- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.421
Geçmiş olsun inşallah hafif atlatırlarRobot supergeler benim de listemde, ama once camasir ve bulasik makinesi olan bir ev istiyorum :)
Esimin kucuk kardesi ve esi de pozitif cikmislar, is yerinden bulasmis, her seye cok dikkat ediyorlardi, anneler dahil kimseyle gorusmuyorlardi ama mecbur ise gidiyorlardi. Evdeler, durumlari cok kotu degil, ates, yogun bas agrisi, halsizlik, eklem agrisi gibi belirtiler yasamislar.
Şaka yapıyorsunKızlar gitmiyoruz şubeden arkadaşın testi pozitif çıktı az önce . Bizde pozitifizdir
Eşinle aynı odadamı çalışıyor?Kızlar gitmiyoruz şubeden arkadaşın testi pozitif çıktı az önce . Bizde pozitifizdir
Yan masasındaki adamŞaka yapıyorsuneşinle temas halinde olan biri mi
Evet ona da lojmanda komşusu olan arkadaştan bulaştı bizimkilerin yan odasında çalışıyormuşEşinle aynı odadamı çalışıyor?
Offff yaaaaaEvet ona da lojmanda komşusu olan arkadaştan bulaştı bizimkilerin yan odasında çalışıyormuş
Geçmiş olsun tuce. Umarım sizde çıkmaz.Kızlar gitmiyoruz şubeden arkadaşın testi pozitif çıktı az önce . Bizde pozitifizdir
canım eşinde gitti miŞubedekiler teste gittiler kızlar sabaha sonuç çıkar
Evet Zeyno şuan test veriyorlarcanım eşinde gitti mi
maskeli mi çalışıyorlardıEvet Zeyno şuan test veriyorlar
Evet galibamaskeli mi çalışıyorlardı
Bizim grupta net bir şey denmedi.Kimse ek dersle ilgili bir şey sormadı da,kaldı öyle.Ben zaten norm fazlasiyim.Ek ders istemezdim ama zaten azıcık dersim var.Okuldaki ana ders hocaları kursa başvurdu,kurs ücretleri de muallakta.@Kahveci bi hatun
@boza
nedemistimkibenn
Kızlar ek ders alacak mıyız. İdarecileriniz birşey dedi ki bu konuda
Gecmis olsun tuce, insallah size bulasmamistir.Kızlar gitmiyoruz şubeden arkadaşın testi pozitif çıktı az önce . Bizde pozitifizdir
Yan masasındaki adamvalla teste gideceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?