- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.501
Evet sana onu soracaktım d vitamini ile ilgili öyle birşey duydum doğru mu diye birde C vitamini lazım dimiDestek de cok onemli biz piyasada ne kadar sambucol umca varsa depolamistik ilk vaka ciktiginda. Azicik bir kirginlik hissedelim hemen aliyoeuz bir tane civi gibi yapiyor bizi. D vitamini duzeyi de cok onemliymis.
Merhaba şekerim yA bizde bir belirti yok bence negatif bakalımMerhaba Tuğçe cok cok geçmiş olsun hemen moralleri bozmak yok d vitamini ve C vitamini cok önemli. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenin bir de bol bol su mutlaka içmelisiniZ.
Elbette sen bulabilirsen sambucol al onda hem c vit var hem cinko. D vitamini de al. Bagisikliginizi guclu tutun. Moral de cok onemli esin evde olursa da evde dinleniriz film izleeiz vakit geciririz diye dusunun.Evet sana onu soracaktım d vitamini ile ilgili öyle birşey duydum doğru mu diye birde C vitamini lazım dimi
Şimdi dönüşümlü çalışacaklarmış odanın kapısı kitli olacakmış .1 gün evde 1 gün işte diye karar verildi . Ama tabi yarın ne olur orasını bilmiyorumElbette sen bulabilirsen sambucol al onda hem c vit var hem cinko. D vitamini de al. Bagisikliginizi guclu tutun. Moral de cok onemli esin evde olursa da evde dinleniriz film izleeiz vakit geciririz diye dusunun.
Soylediklerine gore ortalama 6-7 gunde belirtiler basliyormus. Su da vae arkadasimin cocuguna test yaptilar yuksek atesi oldugu icin test sonucu cikmadi yani tekrarlamak gerekiyor demisler tekrar suruntu almislar sonra tanidik araciligiyla halk sagligi labindan ogrendigine gore yinelenmesinin nedeni ornegi kaybetmeleri imis. Lab tahmin edildigi uzere cok yogun tabi. Siz iyi beslenin guzel dinlenin olumlu dusunun.Şimdi dönüşümlü çalışacaklarmış odanın kapısı kitli olacakmış .1 gün evde 1 gün işte diye karar verildi . Ama tabi yarın ne olur orasını bilmiyorumtestlerin sonucuna göre karar değişir . Şöyle ki ilk adamın testi cumartesi pozitif çıkmış o yan şubede çalışıyor . Ona temas eden bizim personelinki bugün pozitif çıktı . Bizde olsa belirtiler ne zamana kadar çıkmalıydı diye düşünüyorum
Bak bozacımmmmm sen de öğretmensin madem bir ricam olacak. Burada birileri yazmıştı öğretmenler oturduğu yerden maaş alıyor konusuna savunma yapmışlardı. Sen meslektaşına sahip çıkmazsan öğretmen olarak sana da sahip çıkmazlar. Bu dönemde çok ders yapan da az ders yapanda olabilir. Ben sadece yazını okuduğumda niçin yazdığını anlayabiliyorum sana hak da veriyorum. Ama müzik öğretmeni de öğretmen resim öğretmeni de. Ders saati az olup çalışan sadece okullarda değil üniversitelerde bir sürü hoca var. Ben nasip işi diye düşünüyorum. Sen kızsan da sisteme... o insanların az çalışarak ya da çalışmadan ekmek yiyeceği varsa yer. Lütfen beni yanlış anlama ben sadece seni anladığımı ama bu açından da bakarsan daha az stresli olabileceğini belirtmek için yazdım.Ek ders ile ilgili yazı geldi. Tıpkı yüz yüzede olduğu gibi haftalık 15 saati doldurduktan sonra üzerine gelen kısım için ücret verilir diyor. Bu durumda ek ders almak hayal. Benim 23 saat dersim var yüz yüzede ancak telafide 12 saat giriyorum. Bu durumda haftada 5 gün ders yapan ben ile haftada hiç gün ders yapan resim/müzik öğretmeni aynı ücreti alacağız.
Tuce Geçmiş olsun cnm kaçırdım konuyu inş sizlere bulaşmaz d vitamini çok önemli .Günaydın ☀
İnş canımTuce Geçmiş olsun cnm kaçırdım konuyu inş sizlere bulaşmaz d vitamini çok önemli .
Ben artık korkmuyorum çünkü ben kendimi korusam da başkasından geliyor bu durumHerkese günaydınlarrrrrrrrr
Kış gelsin istemiyorum çok korkuyorum ben
Allah akıl fikir versin ne diyeyim tuce. Herkesin aklı var da işe yaramıyor onu da görüyoruz. Vaka sayıları sadece Ankara’da günlük 2500Ben artık korkmuyorum çünkü ben kendimi korusam da başkasından geliyor bu durumdün arkadaş grubuna yazdım durumu . Onlar sürekli oturup görüşüyorlar hep bir aradalar ben gitmiyordum . Bununla da dalga geçiliyordu. Hepsi yok canım birşey yoktur dediler. Bende üzerine basa basa görüşülmesinin yanlış olduğunu söylemiş ve kimse ile görüşmemiştim dedim eğer görüşsem ve biz pozitifsek onlar da olacaklardı belki sonrada Tuğçe’den bize geçti diyeceklerdi suçlu olacaktım . Bir arkadaş 2 aylık bebeği var annesi doğuma gelmişti babası başka şehirde korona olmuş geçen hafta . Bunlar da uçakla gideceklerdi oraya şimdi yine aynı şehire ablasına gidiyorlarmış . Bende gitme artık küçük bebeğin var uçaktan kaparsınız filan dedim . Bana rabbime emanetiz filan diyor daha. Valla elime bi sopa alıp herkese vurmak istedim. Böyle böyle insanların vebaline giriliyor gezen değil evde oturan hasta oluyor
BU virus zeka turnusolu gibi oldu zatenAllah akıl fikir versin ne diyeyim tuce. Herkesin aklı var da işe yaramıyor onu da görüyoruz. Vaka sayıları sadece Ankara’da günlük 2500
Nerelerdesin canım nasılsınBU virus zeka turnusolu gibi oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?