Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğleden sonra eve geldik biraz dinlendik ( eşim dinlendi ben çocuğu oyaladım daha doğrusu )

akşam tekrar çıktık.

oğlana civilden bir adet kapşonlu ince sweat aldık 25 tl
10 tl oyuncak araba
iki porsiyon iskender bir porsiyon patates kızartması 1 adet kola 60 tl ( açık havada tenha bir yerde yedik )

Günaydın büyük görümcemi göreceğiz bugün onun kocasıyla benim aram bozuk bakalım evine gidiyoruz adam gibi davranacak mı ? Yoksa direk bir daha gitmeyeceğimi söyleyeceğim pasta alırım çayın yanına yenir . Gece lensle uyumuşum oda gözümden düşmüş ay daha yeni açmıştım aslında . Mecbur 1 paket lens alacağım . Şuan tek gözümde var diğerinde yok saçma sapan bir his bebeğin düzenini korumaya çalışıyorum sürekli yemek yiyeceği zaman kv karşısına geçiyor aç ağzını aç ağzını sürekli çocuk yiyecekse de yemiyor saat başı başlıyor karnı aç karnı aç

Günaydın Kızlar akşam manavda 100 tl marketten peçete ve süt aldım çocuklara 27 de o tüttu hepsini karttan aldık.Cumartesi arkadaşlarla dışarda olalım dedik yemek falan yeriz biraz çocuklara alışveriş yaparız pazar günü kızımın doğum günü pasta siparişi vercez bakalım

Yine kilo almışım 1 ay olmadı daha 3 kilo almışım haftaya pazartesi sıkı diyete gircem kararlıyım.Dün manavdan biber almıştım onları doğradım akşam poşetledim buzluğa koydum kapya biber ve domatesten sos yaparım bugün birazda patlıcan biber közleyip kavonazlarım cumartesi günü turşuluk kornişon aldım sirke almam lazım onuda akşam hallederim inşallah

Cnm Nuray sayarı söylemiştimpazartesi başlanan diyet salı çarşamba son bulur. Diyete en güzel başlama günü ÇARŞAMBADIR demişti. :) küçük tavsiye olsun herkese

Cnm Nuray sayarı söylemiştimpazartesi başlanan diyet salı çarşamba son bulur. Diyete en güzel başlama günü ÇARŞAMBADIR demişti. :) küçük tavsiye olsun herkese
benimde hep öyle oluyor genelde akşam bozarım misafir gelir ya da biz davetli oluruz en olmadı canım tatlı ister gider benim diyet iddiaya girersem eğer o zaman sıkı yaparım eşime söylüyorum iddiaya girelim diye girmem sen kazanırsın masraf çıkar başıma diyor

Kızlar eşim çıldırdı

yıllardır bir gün nusret’e gidip hamburger yiyelim diye konuşuruz. ( diğer ürünler çok daha pahalı güç yetmez )

bugün tutturdu gidip yiyelim ertelemeyelim daha fazla , yarına çıkacağımız belli mi bir gün sefa yapalım vs.

sanırım bugün hamburger yemeye gideceğiz

çocuğu uyuttum uyanınca çıkarız. o civarda yaşayan bir arkadaşımız var ona da uğrayalım dedik aylardır görüşemiyoruz. ( özel okulda çalışan,okul kuralları gereği düzenli test yaptıran tedbirlere çok iyi uyan öğretmen bir arkadaşımız)

zaten kişisel arabamızla gideceğiz. Mesafemize dikkat ederek hamburgerimizi yiyip çıkarız

Ayyyyy bende çok istiyorum ama istanbul da değilim
Ama virüsler azalsın eşimin yanına gidecez inşallah o zaman yeriz

Şimdiden afiyet olsun

Oh afiyet olsun iyi yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…