Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar günaydın.
Eşime kahvaltı hazırladım işe yolladım. Gün başladı. Bebisin karnını doyurdum sıra oglanda.

Dün dışarıda yedik. Cigerciye gittik. Epey geç döndük eve.

Evim temiz bugün isim yok. Öğlene akşama etli bamya yapacağım buzluktan. Çocuklar da yiyor hem.yanina pirinç pilavı.ayran.

Canım nasıl Van memnun musun. Eşinin maaşa fark etti mi. Birikim işlerin nasıl gidiyor. Tamamen yerleştin artık herhalde
alıştım canım çok şükür 1200 tl fark oldu benim yol harcırahım yattı 5000 e yakın para var şuan birikim için aidat belli değil harçlık ayırmadık onuda ayırırsak 4500 kalır ben genelde karttan alıyorum evin eksiklerini altın mı alsam yoksa koluma bilezik mi karar veremedim bu ay termosifon mutfak balkonu için dolap su arıtıcısı aldık onların taksitleri başladı eşime telefon alınacak en az 3000 onu diğer ay alalım diyorum gıdaya çok fazla para gidiyor burda manav indirimlerini takip etmeye başladık

Gelecek yıl bende de aynı telaşlar olur.

Gelecek yıl bende de aynı telaşlar olur.
su arıtıcısı çok lazım sular kireçli lojmanda arıtma cihazı varmış ama bakım yapıldıgında 2 - 3 gün petrol kokuyor sular.Termosifon kullanılıyor genelde oda elektirik faturasını artırıyormuş 200-300 arası fatura gelir dediler su az geliyor.
Fazla eşyan varsa elden çıkar getirirken nakliye çok tutuyor götürürkende aynı dert olacak bize ilana koyduk önceki salon takımı mı inşallah çabuk satılır

Dün çocuklara cips jelibon şekerli leblebi lokum falan aldım 65 tuttu vitamin siparişi verdim 55 akşam sirke aldım 17 hepsini karttan aldım şimdi mutfak için raf alcam oda 60 tl onuda karttan geçerim kara mürver almam lazım çocuklara 2 şişe alırsam 2 ay yeter ekimde başlarım vermeye

Canım kara mürveri hangisinden alıyorsun foto atabilir misin

Ohh sefanız olsun boşver. Ömründe bir kez :)

Harika yaa

Ben cok memnunum Solgar'dan. Değerleri de iyidir.

Tuğçe numaralarını biliyorsan ben 10 küsür senedir lensmarket'ten alıyorum. Orada uygun optiklere göre.

Sambucol Plus Kids Yummies Gıda Takviyesi 60 Adet olanından canım jelibon gibi çok güzel :) Arkadaşım alıyordu çocuklarına ben ilk defa alcam tadı güzel bende denedim şimdi indirimde
Canım kaç yaştan başlıyor

Teşekkürler canım. kesinlikle katılıyorum, çok güzel et yapan yerler var. Nusret artık bir marka olduğu için bu kadar pahalı.

hayatımızda bir kez deneyelim dedik gittik işte. Güzel miydi güzeldi :)

Kaç yaşında canım oğlun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…