Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim küçük kızım da var Moğol lekesi diye geçiyor geçiriyormuş bir süre sonra benimki azaldı daha geçmedi.
okyonus A Alya_sura88 gönlünüzden geçen hayatınızda olsun kızlar

Kızımın da yüzünde vardı öyle mor noktalar şeklinde büyük değil hatta biz göre gore alışmıştık,var gibi gelmiyordu.Doktor yaşına kadar geçer demişti.Gecenlerde sağlık ocağı yoka yakın olduğunu söyledi.Sizinde geçip gidecektir inşallah sikintisizca

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
İnşallah

Ev süpürmeye başladım
Dün Ayakkabıları ayıkladım giymediklerimi belediyenin giysi kutusuna bıraktım. Bugün biraz da çamaşır giysi ve çantalara bakacağım. Atılacak varsa atacağım verilecekleri hep verdim. Ama bir süre giymeyi düşünmediklerimi vakumlayıp kaldıracağım. Eskiyen havluları yer bezi yapmaya başladım.
Uzunca bir süre ayakkabı çanta kıyafet almam. Eşimin spor ayakkabısına ihtiyacı var , bir de saç tıraş makinası istiyor virüs devam edecek gitmeyeyim berbere diyor.

Teşekkür ederim canm.Anneciginde bizde şifa bekleyen herkes sağlığımıza kavuşsalim inşallah tez vakitte
Bizde işte dışarı çıkmak istemiyoruz değişik bir duygu anlatılmaz yaşanır.Migros sanaldan ve bizim bir yerel market var evimize yakın ordan sipariş veriyoruz.esim geçen gün balık yaptırdı gelirkende basma kadayıf almasını rica etti tatlicidan. arkadaşlarımız oğlumun kırtasiye listesini aldı,online dersimiz var defter kitap ihtiyaçlarımız oluyor.
Bizde bu şekilde hayatımızı idare ediyoruz 24 gündür.cok samimi arkadaşlarımızın tayini çıktı gidiyorlar kapıdan görmek istediler dün kabul etmedik.
Kısacası ruhen ve bedenen pek sağlam değiliz hayattan soyutlanmış gibiyiz.Insallah en kısa sürede eski sağlığımıza kavuşuruz.

Benim bebegiminde kuyruk sokumunda var morluk.Dogumdan sonra çocuk doktoru kontrole geldiğinde normal bu damar dedi zamanla geçer dedi diye üstünde durmadık.kv ve annemde aşerme döneminde ciğer yiyince öyle olur bebeklerde dediler
Şimdi sen öyle söyleyince endişelendim.15 gün sonra 5 aylık kontrolümüz var ozaman mutlaka soracağım doktorumuza.

Günaydınlar güzel bir hafta olsun insallah
Bu hafta evde işimiz çok bolca temizlik harcamasi olacak.Galiba eksiye girecegiz.
profosyonel dezenfektan icin gelecekler 200 tl
Halılar yıkamaya gitti 150 gibi tutar.
Storlar da gidecek muhtemel 150 tl
Temizlik için yardımcı gelecek 200 tl
Koktuk yikaticaktim ama temizlik için gelecek kişi ben makinayla yıkarım dedi(benim evde var makinam)
Bebeğe biraz meyve alıp difrize atacağım mamalarına katmak için.
Kırmızı biber kozleyecegim kışlık.
Kısacası bu hafta çok harcamalı geçecek.

Bizimki de orda kuyruk sokumunda.
hamilelikte ben de ciğer yedim onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum için rahat olsun o konuda☺ Cedric1003 dediği gibi Moğol lekesi bir çok bebekte oluyor. Bizi endişenlerin sırtındaki morluk

Günaydın kızlar haftasonu alışveriş yaptık 1000 TL yi geçtik daha et tavuk yumurta temizlik malzemesi yok içinde bakliyat aldık 10 kg pirinç 3 kg kuru fasulye un falan aşurelik malzeme aldım kuruyemiş azar azar konserve için cam şişe sürahim kırılmıştı ondan kahvenin yanına bardak aldım 12 tane
Cumartesi aşure yaptım Allah kabul etsin dağıttım biraz bize kaldı. Dün temizlik günüydü dip köşe temizlik yaptım bugünde çamaşırları yıkayıp kaldırırım yarına ütü yaparım. Bitaraftan ödev yaptırıyorum kızıma kahvaltıya krep yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…