- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.961
Kız hep tozun toprağın içindeyiz bizi etkilemez diyorumKum fırtınası geliyormuş
Haftasonu ankarada vardi kum firtinasi. Ozellille polatli cok kotuymus paylasilan resimlerde gorduk. Allah korusun afetlerdenKum fırtınası geliyormuş
eyaletin birinde sıcaklıklar 33 derece birden düşmüş kar yağmış diye okumuştum.Iyi akşamlar kızlar (size) bize daha öğlen.
Eşim işe gitmeden evi süpürdü, yerleri sildi. Ben de toz aldım banyo temizledim.
Kizimin sonbahar/kış kreasyonu yıkandıkuruyor onlari utuleyecegim.
Havalar birden soğudu saçma bir mevsim geçişi oldu. Kızım usuttu galiba nezle olmuş, burnu akıyor, surekli hapsuruyor. Ona tavuklu tahıllı sebze çorbası yaptım. Soğan sarımsak da koyuyorum sifa olsun
Bize dünden kremalı mantarlı makarna kaldi yanına buyuk bir salata yapacağım.
Mız miz.Bende Yaprak Dökümünde Leyla ya ayar oluyorum artık.. Salaklığın en önde gideni.. artı şevketde aynen
Ben iki çocukla pertim. Buraya da yetişemiyorum. Şuan ayak bileklerim aciyorKızlar bir selam vereyim dedim..
Ay eskiden ne güzel yazıyormuşum buraya şimdi yazılanları bile okumaya yetişemiyorum. arkadan arkadan geliyorum.
Benim 4 çocuklu hayatım başladıoğlan sabahları zoom'a giriyor öğlen 1,2 gibi bitiyor onun dersleri. Büyük yiğen uyum haftası diye okula gidiyor o da 2 'ye doğru geliyor servisle. Diğer iki kız evdeler zaten. Yedir içir pişir temizle akşam oluyor.
Bakalım böyle koşturmaca ne kadar sürecek.
Hepiniz iyi olun fırsat buldukça yazarım inşallah
Kız evde yapın dışardan yemeyin
bize kim yapacak kıız mecbur yiyecez dışardanKız evde yapın dışardan yemeyin
Bize bugün yaptı kayınvalidem
Canım bak. Nette malzemeleri koy bir karıştır mutfak robotun varsa onda çevir muhteşem oluyor bir daha dışarda n almazsınbize kim yapacak kıız mecbur yiyecez dışardan
Bizde çiğ köfte kim yapacak o kültür yokkiKız evde yapın dışardan yemeyin
Bize bugün yaptı kayınvalidem
Komagenealalim canım komagenede mi öyle bugün aç duruyom yarin yiyebilirim
Ahahhahhh herkesi kendim gibi sanıyorum adanalıBizde çiğ köfte kim yapacak o kültür yokkiTrakya’da zor valla
tamam cınımKomagene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?