Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim temaslıyız diye raporluydu ama işe yeni girdiği için 90 günlük süreyi dolduramadığı için maaşından kesilen parayı devlet de vermiyormuş Gitti paracıklar ek ayında 14 gün eksik maaş alıcizzzzz kemerleri ciddi sıkmamız lazım bu ay. Kredi kartımı markette de az kullanmam şart pöfff sabah sabah moral bozuldu ama sağlık olsun Gerisi boş

Offfff ne kadar pahalı yaaaaaa ben geçen sene 70 e yıkarmıştım 2 3 lü 1 tekli bu senede yıkatacam ama taşınma işim olabilir beklemedeyim

Offfff ne kadar pahalı yaaaaaa ben geçen sene 70 e yıkarmıştım 2 3 lü 1 tekli bu senede yıkatacam ama taşınma işim olabilir beklemedeyim
70 mi Burda 70 olsa sık sık yıkatırım heralde
Storlarım 300 falan tutucak
Halılarda 200 civarı tutar
Neyse ki önceden 1000 lira ayırmıştım bu işler için

günaydın canım fiyat süpermiş . bizde öğlen spile çıkcez dürüm yiyecem bugün vücudu şaşırtmak lazımmış bi şok edeyim diyom

Bende heves ettim daha eşimin haberi yok bakalımAma benim önce derin dondurucu almam lazım senin varmı derin dondurucun?

günaydın canım fiyat süpermiş . bizde öğlen spile çıkcez dürüm yiyecem bugün vücudu şaşırtmak lazımmış bi şok edeyim diyom
Şaşırt tabi senin bünyenin iflahı kesildi kabak ot çorba ben dün akşam yemek yemedim bu gün hemen farketti biliyor musun

70 mi Burda 70 olsa sık sık yıkatırım heralde
Storlarım 300 falan tutucak
Halılarda 200 civarı tutar
Neyse ki önceden 1000 lira ayırmıştım bu işler için
Ahahahahhhhh ama koltukların kumaşı yıpranıyor canım

Ayyy storlar güzel görünüyor ama yıkaması çok zor benim perdem tül olmalı ayda bir yıkamalıyım

Şaşırt tabi senin bünyenin iflahı kesildi kabak ot çorba ben dün akşam yemek yemedim bu gün hemen farketti biliyor musun
akşam yememek gerçekten farkediyo valla bide ölçüm yaptim 4 er cm incelmişim artik o kadar zorlamam ama yinede dikkat ederim tekrar almamak için nohut mercimek unundan makarna felan varmis onlardan alicam daha hiç hamur işi ekmek pirinç makarna yemedim yemem de artik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…