- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.941
Beli ile poposu civarında mı?Günaydınlar herkese
Dün eşimin ailesini davet ettim
Beraber mantık yaptık.
sabahtan çayın yanına kurabiye yaptım yanardağ kurabiyesi diye geçiyor herkes çok beğendi.
Tarifi defterime ekledim.
Herşey çok güzel geçti oğlum çok mutlu oldu
Kızlar bebeğimin kalçasında doğuştan bir morluk var doktor 5/6 yaşına gelinceye kadar geçer dedi. Takip ediyoruz sürekli evet küçülüyor gibi.
ilk doğdunğunda bir sürü test yapıldı çok şükür temiz çıktı. Bazı bebeklerde olabiliyormuş. Ama sırtında da bazen bir yeşillik belirleniyor bazen çok net görünüyor bazen hiç görünmüyor anlamıyoruz.
Eşime özel sağlık sigortası yapıldı.
Araştırıp iyi bir hastanede baktırmak istiyoruz .
Bu arada
daha bir ay önce oğlum hastalandığında
hastaneye gittiğimizde doktor muayene etti sırtına da baktı hiç bu nedir filan demedi bazen hiç görünmüyor.
Kahveci alemsin cok yasa :)Cnm üzerinden 72 saat geçmediyse hap al o zaman
Mühim olan senin istemen. Bildiğim kadarıyla yaşamında daha büyük degil istersen 3 4 sene ustalık eserinizi yaparsınız
İlki çıraklık
İkinci kalfalık
Üçüncü ustalık eserleri
Pure birkac gun oncesine kadar iki gunduz uykumuz vardi sabah 11 ve ogleden sonra 4 civari, toplam ikisinde 2 saat gibi uyuyordu, birden teke dustu, simdi 2 gibi uyuyor 2-3 saat. Aksam degisiyor biraz en gec 10 gibi yatiyor sabah 7:30 kalkiyor, geceleri birkac kere kalkiyorum hala, 15 aylik.Yaa bu kız hiç uyumuyor catlicam artıkgünlük kaç saat uyuyor sizin bebisler
Bizim benzermis dogumlar, ben de birinci epiduralle 4 saatte dogdu, ikinci hastaneye girdikten 1 saat sonra, epidurale zaman kalmamisti.Benim de ikisi de normal doğum. Hatta ikincisi hastaneye biraz geç gitmekten epiduralsiz oldu çatır çatır6 - 6.5 cm ile yatış yaptım hastaneye.
Kuyruk sokumunda morluk var ve poponun yukarınsında var yukardaki bazen hiç belli olmuyor. Bazen çok belli canımBeli ile poposu civarında mı?
Benim kizimda da var doğuştan. 1 yas civarı gecer dediler doğduğunda. Rengi açıldı baya azaldı ama tam geçmedi. Sıkıntı yaratacak bir durum değil diye biliyorum. Benim kızım ters duruyordu poposu doğum kanalindaydi o yüzden sezeryan oldu. Belki duruşundan kaynaklıdır diye düşünüyorum
Hey toplaşın a dostlar regli oldum
A Alya_sura88 in müjdesini kutlayacağız yakında inştühhhhh
A Alya_sura88 in müjdesini kutlayacağız yakında inşÜzülme belki sonrada sen kalırsın gebe seninkini kutlarız Scss94
Bağırma Haberini Benin’im mesajımın altına niye yazdın çocuğuma kötü davrandıgımımı düşünüyorsunAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah dün yolda bi çocuk gördüm 12 yaşlarında babasi bağırıp duruyodu nasil içim acıdı
Bağırma Haberini Benin’im mesajımın altına niye yazdın çocuğuma kötü davrandıgımımı düşünüyorsun
Kızımın da aynı yerde.. birçok arkadaş yazmış canım endiselenecek bir sey yok gibi duruyor. Olsa doktorlar mutlaka soylerdiKuyruk sokumunda morluk var ve poponun yukarınsında var yukardaki bazen hiç belli olmuyor. Bazen çok belli canım
Ben kalfalık eserinde biraktimKahveci alemsin cok yasa :)
Kum fırtınası geliyormuşBen kalfalık eserinde biraktimustalık eserimi yapacak gücüm yok. Allah bunlara saglik versin
okyonus cok sevindim cnm adet olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?