Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun inşallah hafif atlatırlar

Merhaba kizlar
Oglen isten erken ciktim kardesimin boynu tutulmus bebege bakmak icin cagirdi.
Oynadik uyuduk cok iyi geldi
Daha yarin 1 1.5 saat kadar erken cikmam gerek istanbula gidecegiz
Dur bakalim hayirlisi diyorum

Ama evraklar ofis malzemeleri herşey ortak

@Kahveci bi hatun
@boza
nedemistimkibenn
Kızlar ek ders alacak mıyız. İdarecileriniz birşey dedi ki bu konuda
Bizim grupta net bir şey denmedi.Kimse ek dersle ilgili bir şey sormadı da,kaldı öyle.Ben zaten norm fazlasiyim.Ek ders istemezdim ama zaten azıcık dersim var.Okuldaki ana ders hocaları kursa başvurdu,kurs ücretleri de muallakta.
tuce_tuce inşallah sizde hiçbir sıkıntı yoktur.Virus ailenize bulaşmamış olsun..

Kizlar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum, burada aile gibiyiz belki sizler de katkida bulunmak istersiniz az cok ya da etrafinizdaki kisilere duyurursunuz. Konu basligimiza da uyuyor bence cunku boyle seyler de manevi yatirim bana gore:) SMA li bebeklerimizi cocuklarimizi duymussunuzdur, tedavileri cok pahali, 2.3-2.5 milyon dolar, bu bir gen tedavisi ve 2 yasina kadar almalari gerekiyor ve ise yariyor. Ben son birkac aydir bu cocuklarin kampanyalarina bagis yapmaya calisiyorum, hedef koydum kendime her ay en az birine destek vermeye calisiyorum. Son bagis yaptigim iki bebegin kampanyalari gereken miktari toplamayi basardi, hatta biri benim calistigim hastaneye gelecek, tibbi olarak bir yardimim dokunamaz tabi ama ailesine yazdim burada oldugumu en azindan manevi destek olurum.
Biraz once yine bir bebegin kampanyasina denk geldim, kotu oldum, burada da paylasmak istedim, dusunsenize bir ilac var cocugunuza derman olacak ama para yuzunden ulasamiyorsunuz, hak mi bu ya. Bu tedavi Amerikada var, sanirim Avrupada da onaylanmak uzere, Amerikada sigorta karsiliyor mesela, bir annenin paylasimina denk geldim 2.3 milyon dolarlik tedaviye sadece 5000$dolar odemisler sigortalari karsiladigi icin. Bizim icin cok buyuk para ama devletler icin kucuk, keske devletimiz sigorta kapsamina alsa bu ilaci da aileler cocuklarinin derdindeyken boyle kampanyalarla ugrasmasalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…