Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyyyy çok kötü olmuş

Zaten herkes koşa koşa kolu bile ağrısa teste gidiyormuş o yüzden testi böyle sınırlandırdılarsa

Püre biz o yüzden külot bez kullanıyoruz asla bezi bağlamam için durmuyordu kaç dk bez değiştirmek üst değiştirmek için uğraşıyorum sırtımdan ter akıyor

Evet sana onu soracaktım d vitamini ile ilgili öyle birşey duydum doğru mu diye birde C vitamini lazım dimi
C ve d vitamini şart bu hastalikta tucecim.Suyunuza çayınıza hep limon sıkarak tüketin,sarimsagi bolca tüketin,bebegin yemegine ve corbalarina da rendele mutlaka.Ben büyük oğluma redoxon ve ocean veriyorum,küçüğüne sadece ocean veriyorum başka vitamine henüz başlamadık bebekte sanırım bu aydan sonra onada başlayacağız,kontrolde doktora soracağım,
Ayrıca gardını sakin düşürme en önemlisi bu.Karalar bağlarsan once basin sonra her yerin ağrımaya baslar.Dik dur ve asla kendinizi dinlemeyin.Normal günlük yaşantıniza devam edin ama beslenmeye ve dinlenmeye dikkat ederek devam edin.Esin inşallah çıkmaz ki çıkarsa da sende belirti olmazsa test yapmazlar sadece karantinaya alırlar muhtemelen.Bebek için biz birçok doktora danistik teste gerek yok dediler bence sizinde bebege ayrica test yaptirmaniza ve bebegi huzursuz etmenize gerek yok.bebek zaten nezle şeklinde anlatıcak merak etme.
Sonuçlarıda bu gece 12 den sonra e devletten kontrol edebilirsiniz gece 12 den sonra çıkar.Dun aldıkları sürüntu bu sabah 9 da gönderilecek laboratuara oda ancak gece 12 den sonra çıkıyor.Buraya yada özele sık sık yaz elimden geldiğince destek olmak isterim

Aynen.
Başka platformlara bakıyorum.
Düğün nişan sünnet kına gecesi hepsine gitti kadının biri.
Sonra hapşırdı diye koşa koşa hastaneye gidiyor teste
Bir sürü şey yazmak istiyorum ceza almamak için susuyorum sana o kadar söyleyeyim

Günaydın kızlar , herkese güzel günler

eşim işe gitti oğlanla kahvaltı yaptık

mutfağı topladım,yatakları topladım, bir makine çamaşır attım yıkanıyor

dün detaylı temizlik yaptım bugün çok birşey yapmam sadece yemek yapacağım

küçücük iki çekmece buzluğumu ağzına kadar doldurdum şuan bir nohut tanesi bile sığmaz

portakal limon koymuştum kışın,iki paket kaldı. Onları limonata yaparsam biraz yer açılır

bir paket de pırasa koymuştum onu bugün çıkarıp pırasa kavurması yapacağım.

Yok asla seni yanlış anlamam. Ben sadece emeğimin karşılığını almak istiyorum. Benim derdim bu. Arkadaşlarım kurs açtı onun da karşılığı yok 15 saati doldurana kadar. O zaman ne fark var? Nasıl motive edeceksin öğretmeni? Ben ilave harcama yapıyorum sürekli. Bak şimdi grafik tablet almak zorundayım rahat rahat matematik anlatabilmek için. Benim bu harcamalarımın karşılanması gerekiyor. Bunu da ek ders ile yapacak. Ben diğerlerinden alsın bana versin demiyorum. Sadece kendi hakkım olanı istiyorum.

Pırasayı çok özledim ya. Çıksa da yesek.

Dün akşamdan taze fasulye ve erişte yaptım bugün onları yeriz akşama pide alırım 2.5 tl param kalmadı alışverişe gitmemiz lazım yemekten sonra onu hallederiz bugün halıcıya gitcem modeli beğenip fiyatı netleştirmem lazım umarım indrim yapar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…