Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O bizde de var öksürme meselesi ama ben inanmıyorum yerden filan birşey bulması imkansız . Yemeyince aşırı strese giriyorum püre öyle böyle değil

Aha güya saat 22:00 gibi haber gelecekti olumlu olumsuz ses soluk yok . Eşim sabah toplantı var belli olur diyor yanlız bunu önceki 2 günde söylüyordu ancak hava civa valla

Garanti isini hiç bilmiyorum araştırmam lazım
Evet ozellikle çocuklu arkadaslarim cok memnun her gün calistiriyorlar. Buyuk temizlik icin süpürge açıyorlar.

Garanti isini hiç bilmiyorum araştırmam lazım
Evet ozellikle çocuklu arkadaslarim cok memnun her gün calistiriyorlar. Buyuk temizlik icin süpürge açıyorlar.
Ben kesin günde 2 kez çalıştırırım mutfağa 4 kez filan . Annem diyor ki eve bi tavuk al sen mama sandalyesinin altına koy

Ben de ihlas robot, dyson v 8, ilife robot süpürge, arçelik dikey süpürge 3 tane mop var. Süpürge ve mop olunca ev temiz olacak diye bir şey yok. Birinin yine de kalkıp bir şey yapması gerekiyormuş ben hiç beceremiyorum sevmiyorum da ama bu teçhizatı şimdi sıralarken eve dikkat ettim temiz ama tozlu bir de toz alan robot lazım bana benim de eşim ihlasın robotunun beni yorduğunu gördü dyson da al dedi karcher buharlı temizleyici ve elektrikli cam temizleyici de var allahım eve temizlikçi artık almayalım ekonomik olsun temizliği ben yapayım dedim kaç senelik temizlikçi parası gitmiş bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…