Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Akşam buradan menü çaldım
Önceki günden patlıcan yemeği var(tadı fena değil) bulgur pilavı yapıyorum şimdi. Salata ve yoğurtla yenir
Ütü yaptım Bahadır ertelemiştim. 3 makine gene çamaşır yıkanıyor.
benim de adam akıllı süpürmem silmem lazım
Koltuk yıkama makinesinin su fışkırtan hortumu kayıp bulamadım inş kutusu içinde çöpe atmamışımdır . Aşağıda depo var oraya bakacağım kutusu duruyorsa içindedir diye Ümit ediyorum

Ya bu nohut unundan makarnayi ben ogluma aldim, malum yemesi sorunlu diye ama hic sevmedi, dur bi bakim dedim tadina yenecek gibi degildi, gerci belki sosla guzel olur, ben sade yapmistim.

aEki Görüntüle 2688098 Ecza dolabını düzenledim.
süresi dolmuş ilaçları attım.
Dün eczaneden calpol ve yarabandı aldık.
Oğlumun takviyeleri de geldi.
Hastahane bilekligini gordum, ben de sakliyorum, esimin ve benimkini de, bir de ayak ve parmak izleri var, yeni eve tasininca cerceve gibi bir sey yaptirmak istiyorum odalarina asmak icin.

Ya bu nohut unundan makarnayi ben ogluma aldim, malum yemesi sorunlu diye ama hic sevmedi, dur bi bakim dedim tadina yenecek gibi degildi, gerci belki sosla guzel olur, ben sade yapmistim.
valla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yemem makarna cok seviyorum çünkü salçalı uzun makarna iki tabak yerim bi tabak yicem artik mecbur

mercimek unundan da varmis bugün bi alıp deneyeyim bakalim. tam buğday lavaş alıp pizza yapicam artik aç durmam yerim sağlıklı bi şekilde fazla kilom kalmadi çünkü yeter bu kadar

valla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yemem makarna cok seviyorum çünkü salçalı uzun makarna iki tabak yerim bi tabak yicem artik mecbur
Yine de bir dene istersen aklinda kalmasin, benim oglan makarnayi sade yedigi icin onu da oyle yapmistim. Ben de en cok uzun makarna yerim bol salcali soslu ve yaninda yogurt.

Evet çok sıcak orası.
Benim kayınvalide yazın eve hiçbir şey sermiyor terlikle dolaşıyorlar.
Ben kesinlikle rahat edemiyorum.
Yazlık ince halıfleks halılar var onlardan da olsa Ser diyorum dinlemiyor
Sucak yerlerde çok zor canım bazen koku bile yapıyor halılar incelerimden var ama şuanda o kadar sıcak ki kaldırdım

Robot supergeler benim de listemde, ama once camasir ve bulasik makinesi olan bir ev istiyorum :)
Esimin kucuk kardesi ve esi de pozitif cikmislar, is yerinden bulasmis, her seye cok dikkat ediyorlardi, anneler dahil kimseyle gorusmuyorlardi ama mecbur ise gidiyorlardi. Evdeler, durumlari cok kotu degil, ates, yogun bas agrisi, halsizlik, eklem agrisi gibi belirtiler yasamislar.

İnşallah olur canım

Geçmiş olsun

Bu arada benim de 3 gündür geçmeyen başağrım var

Hastahane bilekligini gordum, ben de sakliyorum, esimin ve benimkini de, bir de ayak ve parmak izleri var, yeni eve tasininca cerceve gibi bir sey yaptirmak istiyorum odalarina asmak icin.
Ne güzel düşünmüşsün canım
benim ki kayboldu, ama bebeğiminkini saklıyorum

Ek ders ile ilgili yazı geldi. Tıpkı yüz yüzede olduğu gibi haftalık 15 saati doldurduktan sonra üzerine gelen kısım için ücret verilir diyor. Bu durumda ek ders almak hayal. Benim 23 saat dersim var yüz yüzede ancak telafide 12 saat giriyorum. Bu durumda haftada 5 gün ders yapan ben ile haftada hiç gün ders yapan resim/müzik öğretmeni aynı ücreti alacağız.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Xiaomi Vacuum Mop aldım. Koltuklarımın altına giren modeli buydu. Pro olan yükseltiden dolayı girmiyordu. Haftasonuna gelir umarım.
Gule gule kullan, iyi fiyatmisinternetten mi aldın? Hangi site?

Bence o kadarı abartı, sonucta nohut fasulye de büyük oranda karbonhidrat. Sadece protein orani biraz daha yuksek. Makarna sanılanın aksine boş bir besin değil. Proteini vitamini vs var. Dedigin gibi porsiyonu sınırlamak daha iyi olur. Yoksa sürdürülebilir olmaz ki bu sefer her yediğini takar hale geliyor insan

Geçmiş olsun çabucak atlatirlar umarım
Bende de aynı istekler var, çamaşır ve bulaşık makinesi listenin en başında

Online alışverişe sardığımız bir hafta oluyordu

Market siparişi 65.
Kizima kitap ve oyuncak siparis ettik 70.

Terbiyeli tavuk corbasi yaptım hepimiz yeriz. Bir de tavuklu mantarlı noodle yaptım .

Organik un aldık bi hamur mayalamak pizza pide ekmek yapmak istiyorum ama inşallah yakın zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…