- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.401
Ya bu nohut unundan makarnayi ben ogluma aldim, malum yemesi sorunlu diye ama hic sevmedi, dur bi bakim dedim tadina yenecek gibi degildi, gerci belki sosla guzel olur, ben sade yapmistim.akşam yememek gerçekten farkediyo valla bide ölçüm yaptim 4 er cm incelmişim artik o kadar zorlamam ama yinede dikkat ederim tekrar almamak için nohut mercimek unundan makarna felan varmis onlardan alicam daha hiç hamur işi ekmek pirinç makarna yemedim yemem de artik galiba
Hastahane bilekligini gordum, ben de sakliyorum, esimin ve benimkini de, bir de ayak ve parmak izleri var, yeni eve tasininca cerceve gibi bir sey yaptirmak istiyorum odalarina asmak icin.aEki Görüntüle 2688098 Ecza dolabını düzenledim.
süresi dolmuş ilaçları attım.
Dün eczaneden calpol ve yarabandı aldık.
Oğlumun takviyeleri de geldi.
valla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yememYa bu nohut unundan makarnayi ben ogluma aldim, malum yemesi sorunlu diye ama hic sevmedi, dur bi bakim dedim tadina yenecek gibi degildi, gerci belki sosla guzel olur, ben sade yapmistim.
mercimek unundan da varmis bugün bi alıp deneyeyim bakalim. tam buğday lavaş alıp pizza yapicam artik aç durmam yerim sağlıklı bi şekilde fazla kilom kalmadi çünkü yeter bu kadarYa bu nohut unundan makarnayi ben ogluma aldim, malum yemesi sorunlu diye ama hic sevmedi, dur bi bakim dedim tadina yenecek gibi degildi, gerci belki sosla guzel olur, ben sade yapmistim.
Yine de bir dene istersen aklinda kalmasin, benim oglan makarnayi sade yedigi icin onu da oyle yapmistim. Ben de en cok uzun makarna yerim bol salcali soslu ve yaninda yogurt.valla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yememmakarna cok seviyorum çünkü salçalı uzun makarna iki tabak yerim bi tabak yicem artik mecbur
Bugün yaptım gel banavalla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yememmakarna cok seviyorum çünkü salçalı uzun makarna iki tabak yerim bi tabak yicem artik mecbur
Sucak yerlerde çok zor canım bazen koku bile yapıyor halılar incelerimden var ama şuanda o kadar sıcak ki kaldırdımEvet çok sıcak orası.
Benim kayınvalide yazın eve hiçbir şey sermiyor terlikle dolaşıyorlar.
Ben kesinlikle rahat edemiyorum.
Yazlık ince halıfleks halılar var onlardan da olsa Ser diyorum dinlemiyor
Ben taşınmak istiyorumBende halı seriyorum yoksa halısız taşınacak gibi oluyoruz
İnşallah olur canımRobot supergeler benim de listemde, ama once camasir ve bulasik makinesi olan bir ev istiyorum :)
Esimin kucuk kardesi ve esi de pozitif cikmislar, is yerinden bulasmis, her seye cok dikkat ediyorlardi, anneler dahil kimseyle gorusmuyorlardi ama mecbur ise gidiyorlardi. Evdeler, durumlari cok kotu degil, ates, yogun bas agrisi, halsizlik, eklem agrisi gibi belirtiler yasamislar.
Ne güzel düşünmüşsün canımHastahane bilekligini gordum, ben de sakliyorum, esimin ve benimkini de, bir de ayak ve parmak izleri var, yeni eve tasininca cerceve gibi bir sey yaptirmak istiyorum odalarina asmak icin.
Gule gule kullan, iyi fiyatmisTeşekkür ederim arkadaşlar. Xiaomi Vacuum Mop aldım. Koltuklarımın altına giren modeli buydu. Pro olan yükseltiden dolayı girmiyordu. Haftasonuna gelir umarım.
Bence o kadarı abartı, sonucta nohut fasulye de büyük oranda karbonhidrat. Sadece protein orani biraz daha yuksek. Makarna sanılanın aksine boş bir besin değil. Proteini vitamini vs var. Dedigin gibi porsiyonu sınırlamak daha iyi olur. Yoksa sürdürülebilir olmaz ki bu sefer her yediğini takar hale geliyor insanvalla mi bende cok heveslenmiştim normal makarna yerim o zaman 4 buçuktan sonra yememmakarna cok seviyorum çünkü salçalı uzun makarna iki tabak yerim bi tabak yicem artik mecbur
Geçmiş olsunRobot supergeler benim de listemde, ama once camasir ve bulasik makinesi olan bir ev istiyorum :)
Esimin kucuk kardesi ve esi de pozitif cikmislar, is yerinden bulasmis, her seye cok dikkat ediyorlardi, anneler dahil kimseyle gorusmuyorlardi ama mecbur ise gidiyorlardi. Evdeler, durumlari cok kotu degil, ates, yogun bas agrisi, halsizlik, eklem agrisi gibi belirtiler yasamislar.
Gule gule kullan, iyi fiyatmisinternetten mi aldın? Hangi site?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?