- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.381
Yok canım yatuce_tuce yok mu bir haber daha
Yarın mı belli olacak haftasonu çıkarsınız hemen yolaYok canım ya
Güya bugün belli olacak tugay komutanından haber bekliyoruz. Yarın akşam çıkacağız bebeğin uyku saatindeYarın mı belli olacak haftasonu çıkarsınız hemen yola
Kızlar şöyle bir durum var babamın ortağı olduğu iş yerinde 14 personelde covid tespit edilmiş geri kalanı da teste yollandı . Babam iş yerine gitmiyor zaten . 2 gün evvel ortak babam diğer ortak ayrı arabalarla tapuya gitmişler bir arsa satışını vermek için . Ortakta da belirtiler başlamış kendini izole etmiş ve test vermiş ama büyük ihtimal oda pozitif çıkacak şiddetli baş ağrısı varmış . Annemle konuştum herkes kendi arabasıyla gitmişti orada da temas olmadı dedi . Biz tamamen dışarı ile ilişkiyi keseceğiz markete bile gitmiyoruz siz gelene kadar bakacağız dedi . Tmm dedim belirtiler 3-5 gün içinde çıkıyormuş net . Personellerde ateş vs olmamış bir yerleri ağrımış mesela sırt kol vs gibi
Olmasına imkan yok diyorlar ama yine de tedbir alacaklar . Bizde gidersen pazar günü anneme kahvaltıya gidecektik. Bir sonraki cumartesi ye kadar gitmeyeceğiz hesapladım zaten ilk kv de kalacaktık 7 gün öylelikle ayarladıkAy hayırlısı Tuğçe inşallah yoktur sizinkilerde. Hastalara da Allah şifa versin.
Offffff yaaaa hayırlısıyla şu izini hastalıksız atlatsaydınız yaaaaOlmasına imkan yok diyorlar ama yine de tedbir alacaklar . Bizde gidersen pazar günü anneme kahvaltıya gidecektik. Bir sonraki cumartesi ye kadar gitmeyeceğiz hesapladım zaten ilk kv de kalacaktık 7 gün öylelikle ayarladık
25 tam altın mi2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2- @Umay- 12 çeyrek altın
3- @Esmaelif39 24 gram altin
4- @zerya271210 36gram altin
5- @kronikuykucu 40.000 TL
6-Kmsl Hnd 12çeyrek altin
7- @Kahveci bi hatun 20 çeyrek altın
8- @Zeynep Gulru
20.000 dolar
9- @Alya_sura88 12 çeyrek altın 12gram altin
10- @kocelee 24ceyrek altin
11-tuce_tuce 72 ceyrek altin
12- @Sevgiyeyolculuk 20gr altin
13- @strawberry_cake 20 gr altin
14-okyonus 200 gr altın
15- @Biliyonsen 12gr altın
16- @nurofen11 12 çeyrek altın
17- @Bayatsaat 50gram altin
18- @NarinNarin 24 çeyrek altın, 1adet 5i bir yerde
19- Alya86 200 gram altın
20- @Kostebekpasta 12yarim altın
21- @huban1234 25 gram altın
22- @Scss94 24 gram altın
23- @autumnn 30gram altin
24- @uzaklardabiz 6000dolar
25- @1917pinkterest pinkterest 8.000 tl
Ya hiç sorma valla inş bizde hasta olmayız annemlerde. Cidden hiç evden çıkmıyorlar annemle kardeşim babamda bi iş yerimiz var orayı kontrole gidip geliyordu o kadar . Bu olayın olduğu iş yerinden Farklı bir yer aynı değil .Offffff yaaaa hayırlısıyla şu izini hastalıksız atlatsaydınız yaaaa
Anlıyorum canım ama çok da stres yapma kendini rabbim korusunYa hiç sorma valla inş bizde hasta olmayız annemlerde. Cidden hiç evden çıkmıyorlar annemle kardeşim babamda bi iş yerimiz var orayı kontrole gidip geliyordu o kadar . Bu olayın olduğu iş yerinden Farklı bir yer aynı değil .
Ayyy bura o kadar sıcak ki kilim bile serilmiyorHalılar gitti.
Tüm evi süpürüp silmek zorunda kaldım.
Elim değmişken nevresimleri değiştirdim, aynaları sildim.
Daha alışveriş yapılacak banyo yapmam lazım yemek yapmam lazım
Valla açıkçası sakinim temas olmadığı içinAnlıyorum canım ama çok da stres yapma kendini rabbim korusun
Ben herkesin yerine kendimi koyuyorum hepÇok fazla siren sesi vardı kurumun kapısına çıktım meğer dün şehit olan tuğgenerali getirmişler dizlerimin bağı çözüldü Allah’ım ne zor yüreğim sızladı.Sen ailesine evlatlarına sevenlerine sabır ver yarabbim
Bende öyle hemen eşim evladım geldi gözümün önüne Allah’ım çok zor çokBen herkesin yerine kendimi koyuyorum hepen çok ırakta ve afrinde o hissi yaşadım
Düşünme tamam artıkBende öyle hemen eşim evladım geldi gözümün önüne Allah’ım çok zor çok
Evet çok sıcak orası.Ayyy bura o kadar sıcak ki kilim bile serilmiyor
Ne güzel halıyla durabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?