- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.221
Tesekur ederim canım Hosbulduk.Hoş geldin aramıza Polo
evin hayırlı olsun
Ayyyyyy çok iyi yaaaaaa afiyet olsunKızlar gittik nusrete
ilk olarak mekan gayet lüks, çalışanlar çok çok güler yüzlü ( o kadar para alıyolar tabi gülecekler halimize)
Bütün çalışanlarda maske, üstünde de siperlik vardı. Masalar baya mesafeli konmuştu. Tedbirleri güzeldi.
hamburger yedik çok çok iyiydi, kocaman köftesi vardı ve lezzetliydi. Yanında baharatlı patates ile geliyor.
tatlı olarak havuç yedik o da çok güzeldi. Sıcacık geliyor tepsiyle getirip önünüzde tabaklara koyuyolar, arasına dondurma koyup porsiyonlayıp bırakıyor. Çok iyiydi.
gelelim fiyatlara
hamburger 65 tl ( 2 tane söyledik)
Kola 18 tl (1 adet söyledik)
Havuç 40 tl (2 adet söyledik)
Tatlının yanında çay getiriyolar ikram olarak. Ücretsiz.
228 tl hesap geldi. 20 tl de bahşiş bıraktık.
evet pahalı ama hayatımızda bir kere gideceğimiz bir yer sonuçta. Yıllardır gidelim diye konuşuyoduk. İçimiZde kalmadı görmüş yemiş olduk.
tabi ki herkese tavsiye ederim çünkü çok lezzetli idi. Eminim etleri de çok çok lezzetlidir.
Hoşgeldin canımAsk olsun canım
afiyet olsun canımkolayı çantaya koyup götüreydiniz 18 tele kola mi olur
Afiyet olsun canım..
Afiyet olsun, denemeye deger demek ki.
Ayyyyyy çok iyi yaaaaaa afiyet olsun
Hoşgeldin canım
Bereketli olsunKuyumcu isimleri olduğu için tersten çektim kızlar.1 ata 1 yarım altın aldım. Ata 3200 den yarım 1575 den aldım.
Eki Görüntüle 2692270
Hoşgeldin aramızaBu surecte epey harcama oldu ama deydı. En önemlı ev ve ehlıyet aldım. Tabı butceme gore bır arac bulsam cok ıyı olacak ama malum hersey ates pahası
Çok teşekkürler❤Bereketli olsun
Bereketli olsun cqnımKuyumcu isimleri olduğu için tersten çektim kızlar.1 ata 1 yarım altın aldım. Ata 3200 den yarım 1575 den aldım.
Eki Görüntüle 2692270
Allah razı olsun canım HosbuldukHoşgeldin aramıza ☺ Eviniz hayırlı olsun ve tabi ehliyetin de
Sorma ben de :) Gecen kullaklik siparis etmistim, icinden kart cikti, urunumuzu oylarmisiniz diye, zaten ozelliklerini begendigim icin almistim, oyladim yorum yaptim, 10$ lik kart gonderdiler. Her alti ayda bir bebeklerle ilgili anket gonderiyor bir arastirma sirketi, dolduruyorum, 5$ hediye ceki gonderiyor. Eve gelen kuponlar da oluyor. Bir magazalar zincirinin kredi karti vardi bende, uyesi oldugum icin 10$ lik kupon goneriyorlardi, belki 15 kere gondermislerdir, cocuklarin kiyafetlerinde cok kullandim, ama beni unuttular galiba daha gondermiyorlar ya. Kizim icin pampers kullaniyorum, puan biriktirme sistemi var, bez paketlerindeki kodlari giriyorum, 20$ dan fazla orada birikmis. Baska bir ornek, esimin kredi karti 750$ harcamaya (iki ay boyunca), 75$ lik puan veriyormus, o yuzden butun harcamalari onun kartindan yapiyoruz suan, e zaten harcaniyor o para, boyle de bi getirisi oluyor hic yoktan. Ay uzun yazdim kusura bakma, anlatmak hosuma gidiyor galiba:)
Teşekkürler canım❤Bereketli olsun cqnım
Afiyet olsun cnm.Şu zor dönemlerde değişiklik olmuştur. Bence yemekse yemek tatilse tatil açık havada sessiz yerlerde piknikse piknik.... bizi ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyız.Biz Levent deki et restoranına gitmiştik 2 sene önceydi Galiba. 200 TL civarı ödemiştik. Nusret de tüm garsonlar şovmen gibi başka masaya şov yapılırken diğer masadan Çekik gözlü turistler filan da gelip video çekiyordu. Nusret diye o kadar pahalı günaydın da da aynı et var dedik biz. Burada adı çok bilinmeyen güzel restoranlar var aynı et oralarda da var.Kızlar gittik nusrete
ilk olarak mekan gayet lüks, çalışanlar çok çok güler yüzlü ( o kadar para alıyolar tabi gülecekler halimize)
Bütün çalışanlarda maske, üstünde de siperlik vardı. Masalar baya mesafeli konmuştu. Tedbirleri güzeldi.
hamburger yedik çok çok iyiydi, kocaman köftesi vardı ve lezzetliydi. Yanında baharatlı patates ile geliyor.
tatlı olarak havuç yedik o da çok güzeldi. Sıcacık geliyor tepsiyle getirip önünüzde tabaklara koyuyolar, arasına dondurma koyup porsiyonlayıp bırakıyor. Çok iyiydi.
gelelim fiyatlara
hamburger 65 tl ( 2 tane söyledik)
Kola 18 tl (1 adet söyledik)
Havuç 40 tl (2 adet söyledik)
Tatlının yanında çay getiriyolar ikram olarak. Ücretsiz.
228 tl hesap geldi. 20 tl de bahşiş bıraktık.
evet pahalı ama hayatımızda bir kere gideceğimiz bir yer sonuçta. Yıllardır gidelim diye konuşuyoduk. İçimiZde kalmadı görmüş yemiş olduk.
tabi ki herkese tavsiye ederim çünkü çok lezzetli idi. Eminim etleri de çok çok lezzetlidir.
Ben kullanıyorum canım ikisini de . Solgar da çok kalitelidir.Selam kızlar
Bugun dışarda islerimiz vardı, yemegi de dışardan sipariş ettik, ne kadar bilmiyorumhesabı bırakmıştım en son..
Kizlar solgar marka vitamin kullanan var mı? Turkiyeden birkac arkadaşım söyledi, cok pahali burda herkes ondan alıyor falan demişti. Ester-c ve Q10 çok iyiymiş cildi genclestiriyormus vs. Ben de burda baktım diger vitaminlerin iki katı fiyatı karar veremedim. C ve b12 almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?