Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birde sürekli yerde sürünüyor oyuncakları filan yerde ne kadar temizlesem de acaba mikrop mu aldı diye düşünüyorum. Ateşi filan yok keyfi iyi uykusu iyi çözemedim: doktora gitmeyeceğim ama sanırım yarın bi bakayım

Benimki de aynı. Yerlerde sürünüyor. Elini ağzına sokuyor.salyali eliyle gözünü ovaliyor. 1 haftdan fazla oldu gözler kırmızı gezdi. Sürekli yüzünü yıkadım geçti kızarıklık. Damla fayda etmedi.

evden mikrop kapması mümkün değil çok düzenli ev temizliyorsun sen canım

bana da balıktan gibi geldi ilk mesajını okuduğumda. İlk tatması ise bazen sindirimi zorlayabiliyor. Çok geçmiş olsun

Akşamüstü tekrar pazara uğradım

1 kıvırcık
1 kilo salatalık
Biraz Taze zencefil
2 kilo mürdüm eriği ( buzluğa atacağım bir kısmını)

20 tl harcadım

Eve geldik oğlanı duş aldırdım yemeğini yedirdim uyuttum

ben akşam yemeği yemeyi unuttum en son öğleden sonra aşure yemiştim bir kase. Saat geç oldu vazgeçtim yemekten. Şimdi sütlü soğuk kahve yaptım onu içiyorum

evden mikrop kapması mümkün değil çok düzenli ev temizliyorsun sen canım

bana da balıktan gibi geldi ilk mesajını okuduğumda. İlk tatması ise bazen sindirimi zorlayabiliyor. Çok geçmiş olsun
Evet sürekli süpür sil yapıyorum cidden . Balığı bi kez daha denerim sanırım aynı tepki olacak mı diye . Ay şimdiye kadar hiç bir yiyecek rahatsız etmemişti şaşkınım

Evet sürekli süpür sil yapıyorum cidden . Balığı bi kez daha denerim sanırım aynı tepki olacak mı diye . Ay şimdiye kadar hiç bir yiyecek rahatsız etmemişti şaşkınım

bazı bebeklere balık ağır gelebiliyor. Benim oğlan birçok kez yemesine rağmen bir defasında yedikten 1 saat sonra kusmaya başlamıştı korkup hastaneye götürmüştük acile.

doktor bazen gün içinde yedikleriyle birlikte ağır gelebilir balık demişti. Balık yedireceğiniz gün dikkat edin özellikle süt ürünü tükettirmeyin o gün demişti mesela.

abi bebek gün içinde yoğurt vs yiyip sonrasında balık yediyse sindirimi bozulmuş olabilir

Doğru bak böyle bi şişliklik hissetmiştim bebekte zaten . Mesela kaşar peynir sever eline verirdim şimdi yüzüne bakmıyor 2 gündür patates haşladım parmak parmak eline verdim yemedi daha bir sürü şey denedim 2 gündür sadece anne sütü alıyor neredeyse

Gitsin püre yA

Benimki de yemekli ellerini gözüne kulağan saçına

Size eziyet ediyor da olabilir.
Afacan biraz çünkü benim kız gibi.

Birkaç gündür böyle boğulur gibi hareketler yapıyor. Öksürüyor filan. Yanına koşup boğazıni kontrol ediyoruz hiçbir şey yok.
Sonra dikkatlice inceledik.
Eşim diyor ki bilerek yapıyor bu afacanlık yapıyor dikkat çekiyor.

Cedric1003
boza
nedemistimkibenn
Kızlar ek ders alacak mıyız. İdarecileriniz birşey dedi ki bu konuda
Kur farkından daha pahalı olur sanki sterlin uçuyor ha hediye getirecekse suoe olur
Cnm haftalık canlı dersin 15 saati geçiyorsa alacaksın yoksa alamıyorsun
Benim zaten 1 sınıf almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…