- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.161
Teşekkürler canımAyyyyy bende çok istiyorum ama istanbul da değilim
Ama virüsler azalsın eşimin yanına gidecez inşallah o zaman yeriz
Şimdiden afiyet olsun
TeşekkürlerOh afiyet olsun iyi yaparsiniz
Şimdiden afiyet olsun canımTeşekkürler canımbiz de yıllardır gitmek istiyorduk ama o kadar para vermek istemiyorduk
eşim ısrar edince kabul ettim bidaha mı gelecez dünyaya
tek çekincem sosyal ortama girecek olmak. Ama mekan tedbirleri güzel uyguluyordur diye düşünüyorum
Sivri gelin55 TL görümceme pasta aldıkama ben sevmedim ay söyledim De herkes çok beğendi bi ben sevmedim
Benim yerimede dal havuza sonra çıkıp kokteyl yudumla tekrar yüzSelam kızlar
Bu ara pek uğrayamıyorum buraya
Tatile geldik pazartesi günü
Tereddütlerimiz vardı ama iyi ki iptal etmemişiz inanılmaz güzel geçiyor otel şahane tedbirler şahane
Burdan dönüşte her ihtimale karşı 14 gün karantinaya alıcaz kendimizi
Eşim zaten evden çalışıyor o konuda rahatız
Resmen yenilendik kafamız rahatladı
Bende merak ediyorum denk gelirse gitmek istiyorum afiyet olsun az az ısır tadına varKızlar eşim çıldırdı
yıllardır bir gün nusret’e gidip hamburger yiyelim diye konuşuruz. ( diğer ürünler çok daha pahalı güç yetmez)
bugün tutturdu gidip yiyelim ertelemeyelim daha fazla , yarına çıkacağımız belli mi bir gün sefa yapalım vs.
sanırım bugün hamburger yemeye gideceğiz
çocuğu uyuttum uyanınca çıkarız. o civarda yaşayan bir arkadaşımız var ona da uğrayalım dedik aylardır görüşemiyoruz. ( özel okulda çalışan,okul kuralları gereği düzenli test yaptıran tedbirlere çok iyi uyan öğretmen bir arkadaşımız)
zaten kişisel arabamızla gideceğiz. Mesafemize dikkat ederek hamburgerimizi yiyip çıkarız
d vitamini hangi marka aldın canım bende almak istiyorum küçük kızımaKızımın cicileri geldi.
Oğlumunkiler de geldi.
Vitaminlerim geldi sadece d vitamini eksik. O da yarın gelir herhalde.
Dışarı çıkacağız çünkü bugün dışarıda yiyeceğiz biz de
Markete gittim geldim manav reyonu zaten dışarıda.
Bol bol c vitamini içeren sebze aldım.
1 kilo limon aldım kilosu 10 liraydı artık her hafta bir kilo almak istiyorum.
Limon ,kırmızı biber, köy biberi, yeşil soğan , marul. Salatalık, domates, patlıcan,kabak aldım.
Armut üzüm nektarin ve incir aldım meyve olarak.
Ocean canimd vitamini hangi marka aldın canım bende almak istiyorum küçük kızıma
Teşekkür ederim canım benimBenim yerimede dal havuza sonra çıkıp kokteyl yudumla tekrar yüzİyi tatiller bol sefelar olsun❤
kiz giderken niye haber etmiyon bakım senTeşekkür ederim canım benim
Arkasına takılırız diye söylemedi kesinkiz giderken niye haber etmiyon bakım senayy bende istiyorum taatiiil
Manisa tarafından geçerken valla sen geldin aklımakiz giderken niye haber etmiyon bakım senayy bende istiyorum taatiiil
Aşk olsun kız hiç olur muArkasına takılırız diye söylemedi kesin
nereye gittinizAşk olsun kız hiç olur mu
Valla kız kıza tatil tadından yenmez şahane olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?