Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu ay dipteyiz ayrı şehirlerde yasamamız bize çok pahalıya patlıyor Uzun bir süre birikim yok daha biriktirdiklerimizden gidecek taşınırken
bizde dibin dibini gördük kardeşim geldi annem geldi her gün gidiyo para ama yılda bi kere geliyolar toparlanırız bizde inşallah bakalım

İyi akşamlar herkese

Eşim bugün biraz geç gelecek.
yemeğimi yedim ben, oğlumu uyuttum. Uzandım.

sabah çok erken kalkıyoruz.
oğlum uyuyunca ben de hemen dinleniyorum çok acil yapılacak bir iş yoksa, uyanıncaya kadar elimi bişeye sürmüyorum.

Uyanınca önce emzirir sonra mutfağa beraber geçeriz mama sandalyesine koyuyorum o meyve Filan yerken hemen yemeği ocağa koyarım.

saat öğlen biri geçmeden bütün işleri bitirmeye çalışıyorum. saat üç gibi de yemeği yapıyorum. 5:30 eşim işten çıkıyor.
O kadar erken kalkmama rağmen gün o kadar çabuk bitiyor ki hiç anlamıyorum

125 ₺ harcadım markette
1 kg kıyma
Bütün tavuk
2 kutu süt
vanilya
Kabartma tozu
Nişasta
Patates
Soğan
Kıl biber
Domates
Salatalık

tuce_tuce test tekrarı iyi olur bulaştıysa hemen cıkmayabiliyormuş testte

pure hazel uyumayan bebek zor benimki 2 yasında gündüz 1 kere 3 saate yakın uyur senin ki 2 kere en az 1 saat uyusa güzel olur

Bugün kendime internetten mevsimlik kap ve eşofman altı aldım 230 tl

Spor ayakkabıya da ihtiyacım var nete güvenemiyorum mağazalarada gitmiyoruz

Evet izne gitmeden içimiz rahat olur . Hiç bir belirtimiz yok zaten şuan çok şükür

pure hazel bende şimdi ocean d vitaminine bakıyordum da püre spreymiş . Yetişkin bireyler için doz nasıl olacak acaba . Bebeğe coledan kullanıyorum 1 damla mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…