- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.541
Seni anlıyorum. Milletvekili maaşları öğretmen maaşlarını geçmesin diyen önderimiz yok maalesef.... Allah herkese kolaylık versin. Evinde tv olmayan 1600öğrenci varmış sadece o da sadece Ankara’nın bir ilçesinde. Eba ya bile ulaşamayan varmış. Çok değişik bir sınavdan geçiyoruz bakalım inş Zamanla her şey hallolurYok asla seni yanlış anlamam. Ben sadece emeğimin karşılığını almak istiyorum. Benim derdim bu. Arkadaşlarım kurs açtı onun da karşılığı yok 15 saati doldurana kadar. O zaman ne fark var? Nasıl motive edeceksin öğretmeni? Ben ilave harcama yapıyorum sürekli. Bak şimdi grafik tablet almak zorundayım rahat rahat matematik anlatabilmek için. Benim bu harcamalarımın karşılanması gerekiyor. Bunu da ek ders ile yapacak. Ben diğerlerinden alsın bana versin demiyorum. Sadece kendi hakkım olanı istiyorum.
2 sınıf birleştirilmiş ders yapıyorum Eba ya ulaşamadıkları için. Toplam 52 öğrenci olmalı sadece 9 tanesi bağlanabiliyorSeni anlıyorum. Milletvekili maaşları öğretmen maaşlarını geçmesin diyen önderimiz yok maalesef.... Allah herkese kolaylık versin. Evinde tv olmayan 1600öğrenci varmış sadece o da sadece Ankara’nın bir ilçesinde. Eba ya bile ulaşamayan varmış. Çok değişik bir sınavdan geçiyoruz bakalım inş Zamanla her şey hallolur
Pırasayı çok özledim ya. Çıksa da yesek.
ben de çok severim :) Geçen kış ilk kez bir paket buzluğa koydum denemek için. Bugün pişireceğim bakalım nasıl olacak
Haber verir misin? Güzel olursa bu kış biterken ben de atarım bir paket
Ben sana hak veriyormuş açıkçası2 sınıf birleştirilmiş ders yapıyorum Eba ya ulaşamadıkları için. Toplam 52 öğrenci olmalı sadece 9 tanesi bağlanabiliyor
Öyle olabiliyormuş bizim komşuda ablasının kocasını 10 gün evinde ağırlamış adam covidmiş bunlara bulaşmamış. Dr böyle mucizelerde olabiliyor demiş.Kızlar babamın ortağı 17 saat covidli personelle aynı makina başında çalışmasına rağmen negatif çıktı çok mutluyum
Kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama bende testlerin doğruluğundan şüphe ediyorumÖyle olabiliyormuş bizim komşuda ablasının kocasını 10 gün evinde ağırlamış adam covidmiş bunlara bulaşmamış. Dr böyle mucizelerde olabiliyor demiş.
Ay evet yA bağışıklık sistemi ve maske çok önemli benceÖyle olabiliyormuş bizim komşuda ablasının kocasını 10 gün evinde ağırlamış adam covidmiş bunlara bulaşmamış. Dr böyle mucizelerde olabiliyor demiş.
Tatlı çok güzel ellerine sağlıkSelam kızlar
Biz de 6:30 da kalktık hergün bu saatlerde kalkarız.
hiç şaşmaz oğlumun saati
Kahvaltı yaptık, tatlı yaptım.
Salonuma lambader ve oğlumun doğum günü için bir kaç dekor parça sipariş verdim 186 ₺ tuttu. Eki Görüntüle 2688718
Sağol canımTatlı çok güzel ellerine sağlık
Kalbimi bıraktım burayaSelam kızlar
Biz de 6:30 da kalktık hergün bu saatlerde kalkarız.
hiç şaşmaz oğlumun saati
Kahvaltı yaptık, tatlı yaptım.
Salonuma lambader ve oğlumun doğum günü için bir kaç dekor parça sipariş verdim 186 ₺ tuttu. Eki Görüntüle 2688718
Harcama yapmam diyordum bugün ama babam aradı mahallemizde diyalize giren fakir bir teyze var canı kıymalı börek istiyormuş aldıracak kimsede bulamamışlar.Babam bana rica etti gittim yarım kg aldım akşam üzerine kalmaz diye.Çıkıstada ayran tatlı falan alacağım oyyy içim huzur doldu ya
ALLAH kabul etsin hayrinizi. Ne güzel cuma vaktinde Rabbim nasip etmiş.Harcama yapmam diyordum bugün ama babam aradı mahallemizde diyalize giren fakir bir teyze var canı kıymalı börek istiyormuş aldıracak kimsede bulamamışlar.Babam bana rica etti gittim yarım kg aldım akşam üzerine kalmaz diye.Çıkıstada ayran tatlı falan alacağım oyyy içim huzur doldu ya
Ben de buraya bıraktımHarcama yapmam diyordum bugün ama babam aradı mahallemizde diyalize giren fakir bir teyze var canı kıymalı börek istiyormuş aldıracak kimsede bulamamışlar.Babam bana rica etti gittim yarım kg aldım akşam üzerine kalmaz diye.Çıkıstada ayran tatlı falan alacağım oyyy içim huzur doldu ya❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?