- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.141
Cnm Nuray sayarı söylemiştimpazartesi başlanan diyet salı çarşamba son bulur. Diyete en güzel başlama günü ÇARŞAMBADIR demişti. :) küçük tavsiye olsun herkeseYine kilo almışım 1 ay olmadı daha 3 kilo almışım haftaya pazartesi sıkı diyete gircem kararlıyım.Dün manavdan biber almıştım onları doğradım akşam poşetledim buzluğa koydum kapya biber ve domatesten sos yaparım bugün birazda patlıcan biber közleyip kavonazlarım cumartesi günü turşuluk kornişon aldım sirke almam lazım onuda akşam hallederim inşallah
benimde hep öyle oluyor genelde akşam bozarım misafir gelir ya da biz davetli oluruz en olmadı canım tatlı ister gider benim diyet iddiaya girersem eğer o zaman sıkı yaparım eşime söylüyorum iddiaya girelim diye girmem sen kazanırsın masraf çıkar başıma diyorCnm Nuray sayarı söylemiştimpazartesi başlanan diyet salı çarşamba son bulur. Diyete en güzel başlama günü ÇARŞAMBADIR demişti. :) küçük tavsiye olsun herkese
Ayyyyy bende çok istiyorum ama istanbul da değilimKızlar eşim çıldırdı
yıllardır bir gün nusret’e gidip hamburger yiyelim diye konuşuruz. ( diğer ürünler çok daha pahalı güç yetmez)
bugün tutturdu gidip yiyelim ertelemeyelim daha fazla , yarına çıkacağımız belli mi bir gün sefa yapalım vs.
sanırım bugün hamburger yemeye gideceğiz
çocuğu uyuttum uyanınca çıkarız. o civarda yaşayan bir arkadaşımız var ona da uğrayalım dedik aylardır görüşemiyoruz. ( özel okulda çalışan,okul kuralları gereği düzenli test yaptıran tedbirlere çok iyi uyan öğretmen bir arkadaşımız)
zaten kişisel arabamızla gideceğiz. Mesafemize dikkat ederek hamburgerimizi yiyip çıkarız
Kızlar eşim çıldırdı
yıllardır bir gün nusret’e gidip hamburger yiyelim diye konuşuruz. ( diğer ürünler çok daha pahalı güç yetmez)
bugün tutturdu gidip yiyelim ertelemeyelim daha fazla , yarına çıkacağımız belli mi bir gün sefa yapalım vs.
sanırım bugün hamburger yemeye gideceğiz
çocuğu uyuttum uyanınca çıkarız. o civarda yaşayan bir arkadaşımız var ona da uğrayalım dedik aylardır görüşemiyoruz. ( özel okulda çalışan,okul kuralları gereği düzenli test yaptıran tedbirlere çok iyi uyan öğretmen bir arkadaşımız)
zaten kişisel arabamızla gideceğiz. Mesafemize dikkat ederek hamburgerimizi yiyip çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?