- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.281
O bizde de var öksürme meselesi ama ben inanmıyorumSize eziyet ediyor da olabilir.
Afacan biraz çünkü benim kız gibi.
Birkaç gündür böyle boğulur gibi hareketler yapıyor. Öksürüyor filan. Yanına koşup boğazıni kontrol ediyoruz hiçbir şey yok.
Sonra dikkatlice inceledik.
Eşim diyor ki bilerek yapıyor bu afacanlık yapıyor dikkat çekiyor.
Tamam sil hemen adımıO zaman çik git gruptan
Merhaba püre, telafi eğitimi sürecinde ekders yokmuş ,21 Eylüle kadarki dönemde yani, sonrası meçhul,idaremiz bu şekilde yazı paylasti bizimle.Ayyyyy akşam akşam iyi güldüm
Herkeşşş gerçekleştirecek hedefini
Aslında yönetmelik fiilen yapılan dersler için verilir diyor. Ama sürekli sorulunca insan bildiğini de unutuyorMerhaba püre, telafi eğitimi sürecinde ekders yokmuş ,21 Eylüle kadarki dönemde yani, sonrası meçhul,idaremiz bu şekilde yazı paylasti bizimle.
Yağcılarım varmış ya onlarda benim topiğe gelirler artık
Parti kur oyum sana.Tamam sil hemen adımıgidip kendime topik kuracağım sana rakip
Yediklerindedir muhtemelen. Ilk defa yediği bir sey varsa.. doktora gerek kalmaz inşallah.Evet mukuslu dün ve bugün böyle oldu birde aşırı kokulu
Aynen öyle,fiilen ders olmadığı için ek ders de yok dedilerAslında yönetmelik fiilen yapılan dersler için verilir diyor. Ama sürekli sorulunca insan bildiğini de unutuyor
Garanti isini hiç bilmiyorum araştırmam lazım4500 civarı
Ordan getirtmek daha uygun bizde 620 dolara falan tekabül ediyor:
Garanti peki Türkiye de geçerli oluyor mu?
Kullanlar cok memnun burda almışken iyi bisey almak lazım çocuklar cok kirletiyor
Annem haftasinu xiomi aldi evi küçük çocuk yok
HahahahParti kur oyum sana.
Ekonomi bakanı olsan ülken altın çağıni yasar
BalıkYediklerindedir muhtemelen. Ilk defa yediği bir sey varsa.. doktora gerek kalmaz inşallah.
Ben kesin günde 2 kez çalıştırırım mutfağa 4 kez filan . Annem diyor ki eve bi tavuk al sen mama sandalyesinin altına koyGaranti isini hiç bilmiyorum araştırmam lazım
Evet ozellikle çocuklu arkadaslarim cok memnun her gün calistiriyorlar. Buyuk temizlik icin süpürge açıyorlar.
Ben kesin günde 2 kez çalıştırırım mutfağa 4 kez filan . Annem diyor ki eve bi tavuk al sen mama sandalyesinin altına koy
darısı da başımızaertuda 2 yaşından sonra düzeldi yemesi
Ben de ihlas robot, dyson v 8, ilife robot süpürge, arçelik dikey süpürge 3 tane mop var. Süpürge ve mop olunca ev temiz olacak diye bir şey yok. Birinin yine de kalkıp bir şey yapması gerekiyormuşAblam İngiltere’de bende ona ısmarlayın ama eşim almazEvde ihlasın robotu var o zor oluyor sulu hep açılmıyor dedim adam acıdı Dyson aldı uzun kablolu pratik diye Ama robot mantıklı salacağız o temizleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?