- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.321
yakın canım 15 dk yürüyerek ama eve giderken yokuş çıkıyorum baya dikEv ve isyerin yakın mi
Offfff ne kadar pahalı yaaaaaa ben geçen sene 70 e yıkarmıştım 2 3 lü 1 tekli bu senede yıkatacam ama taşınma işim olabilir beklemedeyimGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık topladım
Birazdan kızımı anneme götüreceğim öğlende koltukları yıkamaya gelecekler evde sıkılır annemlerde bahçede oynar
2 tane 3 lü 2 tane tekli birde kızımın odasında tekli var bir tane hepsini 170 tl ye yıkayacaklar
70 miOfffff ne kadar pahalı yaaaaaa ben geçen sene 70 e yıkarmıştım 2 3 lü 1 tekli bu senede yıkatacam ama taşınma işim olabilir beklemedeyim
günaydın canım fiyat süpermiş . bizde öğlen spile çıkcez dürüm yiyecem bugün vücudu şaşırtmak lazımmış bi şok edeyim diyomGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık topladım
Birazdan kızımı anneme götüreceğim öğlende koltukları yıkamaya gelecekler evde sıkılır annemlerde bahçede oynar
2 tane 3 lü 2 tane tekli birde kızımın odasında tekli var bir tane hepsini 170 tl ye yıkayacaklar
Yarın tartıda oda seni şok eder etme bulma dünyası sonuctagünaydın canım fiyat süpermiş . bizde öğlen spile çıkcez dürüm yiyecem bugün vücudu şaşırtmak lazımmış bi şok edeyim diyom
yarın niden tartılayım tatlımYarın tartıda oda seni şok eder etme bulma dünyası sonucta
Bende heves ettim daha eşimin haberi yok bakalımAma sende cok yağcisin bebegim hiç öyle doğruları söyleme yok insalanlarin hatalarını söylemek yok Tuğçe hasta haliyle geziyor hala cnm cicim diyorsun
Günaydın kızlar bugün 1 sınıf ve anasınız öğretmenlerinin toplantısı var. Bakalım nasıl olacak yeni egitim ogretim
okyonus ben robot ısını iyice düşünmeye başladım
Şaşırt tabi senin bünyenin iflahı kesildi kabak ot çorbagünaydın canım fiyat süpermiş . bizde öğlen spile çıkcez dürüm yiyecem bugün vücudu şaşırtmak lazımmış bi şok edeyim diyom
Ahahahahhhhh ama koltukların kumaşı yıpranıyor canım70 miBurda 70 olsa sık sık yıkatırım heralde
Storlarım 300 falan tutucak
Halılarda 200 civarı tutar
Neyse ki önceden 1000 lira ayırmıştım bu işler için
Ac gezme bağışıklığın düşer bak corona varyarın niden tartılayım tatlımaçlıktan ölüyom her gün bi gün yemekle bişi olmaz
akşam yememek gerçekten farkediyo valla bide ölçüm yaptim 4 er cm incelmişim artik o kadar zorlamam ama yinede dikkat ederim tekrar almamak için nohut mercimek unundan makarna felan varmis onlardan alicam daha hiç hamur işi ekmek pirinç makarna yemedim yemem de artik galibaŞaşırt tabi senin bünyenin iflahı kesildi kabak ot çorbaben dün akşam yemek yemedim bu gün hemen farketti biliyor musun
benim boğaz bi açıldımı durmuyor durduramıyomAc gezme bağışıklığın düşer bak corona var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?