- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.521
Ayyyyyyy çok kötü olmuşGünaydın herkese erkenden ayaktayız cinnet geçirtti sabah beni.
Sabah ezanına ile kalkıyor ezana dinliyor dinliyor Bir daha uyumuyor bu kız.
Ben de yatak odasında yere bıraktım biraz oyalansın diye.
Ondan önce bezini değiştirdim bezini tekrar taktırmak istemedi ben de zorla taktım. galiba yamuk olmuş kaka yapmış almış yerlere sürmüş
kalktım kendini temizledim etrafı temizledim kıyafetlerini yıkamak zorunda kaldım Bir ton yaygara sabah sabah.
İyidir iş güç işte yogunluk dün bi baktım. Herkes iyi de mi?Nerelerdesin canım nasılsın
Zaten herkes koşa koşa kolu bile ağrısa teste gidiyormuş o yüzden testi böyle sınırlandırdılarsaBen kış mevsiminden korkuyorum.
Boğazımız agrisa hapşursak acaba covid mi oldum diye psikolojik olarak etkileneceğiniz.
Milyonlarca insan aynı psikolojide olacak ve test yaptırmaya kalkacak.
Çok fazla yoğunluk kargaşa...
C ve d vitamini şart bu hastalikta tucecim.Suyunuza çayınıza hep limon sıkarak tüketin,sarimsagi bolca tüketin,bebegin yemegine ve corbalarina da rendele mutlaka.Ben büyük oğluma redoxon ve ocean veriyorum,küçüğüne sadece ocean veriyorum başka vitamine henüz başlamadık bebekte sanırım bu aydan sonra onada başlayacağız,kontrolde doktora soracağım,Evet sana onu soracaktım d vitamini ile ilgili öyle birşey duydum doğru mu diye birde C vitamini lazım dimi
İnan bir paket denemek için aldım bitirdim külot bez.Püre biz o yüzden külot bez kullanıyoruz asla bezi bağlamam için durmuyordu kaç dk bez değiştirmek üst değiştirmek için uğraşıyorum sırtımdan ter akıyor
Aynen.Zaten herkes koşa koşa kolu bile ağrısa teste gidiyormuş o yüzden testi böyle sınırlandırdılarsa
İyiyiz galiba canım ya birşey yok şuan veya belirtiler daha bize gelmediGünaydın kızlar
tuce_tuce durumlar nasıl cnm esin de umarım yoktur stres yapmadan süreci iyi yönlendir kendini yıpratma
Bir sürü şey yazmak istiyorum ceza almamak için susuyorum sana o kadar söyleyeyimAynen.
Başka platformlara bakıyorum.
Düğün nişan sünnet kına gecesi hepsine gitti kadının biri.
Sonra hapşırdı diye koşa koşa hastaneye gidiyor teste
Sus sus mahpusluk zor vallahi DimiBir sürü şey yazmak istiyorum ceza almamak için susuyorum sana o kadar söyleyeyim
Çok sıkıcı valla
Bak bozacımmmmm sen de öğretmensin madem bir ricam olacak. Burada birileri yazmıştı öğretmenler oturduğu yerden maaş alıyor konusuna savunma yapmışlardı. Sen meslektaşına sahip çıkmazsan öğretmen olarak sana da sahip çıkmazlar. Bu dönemde çok ders yapan da az ders yapanda olabilir. Ben sadece yazını okuduğumda niçin yazdığını anlayabiliyorum sana hak da veriyorum. Ama müzik öğretmeni de öğretmen resim öğretmeni de. Ders saati az olup çalışan sadece okullarda değil üniversitelerde bir sürü hoca var. Ben nasip işi diye düşünüyorum. Sen kızsan da sisteme... o insanların az çalışarak ya da çalışmadan ekmek yiyeceği varsa yer. Lütfen beni yanlış anlama ben sadece seni anladığımı ama bu açından da bakarsan daha az stresli olabileceğini belirtmek için yazdım.
Günaydın kızlar , herkese güzel günler
eşim işe gitti oğlanla kahvaltı yaptık
mutfağı topladım,yatakları topladım, bir makine çamaşır attım yıkanıyor
dün detaylı temizlik yaptım bugün çok birşey yapmam sadece yemek yapacağım
küçücük iki çekmece buzluğumu ağzına kadar doldurdum şuan bir nohut tanesi bile sığmaz
portakal limon koymuştum kışın,iki paket kaldı. Onları limonata yaparsam biraz yer açılır
bir paket de pırasa koymuştum onu bugün çıkarıp pırasa kavurması yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?