- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.361
Banada yaz merak ettim .Hahahaha sağolasın. Adınu Katya koyacağım zaten. Peşpeşe iki arkadaşım aldı küçük cocuklu. Cok memnunlar dayanamadım. Gelse de çalıştırsam.
Ayyyyyyhayırlı olsun canım hangi marka aldım moplu muHahahaha sağolasın. Adınu Katya koyacağım zaten. Peşpeşe iki arkadaşım aldı küçük cocuklu. Cok memnunlar dayanamadım. Gelse de çalıştırsam.
ayyyyy hadi bakalımSürekli uykum geliyor en son hamileyken böyleydim
Hayırlı olsun güle güle kullan canımHahahaha sağolasın. Adınu Katya koyacağım zaten. Peşpeşe iki arkadaşım aldı küçük cocuklu. Cok memnunlar dayanamadım. Gelse de çalıştırsam.
Banada yaz merak ettim .
Ayyyyyyhayırlı olsun canım hangi marka aldım moplu mu
Hayırlı olsun güle güle kullan canım
Ayyyy çok sevindim darısı bizeTeşekkür ederim arkadaşlar. Xiaomi Vacuum Mop aldım. Koltuklarımın altına giren modeli buydu. Pro olan yükseltiden dolayı girmiyordu. Haftasonuna gelir umarım.
Umarım birşey yoktur içim karardıAy şimdi yüreğim test kaldırmaz ben 3-4 gün bekleyecegım eğer gecikirse yaparım.Korunduğumuz halde kaldıysam gebe bilmiyorum.Önce annem gider kalpten.Eşime söyledim gevrek gevrek gülüyor sinirimi bozdu odaAllah isteyene nasip etsin inş
erkeklere ne var canım bende birkaç ay önce atlattım o riski spiral olduğu halde 10 gün geçti testte çıktı 2.çizgi benim koca hazırladı kendini aldırmayacaksın demi çok günah biliyosun zaten kardeş istiyordu ufaklık allah vermiş falan demeye başladı kanda çıkmadı şükür atlattım bu aralar belim çok ağrıyor temizlik yaptım gelince komidinleri kaldırdım yerini değiştirmek için kayma olmamıştır inşallahAy şimdi yüreğim test kaldırmaz ben 3-4 gün bekleyecegım eğer gecikirse yaparım.Korunduğumuz halde kaldıysam gebe bilmiyorum.Önce annem gider kalpten.Eşime söyledim gevrek gevrek gülüyor sinirimi bozdu odaAllah isteyene nasip etsin inş
Ne stres yaerkeklere ne var canım bende birkaç ay önce atlattım o riski spiral olduğu halde 10 gün geçti testte çıktı 2.çizgi benim koca hazırladı kendini aldırmayacaksın demi çok günah biliyosun zaten kardeş istiyordu ufaklık allah vermiş falan demeye başladı kanda çıkmadı şükür atlattım bu aralar belim çok ağrıyor temizlik yaptım gelince komidinleri kaldırdım yerini değiştirmek için kayma olmamıştır inşallah
Ay şimdi yüreğim test kaldırmaz ben 3-4 gün bekleyecegım eğer gecikirse yaparım.Korunduğumuz halde kaldıysam gebe bilmiyorum.Önce annem gider kalpten.Eşime söyledim gevrek gevrek gülüyor sinirimi bozdu odaAllah isteyene nasip etsin inş
Yok tabiki de onu da almam lazımBende heves ettim daha eşimin haberi yok bakalımAma benim önce derin dondurucu almam lazım senin varmı derin dondurucun?
inşallah canım sıkıntıların geçmedi belki ondandır yerleşik hayata geç önce , eskiden kendime derdim göçebe hayatı yaşıyorum diye senin yanında benimkinin lafı bile olmazmışNe stres yaİnş kayma olmamıştır valla bende ihtimal vermek istemiyorum ama saçma saçma belirtiler yasıyorum.
İki gebeliğinde plansızmıydı?Ay kafama takacak birsey daha çıktıYok tabiki de onu da almam lazım
Hafi test yap heyecanla bekliyoruz
ben iki kızımda da adetten önce hissetmiştim hersey istediğin gibi olsun
Sabrediyorum sonu iyi olacak inşinşallah canım sıkıntıların geçmedi belki ondandır yerleşik hayata geç önce , eskiden kendime derdim göçebe hayatı yaşıyorum diye senin yanında benimkinin lafı bile olmazmış
Yok ikisi de planlı programliydiİki gebeliğinde plansızmıydı?Ay kafama takacak birsey daha çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?