Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar (size) bize daha öğlen.

Eşim işe gitmeden evi süpürdü, yerleri sildi. Ben de toz aldım banyo temizledim.

Kizimin sonbahar/kış kreasyonu yıkandı kuruyor onlari utuleyecegim.

Havalar birden soğudu saçma bir mevsim geçişi oldu. Kızım usuttu galiba nezle olmuş, burnu akıyor, surekli hapsuruyor. Ona tavuklu tahıllı sebze çorbası yaptım. Soğan sarımsak da koyuyorum sifa olsun

Bize dünden kremalı mantarlı makarna kaldi yanına buyuk bir salata yapacağım.

eyaletin birinde sıcaklıklar 33 derece birden düşmüş kar yağmış diye okumuştum.

Bende Yaprak Dökümünde Leyla ya ayar oluyorum artık.. Salaklığın en önde gideni.. artı şevketde aynen
Mız miz.
Nerede duracağını bilmiyor. Ya kocanın yanında dur ya ailenin.
Ayyy sevkettt. Bu yeni karakter dehşet gıcık.
Ferhundenin yeni kocası sevketi dövünce öyle sevindim ki

Kızlar bir selam vereyim dedim..
Ay eskiden ne güzel yazıyormuşum buraya şimdi yazılanları bile okumaya yetişemiyorum. arkadan arkadan geliyorum.
Benim 4 çocuklu hayatım başladı oğlan sabahları zoom'a giriyor öğlen 1,2 gibi bitiyor onun dersleri. Büyük yiğen uyum haftası diye okula gidiyor o da 2 'ye doğru geliyor servisle. Diğer iki kız evdeler zaten. Yedir içir pişir temizle akşam oluyor.
Bakalım böyle koşturmaca ne kadar sürecek.
Hepiniz iyi olun fırsat buldukça yazarım inşallah

Selamsssss

Şuraya pert bir halde bakıyorum

Dün kayınvalidem geldi eltimin oğlunu da getirmiş bizde kaldılar

Sabah kahvaltıdan sonra eşimin teyzesi arası bizde gelelim diye gelin dedim 3 çocuk da onda var mı etti toplam 6 çocuk

Neyse kayınvalidem çiğköfte yaptı yedik bende kahve yanına pasta yaptım çay filan derken şimdi gittiler

Ev talan olmuş bir durumda

Hemen havluları koltuk örtülerini filan makinaya attım
Kapı kollarını domestosla sildim

Her yer oyuncak kaynıyor biraz oturup onları toplayayım ağrı kesici içmeden kendime gelemem herhalde

Günün harcaması. Ekmek,,peynir,,zeytin,,kaymak,,,kahve,,bulgur,,,maydanoz
Toplam 60 tl

Ben iki çocukla pertim. Buraya da yetişemiyorum. Şuan ayak bileklerim aciyor

Ay benim bu oğlan son günlerde uyku konusunda sapıttı iyice ya

gündüz uyumuyor, akşam uyutuyorum bir saat falan yatakta uyuyor sonra uyanıp salona geliyor koltuğa yatıp uyumaya devam ediyor hiç istifini bozmuyo ama gelip koltuğa çıkıp uyuyor direk

şimdi gene geldi yattı uyudu hemen.

alışkanlığa dönmeden önünü kesmem lazım. Götürüp yatağına yatırayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…