- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.121
Ay galiba sabah sabah uykusuzum zaten şok geçirdim gerildimbebeğe tarhana pişirmiş illa içir şimdi dedi eşimde yumurta almaya gitmişti içirdim artık . Aradan 2 saat geçi meyve yedirmek istiyorum tarhana içir diyor
Sulu köfte demiyor hayretSu
Sulu koftenin yanina tarhana geliyo galiba
Yarın meze niyetine sarımsaklı kabak kızartması yapmak istiyorum ,aklıma getirdin. afiyet olsunİyi akşamlar
Günün harcaması 160 ₺
Çağrı market
siyah üzüm
Domates
Salatalık
Köy biberi
Patlıcan
Kabak
Havuç
Limon
Bir bağ yeşil Soğan ve maydanoz
400 gr tuzlu fıstık
200 gr fındık içi
a101
1 pk Baldopirinç
Tatlılar için tel kadayıf
4lü Nestle çikolata
4lü saklama kabı bunlara bayıldım ! çok şirinler
Cif jel
Mutfak için kefgir süzgeç
1 kg muz
Yemek olarak
Karnıyarık pirinç pilavı sarımsak yoğurtlu kabak
Ve görümcem için közlenmiş patlıcan kavurması yaptım
Yemeğimizi yedik.
görümcem eve gitti.
Bebeği yıkadım uyuttum.
Mutfak beni bekler
Lambaderim geldi çok tatlı bişey ama o kadar hafif ki bebek elini sürse düşer o derece o kadar hafif
Şimdilik küçük odaya koyup kapısını kapattım.
canim sen kaç kilosun merak ettimHalılarım geldi açıp baktık çok güzel yıkanmış mis gibi olmuşlar.
Yürüyüşe çıkmadan evve lyemek yemiştik ama şimdi biraz acıktık spagetti yapıyoruz
Kesinlikle doğru söylüyorsun.bunun bir satndarti ve katı kuralı olmalı.karantina kıtı kıtına değil daha esnek tutulmalı diyeceğim ama 14 günlük karantina bile 10 güne düşürüldüBen söyle düşünüyorum kurumların insanların insafına kalmamalı. Kurallar herkese uygulanmalı. Burda bir market hasta elemanı çalıştırıyor teste göndermiyor arefe günü diye adam vefat etti. Büyük bir market bayram öncesi market karantinaya alınmasın diye. İnsanlar cahil gerekli tedbirler yok . Keske herkes sizin gibi olsa
Sağol canım .Yarın meze niyetine sarımsaklı kabak kızartması yapmak istiyorum ,aklıma getirdin. afiyet olsun
Şuan benim de haberim yok baskülu kırdı oglancanim sen kaç kilosun merak ettim
Göz kararı söyle kızŞuan benim de haberim yok baskülu kırdı oglan
62yi mümkün değil gecmemissimdir. Çünkü doğuma 63 ile girdim diye hatırlıyorum ve epey gitti.Göz kararı söyle kız
Boy62yi mümkün değil gecmemissimdir. Çünkü doğuma 63 ile girdim diye hatırlıyorum ve epey gitti.
Ben ölçuncee 166 çıkarıyorum ama eşim 164 çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?