabi yağ yakman lazım sana neler alıyorum gramseler bilezikler ayakkabılar çantalar maaşınızı da ben veriyorum yağ yakmasan olur mu
Dimi bak evetEn önemlisi kocamın tayinini sen yaptın
Erkenden hortluyorum mesela bir işim olsun erken girmem gereken o zamanda hiç yataktan kaldıramam başımı okula da hep geç kalırdımGünaydınabi bebek gibi
Eczaneden 170liraya aldım bu aymollers balık yağı trendyolda 123 tl kızlar kullanan varsa fiyatı iyi bu fiyata düşmüyordu bayadır 145 gördüm en düşük
bizimkide katya olacak eşim bakıyor bana hediye alacakmış eve alıyorsun bana hediye alacaksan bilezik al dedimİsmi katya olacak
evet pahalı bende ocean almıştım en son onuda ankarada bıraktım kara mürver özüde almak istiyorum küçük kızım sınırda gelişimi ne yedirsem yaramıyor çocugumaEczaneden 170liraya aldım bu ay
Ama sende cok yağcisin bebegim hiç öyle doğruları söyleme yok insalanlarin hatalarını söylemek yok Tuğçe hasta haliyle geziyor hala cnm cicim diyorsun
Ev ve isyerin yakın miGünaydın işe yürüyerek geliyorum çok uykusuzum dün akşamdan yaptım yemeklerimi patlıcan oturtma, bulgur pilavı salata yogurt yeriz akşam biber dolması yaparım yarında onu yeriz.Dün çok harcama yaptım bu aralar ne kadar harcama oluyor takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?