Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Seni anlıyorum. Milletvekili maaşları öğretmen maaşlarını geçmesin diyen önderimiz yok maalesef.... Allah herkese kolaylık versin. Evinde tv olmayan 1600öğrenci varmış sadece o da sadece Ankara’nın bir ilçesinde. Eba ya bile ulaşamayan varmış. Çok değişik bir sınavdan geçiyoruz bakalım inş Zamanla her şey hallolur

2 sınıf birleştirilmiş ders yapıyorum Eba ya ulaşamadıkları için. Toplam 52 öğrenci olmalı sadece 9 tanesi bağlanabiliyor

Kızlar babamın ortağı 17 saat covidli personelle aynı makina başında çalışmasına rağmen negatif çıktı çok mutluyum
Öyle olabiliyormuş bizim komşuda ablasının kocasını 10 gün evinde ağırlamış adam covidmiş bunlara bulaşmamış. Dr böyle mucizelerde olabiliyor demiş.

Öyle olabiliyormuş bizim komşuda ablasının kocasını 10 gün evinde ağırlamış adam covidmiş bunlara bulaşmamış. Dr böyle mucizelerde olabiliyor demiş.
Kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama bende testlerin doğruluğundan şüphe ediyorum malum bunlarla ilgili çok haber çıktı.

Ay evet yA bağışıklık sistemi ve maske çok önemli bence

Harcama yapmam diyordum bugün ama babam aradı mahallemizde diyalize giren fakir bir teyze var canı kıymalı börek istiyormuş aldıracak kimsede bulamamışlar.Babam bana rica etti gittim yarım kg aldım akşam üzerine kalmaz diye.Çıkıstada ayran tatlı falan alacağım oyyy içim huzur doldu ya

Allah kabul etsin. Ne güzel düşünmüşsünüz.

ALLAH kabul etsin hayrinizi. Ne güzel cuma vaktinde Rabbim nasip etmiş.

B
Ben de buraya bıraktım
çok iyi niyetlisin, Allah kabul etsin

Selammmmsssss

Kahvaltıya pankek yaptım kızlara

Ev süpürüp sildim bulaşık makinası çalıştırıldı
Çamaşır çalıştırıldı wc yıkadım toz aldım

Büyük kızım canlı derse geçti
Küçüğümü uyuttum

Şimdi biraz dinleneyim

Ne yemek yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…