Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar gittik nusrete

ilk olarak mekan gayet lüks, çalışanlar çok çok güler yüzlü ( o kadar para alıyolar tabi gülecekler halimize )

Bütün çalışanlarda maske, üstünde de siperlik vardı. Masalar baya mesafeli konmuştu. Tedbirleri güzeldi.

hamburger yedik çok çok iyiydi, kocaman köftesi vardı ve lezzetliydi. Yanında baharatlı patates ile geliyor.

tatlı olarak havuç yedik o da çok güzeldi. Sıcacık geliyor tepsiyle getirip önünüzde tabaklara koyuyolar, arasına dondurma koyup porsiyonlayıp bırakıyor. Çok iyiydi.

gelelim fiyatlara

hamburger 65 tl ( 2 tane söyledik)
Kola 18 tl (1 adet söyledik)
Havuç 40 tl (2 adet söyledik)

Tatlının yanında çay getiriyolar ikram olarak. Ücretsiz.

228 tl hesap geldi. 20 tl de bahşiş bıraktık.

evet pahalı ama hayatımızda bir kere gideceğimiz bir yer sonuçta. Yıllardır gidelim diye konuşuyoduk. İçimiZde kalmadı görmüş yemiş olduk.

tabi ki herkese tavsiye ederim çünkü çok lezzetli idi. Eminim etleri de çok çok lezzetlidir.

afiyet olsun canım kolayı çantaya koyup götüreydiniz 18 tele kola mi olur

hastayım sizin çek/kupon sistemine :)
Sorma ben de :) Gecen kullaklik siparis etmistim, icinden kart cikti, urunumuzu oylarmisiniz diye, zaten ozelliklerini begendigim icin almistim, oyladim yorum yaptim, 10$ lik kart gonderdiler. Her alti ayda bir bebeklerle ilgili anket gonderiyor bir arastirma sirketi, dolduruyorum, 5$ hediye ceki gonderiyor. Eve gelen kuponlar da oluyor. Bir magazalar zincirinin kredi karti vardi bende, uyesi oldugum icin 10$ lik kupon goneriyorlardi, belki 15 kere gondermislerdir, cocuklarin kiyafetlerinde cok kullandim, ama beni unuttular galiba daha gondermiyorlar ya. Kizim icin pampers kullaniyorum, puan biriktirme sistemi var, bez paketlerindeki kodlari giriyorum, 20$ dan fazla orada birikmis. Baska bir ornek, esimin kredi karti 750$ harcamaya (iki ay boyunca), 75$ lik puan veriyormus, o yuzden butun harcamalari onun kartindan yapiyoruz suan, e zaten harcaniyor o para, boyle de bi getirisi oluyor hic yoktan. Ay uzun yazdim kusura bakma, anlatmak hosuma gidiyor galiba:)

Afiyet olsun canım..

Afiyet olsun, denemeye deger demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…