- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.101
Bayanlar bu dönem taksitle eve girmek için uygun mu sizce.Bir miktar peşinat verecez 18 ay sonra teslim?
Tam anlayamadım durumu biraz daha acsanızBayanlar bu dönem taksitle eve girmek için uygun mu sizce.Bir miktar peşinat verecez 18 ay sonra teslim?
Biz temaslıydık eşim işe gitmedi. Temaslıları da sıkı denetliyorlar diye biliyordum eğer temaslılar işe gidiyorsa yayılır tabiumarım yoktur kardeşinde ankarada da temaslılar işe gitmeye devam ediyor sadece pozitif çıkanlar evde istirahatte hastaneye yatırılan duymadım daha
öyle yayıldı zaten bakanlıkta dediğim gibi oldu arkadaşım başka odadaydı pozitif çıktı oda arkadaşı ilk testte negatif çıktı diye işe devam etti bir iki gün sonra hastalandı pozitif o arada başkalarıyla temas etti negatifsiniz diye işe geldiBiz temaslıydık eşim işe gitmedi. Temaslıları da sıkı denetliyorlar diye biliyordum eğer temaslılar işe gidiyorsa yayılır tabi
zerya271210 e bebekte indirim var mi
Çok tipsizler
tuce nasıl gıdıyor izninizBebek yakamdan tuttu bırakmıyor valla yapıştık
Bebek kv ye hiç gitmiyor Zeyno . Kv de bebeğe sabah diyor ki annen işleri yapacak ben sana bakacağımtuce nasıl gıdıyor izniniz
yumurtayı tamam yap deseydiniz aaaa kalmamış ki diyecediBebek kv ye hiç gitmiyor Zeyno . Kv de bebeğe sabah diyor ki annen işleri yapacak ben sana bakacağım. Sabah 5 te geldik kv yumurta yapayım yiyin dedi yok dedik yattık . Sabah bebeğe yumurta yapacağım dolabı açtım yumurta yok neyle yumurta yapacaktı bize acaba ay aynı tas aynı hamam
Ay galiba sabah sabah uykusuzum zaten şok geçirdim gerildimyumurtayı tamam yap deseydiniz aaaa kalmamış ki diyecedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?