- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.761
bizde dibin dibini gördük kardeşim geldi annem geldi her gün gidiyo para ama yılda bi kere geliyolarBu ay dipteyiz ayrı şehirlerde yasamamız bize çok pahalıya patlıyorUzun bir süre birikim yok daha biriktirdiklerimizden gidecek taşınırken
Night king geldi sandıkAnkara’da kum fırtınası çıkmıs Ankara’daki arkadaşlar iyimisiniz?
Çok pahalı çok.kendime kuru incir antep karası felan alayım dedim almadim o fiyatlar neydi öyle maaş yatınca alirim dedim
valla kuru dut getirmiştim onu yerim artikÇok pahalı çok.
Hangilerini sipariş ettin püre206 lira harcadım şimdi. Vitamin söyledim
D vitamini oceanHangilerini sipariş ettin püre
Evet izne gitmeden içimiz rahat olur . Hiç bir belirtimiz yok zaten şuan çok şükürtuce_tuce test tekrarı iyi olur bulaştıysa hemen cıkmayabiliyormuş testte
pure hazel uyumayan bebek zor benimki 2 yasında gündüz 1 kere 3 saate yakın uyur senin ki 2 kere en az 1 saat uyusa güzel olur
Bugün kendime internetten mevsimlik kap ve eşofman altı aldım 230 tl
Spor ayakkabıya da ihtiyacım var nete güvenemiyorum mağazalarada gitmiyoruz
Çok iyi ürünlerD vitamini ocean
C vitamini you plus
Sambucol kara mürver özütü
Damla şeklinde canım aslında o,ayrıca sprey aparatı var bebeklere kolaylık saglasin diye koymuşlar herhalde.pure hazel bende şimdi ocean d vitaminine bakıyordum da püre spreymiş . Yetişkin bireyler için doz nasıl olacak acaba . Bebeğe coledan kullanıyorum 1 damla mesela
Aaaa öyle mi iyiymiş . Kaç damla alacağız ?Damla şeklinde canım aslında o,ayrıca sprey aparatı var bebeklere kolaylık saglasin diye koymuşlar herhalde.
Bebeklerde 3 damla.Aaaa öyle mi iyiymiş . Kaç damla alacağız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?