Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sebze yap çok et yeme

Merhaba. Izninizle ben de birseyler yazmak istiyorum bu konuda. Beklentinizde cok cok haklisiniz. Bunu ben de dusunuyorum. Bence fazla derse girene ek ders fazla.verilmeli.Fakat bu sekilde digerlerinin sanki emek vermeden maas aliyormus gibi yansitilmasini dogru bulmuyorum. Umarim yanlis anlasilmam.Gercekten amacim.sadece fikrimi belirtmek. Dedigim.gibi beklentinizde cok haklisiniz ama teknkloji ve tasarim ogretmeni bir meslektasiniz olarak yazdiklariniza biraz icerledim. Gecen donem zumrelerim online dersleri gauet guzel yuruttuler.Ayrica hic ders yapmayan sinif ofretmebleri ful ek ders calisti. Yani.biraz sistem.hatali bence burda. Umarim dogru ifade edebilmisimdir iyi gunler

Aslında hepimiz aynı şeyde bahsediyoruz ancak kelimelerimiz yanlış yönlendiriyor sanırım. Ben cocuklarla uğraşırken hızlıca yazıp kaçıyorum bazen. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Gereksiz alıyorlar demiyorum. Asla. Ben sadece dersini yapan ilavesini alsın demek istiyorum. Üzmek istemem hiçbir meslektaşımı. Sevgiler.

Kızım gece kustu 2 kere eşim nöbetçi eczaneden bulantı , soğuk algınlığı ve ağrı kesici ilaç aldı bugünde 1 kere kustu kuzum
Umarım kolay geçer hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Geçmiş olsun Allah şifa versin hafif seyler yedir çiğ sebze meyve verme bir süre.Kusma sonra bağırsaklara iniyor genelde.

Çok iyi canım rabbim kabul etsin

Tesekkurler aciklamaniz icin. Bu arada mart ayindan hazirana kadar uzaktan egitimle maas aldi tum.meslektaslarim. ben ise ucretsiz izkndeydim.gectigimiz eylulden beribu da benim.sansima dwnk geldi yapacak.birsey yok .Fakat gercekten duzeltilmesingereken seyler var sistemde.Umarim.hepimiz ve ogrencilerimiz icin en iyisi olur

Geçmiş olsun Allah şifa versin hafif seyler yedir çiğ sebze meyve verme bir süre.Kusma sonra bağırsaklara iniyor genelde.
amin sağol canım
Kahvaltı karışımı verdim
1 muz yedirdim
1 br ayran içti iyi mi gelir bilemedim
Çorba içiririm daha sonra
1 kere ishal gibi kaka yaptı bugün ve çok kötü kokuyor üşütmüş belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…