- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.921
İnş canım :) daha önce psikolojik de hamile kaldığım için çok heveslenmek istemiyorum. Kısmet bakalımHayırlı olsun Alya inşallah güzel haberlerini alırz
Biliyorum canım takipteydim o zaman.İnş canım :) daha önce psikolojik de hamile kaldığım için çok heveslenmek istemiyorum. Kısmet bakalım
Benim küçük kızım da var Moğol lekesi diye geçiyor geçiriyormuş bir süre sonra benimki azaldı daha geçmedi.Günaydınlar herkese
Dün eşimin ailesini davet ettim
Beraber mantık yaptık.
sabahtan çayın yanına kurabiye yaptım yanardağ kurabiyesi diye geçiyor herkes çok beğendi.
Tarifi defterime ekledim.
Herşey çok güzel geçti oğlum çok mutlu oldu
Kızlar bebeğimin kalçasında doğuştan bir morluk var doktor 5/6 yaşına gelinceye kadar geçer dedi. Takip ediyoruz sürekli evet küçülüyor gibi.
ilk doğdunğunda bir sürü test yapıldı çok şükür temiz çıktı. Bazı bebeklerde olabiliyormuş. Ama sırtında da bazen bir yeşillik belirleniyor bazen çok net görünüyor bazen hiç görünmüyor anlamıyoruz.
Eşime özel sağlık sigortası yapıldı.
Araştırıp iyi bir hastanede baktırmak istiyoruz .
Bu arada
daha bir ay önce oğlum hastalandığında
hastaneye gittiğimizde doktor muayene etti sırtına da baktı hiç bu nedir filan demedi bazen hiç görünmüyor.
Sağol canım , içimi rahatlattınSevgiyeyolculuk bebeisin dişi çıkmış masallah ona.
Benim hem oğlumda hem kızımda vardı o morluk. Oglanin geçti bitti. Kız devam ediyor. Tıp dilinde birşey deniliyor ona ama sıkıntısız birşey.
A Alya_sura88 inşallah hayırlı haber alırız.
okyonus test yap çatladik burda
Kızımın da yüzünde vardı öyle mor noktalar şeklinde büyük değil hatta biz göre gore alışmıştık,var gibi gelmiyordu.Doktor yaşına kadar geçer demişti.Gecenlerde sağlık ocağı yoka yakın olduğunu söyledi.Sizinde geçip gidecektir inşallah sikintisizcaGünaydınlar herkese
Beraber mantık yaptık.
sabahtan çayın yanına kurabiye yaptım yanardağ kurabiyesi diye geçiyor herkes çok beğendi.
Kızlar bebeğimin kalçasında doğuştan bir morluk var doktor 5/6 yaşına gelinceye kadar geçer dedi. Takip ediyoruz sürekli evet küçülüyor gibi.
ilk doğdunğunda bir sürü test yapıldı çok şükür temiz çıktı. Bazı bebeklerde olabiliyormuş. Ama sırtında da bazen bir yeşillik belirleniyor bazen çok net görünüyor bazen hiç görünmüyor anlamıyoruz.
Bu arada
hastaneye gittiğimizde doktor muayene etti sırtına da baktı hiç bu nedir filan demedi bazen hiç görünmüyor.
Benim küçük kızım da var Moğol lekesi diye geçiyor geçiriyormuş bir süre sonra benimki azaldı daha geçmedi.
okyonus A Alya_sura88 gönlünüzden geçen hayatınızda olsun kızlar
[/
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Kızımın da yüzünde vardı öyle mor noktalar şeklinde büyük değil hatta biz göre gore alışmıştık,var gibi gelmiyordu.Doktor yaşına kadar geçer demişti.Gecenlerde sağlık ocağı yoka yakın olduğunu söyledi.Sizinde geçip gidecektir inşallah sikintisizca
Teşekkür ederim canm.Anneciginde bizde şifa bekleyen herkes sağlığımıza kavuşsalim inşallah tez vakitteCanım çok gemiş olsun.annem de öyleben de görünce çok üzüldüm. Allahtan çocukların her şeyi idrak edecek kadar büyük değiller. Psikolojimizi düzgün tutmaya çalışıyoruz ama annem de evden çıkmak istemiyor artık. Biraz daha düzeleyim öyle görüşelim diyor bana. Tekrar bulaşacak diye korkuyor. İstegelsin diye uygulama var oradan alıp yolluyorum evine komşuları da tek yük eksik varsa alıyorlar kapısına asıyorlar. Allah hepimize yardım etsin de şu günler bir geçsin inş
Benim bebegiminde kuyruk sokumunda var morluk.Dogumdan sonra çocuk doktoru kontrole geldiğinde normal bu damar dedi zamanla geçer dedi diye üstünde durmadık.kv ve annemde aşerme döneminde ciğer yiyince öyle olur bebeklerde dedilerGünaydınlar herkese
Beraber mantık yaptık.
Bu arada
Benim bebegiminde kuyruk sokumunda var morluk.Dogumdan sonra çocuk doktoru kontrole geldiğinde normal bu damar dedi zamanla geçer dedi diye üstünde durmadık.kv ve annemde aşerme döneminde ciğer yiyince öyle olur bebeklerde dediler
Şimdi sen öyle söyleyince endişelendim.15 gün sonra 5 aylık kontrolümüz var ozaman mutlaka soracağım doktorumuza.
Bizimki de orda kuyruk sokumunda.Benim bebegiminde kuyruk sokumunda var morluk.Dogumdan sonra çocuk doktoru kontrole geldiğinde normal bu damar dedi zamanla geçer dedi diye üstünde durmadık.kv ve annemde aşerme döneminde ciğer yiyince öyle olur bebeklerde dediler
Şimdi sen öyle söyleyince endişelendim.15 gün sonra 5 aylık kontrolümüz var ozaman mutlaka soracağım doktorumuza.
İnşallah güzel haberler alırsın canım sağlıklı bir gebelik sağlıklı bebek nasip etsin rabbimBenim de adetime bir kaç gün var
Mide bulantım var. İnş gebeyimdir
Bende Yaprak Dökümünde Leyla ya ayar oluyorum artık.. Salaklığın en önde gideni.. artı şevketde aynenAyy şu feriha bı sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?