- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.261
Bana da ilk o geldi püreTuce balık mi dokundu acaba.aklima ilk o geldi
Benimki de aynı. Yerlerde sürünüyor. Elini ağzına sokuyor.salyali eliyle gözünü ovaliyor. 1 haftdan fazla oldu gözler kırmızı gezdi. Sürekli yüzünü yıkadım geçti kızarıklık. Damla fayda etmedi.Birde sürekli yerde sürünüyor oyuncakları filan yerde ne kadar temizlesem de acaba mikrop mu aldı diye düşünüyorum. Ateşi filan yok keyfi iyi uykusu iyi çözemedim: doktora gitmeyeceğim ama sanırım yarın bi bakayım
Birde sürekli yerde sürünüyor oyuncakları filan yerde ne kadar temizlesem de acaba mikrop mu aldı diye düşünüyorum. Ateşi filan yok keyfi iyi uykusu iyi çözemedim: doktora gitmeyeceğim ama sanırım yarın bi bakayım
Evet sürekli süpür sil yapıyorum cidden . Balığı bi kez daha denerim sanırım aynı tepki olacak mı diye . Ay şimdiye kadar hiç bir yiyecek rahatsız etmemişti şaşkınımevden mikrop kapması mümkün değil çok düzenli ev temizliyorsun sen canım
bana da balıktan gibi geldi ilk mesajını okuduğumda. İlk tatması ise bazen sindirimi zorlayabiliyor. Çok geçmiş olsun
Evet sürekli süpür sil yapıyorum cidden . Balığı bi kez daha denerim sanırım aynı tepki olacak mı diye . Ay şimdiye kadar hiç bir yiyecek rahatsız etmemişti şaşkınım
Doğru bak böyle bi şişliklik hissetmiştim bebekte zaten . Mesela kaşar peynir sever eline verirdim şimdi yüzüne bakmıyor 2 gündür patates haşladım parmak parmak eline verdim yemedi daha bir sürü şey denedimbazı bebeklere balık ağır gelebiliyor. Benim oğlan birçok kez yemesine rağmen bir defasında yedikten 1 saat sonra kusmaya başlamıştı korkup hastaneye götürmüştük acile.
doktor bazen gün içinde yedikleriyle birlikte ağır gelebilir balık demişti. Balık yedireceğiniz gün dikkat edin özellikle süt ürünü tükettirmeyin o gün demişti mesela.
abi bebek gün içinde yoğurt vs yiyip sonrasında balık yediyse sindirimi bozulmuş olabilir
Gitsin püre yADün biz bahcedeydik. İçerde masterchef programı varmış galiba ben görmedim.
Beyler izlemiş. Ördeği rezil etti hiç yapamadı diyorlar.
Avdan getirip yaptıklarını filan bahsettiler sonra.
Engelleyemiyecegim galiba gidecek bunlar 🏕
Benimki de yemekli ellerini gözüne kulağan saçınaBenimki de aynı. Yerlerde sürünüyor. Elini ağzına sokuyor.salyali eliyle gözünü ovaliyor. 1 haftdan fazla oldu gözler kırmızı gezdi. Sürekli yüzünü yıkadım geçti kızarıklık. Damla fayda etmedi.
Size eziyet ediyor da olabilir.Doğru bak böyle bi şişliklik hissetmiştim bebekte zaten . Mesela kaşar peynir sever eline verirdim şimdi yüzüne bakmıyor 2 gündür patates haşladım parmak parmak eline verdim yemedi daha bir sürü şey denedim2 gündür sadece anne sütü alıyor neredeyse
Ablam İngiltere’de bende ona ısmarlayın ama eşim almazEvde ihlasın robotu var o zor oluyor sulu hep açılmıyor dedim adam acıdı Dyson aldı uzun kablolu pratik diye Ama robot mantıklı salacağız o temizleyecek
Kur farkından daha pahalı olur sanki sterlin uçuyor ha hediye getirecekse suoe olurCedric1003
boza
nedemistimkibenn
Kızlar ek ders alacak mıyız. İdarecileriniz birşey dedi ki bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?