Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Beli ile poposu civarında mı?

Benim kizimda da var doğuştan. 1 yas civarı gecer dediler doğduğunda. Rengi açıldı baya azaldı ama tam geçmedi. Sıkıntı yaratacak bir durum değil diye biliyorum. Benim kızım ters duruyordu poposu doğum kanalindaydi o yüzden sezeryan oldu. Belki duruşundan kaynaklıdır diye düşünüyorum

Yaa bu kız hiç uyumuyor catlicam artık günlük kaç saat uyuyor sizin bebisler
Pure birkac gun oncesine kadar iki gunduz uykumuz vardi sabah 11 ve ogleden sonra 4 civari, toplam ikisinde 2 saat gibi uyuyordu, birden teke dustu, simdi 2 gibi uyuyor 2-3 saat. Aksam degisiyor biraz en gec 10 gibi yatiyor sabah 7:30 kalkiyor, geceleri birkac kere kalkiyorum hala, 15 aylik.

Benim de ikisi de normal doğum. Hatta ikincisi hastaneye biraz geç gitmekten epiduralsiz oldu çatır çatır 6 - 6.5 cm ile yatış yaptım hastaneye.
Bizim benzermis dogumlar, ben de birinci epiduralle 4 saatte dogdu, ikinci hastaneye girdikten 1 saat sonra, epidurale zaman kalmamisti.

Kuyruk sokumunda morluk var ve poponun yukarınsında var yukardaki bazen hiç belli olmuyor. Bazen çok belli canım

Merhaba kizlar, guzel bir hafta olsun. Kizlar ben 3. cocugu isterdim ama ikisine bile yetemiyoruz, ailelerimiz bakimlarina destek vermese zor durumda kaliriz, o yuzden biz 2 cocukla final yaptik, aman buyuk konusmayayim da, Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin.
Oglan zaten tup bebek, 2. cocuk icin de biraz deneriz olmadi yine tup bebek deneriz diye dusunuyordum ki hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim, elinden test dusmeyen ben gecikmeden 8-10 gun sonra test yaptim. Yalan yok o gun cok agladim, hazir degilim diye, cunku ise yeni baslamistim ve hocama bunu nasil aciklarim diye stres yapmistim ama iyi ki olmus, sonra delimisin sen bir mucize gelmis seni bulmus diye motive ettim kendimi, hocama aciklarken de cok duygusallastim agladim adam mendil uzatti, rezil oldum, cok da destek oldu sagolsun.
Bu arada benim kiza bi haller oldu, beni acayip kiskanmaya basladi, annemin dizine yatsam, dudagini buzup agliyor, babasina yanassam agliyor, abisi kucagima gelse bu da uzerime cikmaya calisiyor. Hafta sonu ilk defa anne yi guzel soyledi daha cok appa gibi bir sey diyordu.
Market alisverisi 25$ tuttu, evdekilerden kullanmaya calisiyoruz.

Bağırma Haberini Benin’im mesajımın altına niye yazdın çocuğuma kötü davrandıgımımı düşünüyorsun
yok kiz çocuğu olsun diye isteyen cok kişi var o aklıma geldi öyle çocukları görünce de bunların niye oluyo çocuğu diye düşünüyorum öylesine bi duygu paylaşımıydı

Kuyruk sokumunda morluk var ve poponun yukarınsında var yukardaki bazen hiç belli olmuyor. Bazen çok belli canım
Kızımın da aynı yerde.. birçok arkadaş yazmış canım endiselenecek bir sey yok gibi duruyor. Olsa doktorlar mutlaka soylerdi

Selam kızlar

bugün ev işleriyle oyalandım biraz. Oğlanın dolabını düzenledim, cam önlerini sildim, evi süpürdüm. Bir makine çamaşır yıkadım.

akşamüstü oğlanı dışarı çıkardım ara sokaklardan dolaştık

Kendime yemek yapmaya fırsat olmadı yulaf lapası yaptım yedim

oğlanın menü zaten klasik, farklı şeyleri pek yemiyor bu ara. onu da yedirdim

market alışverişi 50 tl

biraz çeri domates
Biraz çorliston biber
3lü paket ıslak mendil
Oğlana bir cornet dondurma
Bir paket bez 32li ( ebebek’e henüz gidemedim ordan alıcam toplu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…