Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bayanlar bu dönem taksitle eve girmek için uygun mu sizce.Bir miktar peşinat verecez 18 ay sonra teslim?

Bayanlar bu dönem taksitle eve girmek için uygun mu sizce.Bir miktar peşinat verecez 18 ay sonra teslim?

Ben varolan gordugum begendigim seyler haric hicbir sey almam
Araba aldik var olani aldik 1 ay gecmeden hem otv hem zam yedi 60bin fiyati artti
18 ay uzun zaman
Tabiki ytd.

umarım yoktur kardeşinde ankarada da temaslılar işe gitmeye devam ediyor sadece pozitif çıkanlar evde istirahatte hastaneye yatırılan duymadım daha
Biz temaslıydık eşim işe gitmedi. Temaslıları da sıkı denetliyorlar diye biliyordum eğer temaslılar işe gidiyorsa yayılır tabi

Su an haber geldi is arkadasim temaslidan karantinada
Bagisiklik sistemi dusuk riskli grupta
Teste gitmis
Cember cok daraldi

Biz temaslıydık eşim işe gitmedi. Temaslıları da sıkı denetliyorlar diye biliyordum eğer temaslılar işe gidiyorsa yayılır tabi
öyle yayıldı zaten bakanlıkta dediğim gibi oldu arkadaşım başka odadaydı pozitif çıktı oda arkadaşı ilk testte negatif çıktı diye işe devam etti bir iki gün sonra hastalandı pozitif o arada başkalarıyla temas etti negatifsiniz diye işe geldi

tuce nasıl gıdıyor izniniz
Bebek kv ye hiç gitmiyor Zeyno . Kv de bebeğe sabah diyor ki annen işleri yapacak ben sana bakacağım . Sabah 5 te geldik kv yumurta yapayım yiyin dedi yok dedik yattık . Sabah bebeğe yumurta yapacağım dolabı açtım yumurta yok neyle yumurta yapacaktı bize acaba ay aynı tas aynı hamam

yumurtayı tamam yap deseydiniz aaaa kalmamış ki diyecedi

yumurtayı tamam yap deseydiniz aaaa kalmamış ki diyecedi
Ay galiba sabah sabah uykusuzum zaten şok geçirdim gerildim bebeğe tarhana pişirmiş illa içir şimdi dedi eşimde yumurta almaya gitmişti içirdim artık . Aradan 2 saat geçi meyve yedirmek istiyorum tarhana içir diyor

Hahaha birde lor rica etmiştim yapar mısın diye telefonda tarif ettim yapmamış bana diyor ki sen yap. Kalktım sütü ısıttım kestireceğim limon lazım limon yok kv nin limon ağacı var balkonda saksıda üzerinde 3 tane limon görümcem kopar birisini dedi ay kopardım 1 tam limon öyle susuzmuş ki kesmedi sütü . Diğerini kopardı gitti 2 limon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…