Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar şöyle bir durum var babamın ortağı olduğu iş yerinde 14 personelde covid tespit edilmiş geri kalanı da teste yollandı . Babam iş yerine gitmiyor zaten . 2 gün evvel ortak babam diğer ortak ayrı arabalarla tapuya gitmişler bir arsa satışını vermek için . Ortakta da belirtiler başlamış kendini izole etmiş ve test vermiş ama büyük ihtimal oda pozitif çıkacak şiddetli baş ağrısı varmış . Annemle konuştum herkes kendi arabasıyla gitmişti orada da temas olmadı dedi . Biz tamamen dışarı ile ilişkiyi keseceğiz markete bile gitmiyoruz siz gelene kadar bakacağız dedi . Tmm dedim belirtiler 3-5 gün içinde çıkıyormuş net . Personellerde ateş vs olmamış bir yerleri ağrımış mesela sırt kol vs gibi

Ay hayırlısı Tuğçe inşallah yoktur sizinkilerde. Hastalara da Allah şifa versin.

Ay hayırlısı Tuğçe inşallah yoktur sizinkilerde. Hastalara da Allah şifa versin.
Olmasına imkan yok diyorlar ama yine de tedbir alacaklar . Bizde gidersen pazar günü anneme kahvaltıya gidecektik. Bir sonraki cumartesi ye kadar gitmeyeceğiz hesapladım zaten ilk kv de kalacaktık 7 gün öylelikle ayarladık

Offffff yaaaa hayırlısıyla şu izini hastalıksız atlatsaydınız yaaaa

25 tam altın mi bende hafta da kenara 20 yada 30 tl atıyorum.

Offffff yaaaa hayırlısıyla şu izini hastalıksız atlatsaydınız yaaaa
Ya hiç sorma valla inş bizde hasta olmayız annemlerde. Cidden hiç evden çıkmıyorlar annemle kardeşim babamda bi iş yerimiz var orayı kontrole gidip geliyordu o kadar . Bu olayın olduğu iş yerinden Farklı bir yer aynı değil .

Anlıyorum canım ama çok da stres yapma kendini rabbim korusun

Halılar gitti.
Tüm evi süpürüp silmek zorunda kaldım.
Elim değmişken nevresimleri değiştirdim, aynaları sildim.
Daha alışveriş yapılacak banyo yapmam lazım yemek yapmam lazım
Ayyy bura o kadar sıcak ki kilim bile serilmiyor

Ne güzel halıyla durabiliyorsunuz

Ben herkesin yerine kendimi koyuyorum hep en çok ırakta ve afrinde o hissi yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…