- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.241
hoşgeldin baya etkili bir sayfa eskidende tutumluydum ama burası hem sohbet etmek hem birikim yapmak için motive ediyor beniHayırlı aksamlar kızlatr bende katılabılırmıyım
Canım nasıl Van memnun musun. Eşinin maaşa fark etti mi. Birikim işlerin nasıl gidiyor. Tamamen yerleştin artık herhaldehoşgeldin baya etkili bir sayfa eskidende tutumluydum ama burası hem sohbet etmek hem birikim yapmak için motive ediyor beni
hayırlı olsun canım çok güzel görünüyorKuyumcu isimleri olduğu için tersten çektim kızlar.1 ata 1 yarım altın aldım. Ata 3200 den yarım 1575 den aldım.
Eki Görüntüle 2692270
alıştım canım çok şükür 1200 tl fark oldu benim yol harcırahım yattı 5000 e yakın para var şuan birikim için aidat belli değil harçlık ayırmadık onuda ayırırsak 4500 kalır ben genelde karttan alıyorum evin eksiklerini altın mı alsam yoksa koluma bilezik mi karar veremedim bu ay termosifon mutfak balkonu için dolap su arıtıcısı aldık onların taksitleri başladı eşime telefon alınacak en az 3000 onu diğer ay alalım diyorum gıdaya çok fazla para gidiyor burda manav indirimlerini takip etmeye başladıkCanım nasıl Van memnun musun. Eşinin maaşa fark etti mi. Birikim işlerin nasıl gidiyor. Tamamen yerleştin artık herhalde
Gelecek yıl bende de aynı telaşlar olur.alıştım canım çok şükür 1200 tl fark oldu benim yol harcırahım yattı 5000 e yakın para var şuan birikim için aidat belli değil harçlık ayırmadık onuda ayırırsak 4500 kalır ben genelde karttan alıyorum evin eksiklerini altın mı alsam yoksa koluma bilezik mi karar veremedim bu ay termosifon mutfak balkonu için dolap su arıtıcısı aldık onların taksitleri başladı eşime telefon alınacak en az 3000 onu diğer ay alalım diyorum gıdaya çok fazla para gidiyor burda manav indirimlerini takip etmeye başladık
su arıtıcısı çok lazım sular kireçli lojmanda arıtma cihazı varmış ama bakım yapıldıgında 2 - 3 gün petrol kokuyor sular.Termosifon kullanılıyor genelde oda elektirik faturasını artırıyormuş 200-300 arası fatura gelir dediler su az geliyor.Gelecek yıl bende de aynı telaşlar olur.
Çok teşekkürler❤hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor
Çok teşekkürler purecim❤
Canım kara mürveri hangisinden alıyorsun foto atabilir misinDün çocuklara cips jelibon şekerli leblebi lokum falan aldım 65 tuttu vitamin siparişi verdim 55 akşam sirke aldım 17 hepsini karttan aldım şimdi mutfak için raf alcam oda 60 tl onuda karttan geçerim kara mürver almam lazım çocuklara 2 şişe alırsam 2 ay yeter ekimde başlarım vermeye
Kızlar gittik nusrete
ilk olarak mekan gayet lüks, çalışanlar çok çok güler yüzlü ( o kadar para alıyolar tabi gülecekler halimize)
Bütün çalışanlarda maske, üstünde de siperlik vardı. Masalar baya mesafeli konmuştu. Tedbirleri güzeldi.
hamburger yedik çok çok iyiydi, kocaman köftesi vardı ve lezzetliydi. Yanında baharatlı patates ile geliyor.
tatlı olarak havuç yedik o da çok güzeldi. Sıcacık geliyor tepsiyle getirip önünüzde tabaklara koyuyolar, arasına dondurma koyup porsiyonlayıp bırakıyor. Çok iyiydi.
gelelim fiyatlara
hamburger 65 tl ( 2 tane söyledik)
Kola 18 tl (1 adet söyledik)
Havuç 40 tl (2 adet söyledik)
Tatlının yanında çay getiriyolar ikram olarak. Ücretsiz.
228 tl hesap geldi. 20 tl de bahşiş bıraktık.
evet pahalı ama hayatımızda bir kere gideceğimiz bir yer sonuçta. Yıllardır gidelim diye konuşuyoduk. İçimiZde kalmadı görmüş yemiş olduk.
tabi ki herkese tavsiye ederim çünkü çok lezzetli idi. Eminim etleri de çok çok lezzetlidir.
Sorma ben de :) Gecen kullaklik siparis etmistim, icinden kart cikti, urunumuzu oylarmisiniz diye, zaten ozelliklerini begendigim icin almistim, oyladim yorum yaptim, 10$ lik kart gonderdiler. Her alti ayda bir bebeklerle ilgili anket gonderiyor bir arastirma sirketi, dolduruyorum, 5$ hediye ceki gonderiyor. Eve gelen kuponlar da oluyor. Bir magazalar zincirinin kredi karti vardi bende, uyesi oldugum icin 10$ lik kupon goneriyorlardi, belki 15 kere gondermislerdir, cocuklarin kiyafetlerinde cok kullandim, ama beni unuttular galiba daha gondermiyorlar ya. Kizim icin pampers kullaniyorum, puan biriktirme sistemi var, bez paketlerindeki kodlari giriyorum, 20$ dan fazla orada birikmis. Baska bir ornek, esimin kredi karti 750$ harcamaya (iki ay boyunca), 75$ lik puan veriyormus, o yuzden butun harcamalari onun kartindan yapiyoruz suan, e zaten harcaniyor o para, boyle de bi getirisi oluyor hic yoktan. Ay uzun yazdim kusura bakma, anlatmak hosuma gidiyor galiba:)
Selam kızlar
Bugun dışarda islerimiz vardı, yemegi de dışardan sipariş ettik, ne kadar bilmiyorumhesabı bırakmıştım en son..
Kizlar solgar marka vitamin kullanan var mı? Turkiyeden birkac arkadaşım söyledi, cok pahali burda herkes ondan alıyor falan demişti. Ester-c ve Q10 çok iyiymiş cildi genclestiriyormus vs. Ben de burda baktım diger vitaminlerin iki katı fiyatı karar veremedim. C ve b12 almak istiyorum.
Ayyyyy açılın açılınbanyodan bildiriyorum şuan herkese günaydın bebe babaannesiyle bul tak oynuyor ben kendime gelemiyorum mide bağırsak sistemim çok kötü çözemiyorum bir türlü . Hava değişimi iyi gelmiyor pek probiyotik lazım . Sizleri çok özledim hiç okuyamıyorum çünkü çocuğum diş patlatıyor ayrıca da kv çok seviyor ama sürekli kucağında istiyor çocuk onu istemiyor yakama yapışıyor Çekip duruyor beni çekmeyi geçin omzuma tırmanıyor gitmemek için dün gece çok kötüydü 1 saat uyutmaya çalıştım . Uyuyor kucağımda yatırınca tüm binayı sesi ile inletiyor ellerini kemiriyor öyle . Dün akşam lens alamadım reçete istiyorlar . Hep aldığım bir optik var eşim oradan alacak sistemde kayıtlıyım günlerden sulu köfte bebeğe yapacağım Kv lerin eski evinde mangal yapacağız
Canım kaç yaştan başlıyorSambucol Plus Kids Yummies Gıda Takviyesi 60 Adet olanından canım jelibon gibi çok güzel :) Arkadaşım alıyordu çocuklarına ben ilk defa alcam tadı güzel bende denedim şimdi indirimde
Afiyet olsun cnm.Şu zor dönemlerde değişiklik olmuştur. Bence yemekse yemek tatilse tatil açık havada sessiz yerlerde piknikse piknik.... bizi ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyız.Biz Levent deki et restoranına gitmiştik 2 sene önceydi Galiba. 200 TL civarı ödemiştik. Nusret de tüm garsonlar şovmen gibi başka masaya şov yapılırken diğer masadan Çekik gözlü turistler filan da gelip video çekiyordu. Nusret diye o kadar pahalı günaydın da da aynı et var dedik biz. Burada adı çok bilinmeyen güzel restoranlar var aynı et oralarda da var.
Hosbulduk canımAyyyyyy çok iyi yaaaaaa afiyet olsun
Hoşgeldin canım
Kaç yaşında canım oğlunHayırlı cumalar kızlar ev işi muge anlıyla beraber bıttı cok sukur. Ve yemegımde hazır. Kucuk beyfendının banyodan cıkmasını bekliyorum. Ögle uykusuna uyusa bende bır kahve keyfı ve ders notları, tutsam bugunu boyle bıtırırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?