Bugün ne aldin kaç tl harcadin

salonun halısına 2 kase puding dökülmüştü 2 gündür siliyorum izler sabaha geri çıkıyor haftaya veririm yıkamaya yine 55 tl a101 de 55 de yemek kartına yükleme yaptım.Evden sipariş veriyorlar peynir azalmış almam lazım birazda onlar tutar gök domates bulursam manavda 2 kg alırım turşu kurcam eksik hiç bitmiyorrrrr

Kahvaltı yaptık ortalığı topladım wc lavabo temizledim

akşam için salata yaptım kaldırdım üstüne ton balığı ekler yerim hazır olsun
2.5 kilo patlıcan közledim soğuyor
2 kilo da biber közleyeceğim çocuğu uyuttum uyanınca yaparım.

onlar bitince ev süpürüp sileceğim

halıları benim de vermem lazım haftaya falan veririm
Koltuklar silinecek onun için de ekip çağıracağım çocukla hiç uğraşamam.

kış temizliği için masrafımız olacak baya.

Umarım birşey yoktur içim karardı

erkeklere ne var canım bende birkaç ay önce atlattım o riski spiral olduğu halde 10 gün geçti testte çıktı 2.çizgi benim koca hazırladı kendini aldırmayacaksın demi çok günah biliyosun zaten kardeş istiyordu ufaklık allah vermiş falan demeye başladı kanda çıkmadı şükür atlattım bu aralar belim çok ağrıyor temizlik yaptım gelince komidinleri kaldırdım yerini değiştirmek için kayma olmamıştır inşallah

Ne stres yaİnş kayma olmamıştır valla bende ihtimal vermek istemiyorum ama saçma saçma belirtiler yasıyorum.

Allah hayırlısını versin. Ben hapa başladım korkumdan. Neredeyse çift yöntem yapacağım.

Ne stres yaİnş kayma olmamıştır valla bende ihtimal vermek istemiyorum ama saçma saçma belirtiler yasıyorum.
inşallah canım sıkıntıların geçmedi belki ondandır yerleşik hayata geç önce , eskiden kendime derdim göçebe hayatı yaşıyorum diye senin yanında benimkinin lafı bile olmazmış

inşallah canım sıkıntıların geçmedi belki ondandır yerleşik hayata geç önce , eskiden kendime derdim göçebe hayatı yaşıyorum diye senin yanında benimkinin lafı bile olmazmış
Sabrediyorum sonu iyi olacak inşAllah kimseyi ailesinden ayrı düşürmesin tek basına mücadele çok zor

İki gebeliğinde plansızmıydı?Ay kafama takacak birsey daha çıktı
Yok ikisi de planlı programliydi
Ben test yapmadan anlamıştım 20. Günden sonra belirtiler cok belliydi bende
Yada vücudunu cok dinleyen birisi olarak farklılığı hissettim diyim
Test yap kafan rahat olur bu iki gün geçmez sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…