Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyyy çok iyi yaaaaaa afiyet olsun
Ask olsun canım
Hoşgeldin canım

İyi geceler kızkar

Sabahtan ablam geldi kahvaltıya da annemle babam geldi güzel bir kahvaltı yaptık

Aşuremi pişirdik

Kahve yaptım içtik

Yemek olarak fırında tavuklu patates,,, pirinç pilavı,,, cacık,,, salata yaptım yedik çok şükür

Annemle babam gitti bizde ablam ve çocuklarla biraz dışarı çıktık gezdik
Lcw ya girdik çekçekli bir çanta vardı benim küçük cadı kendini yerlere attı onu almak için

Aldık bu sefer de 2. Çantayı almak için yere attı

Yer miyim yemem

Eve geldik banyomuzu yaptık kızı uyuttum biraz dinlendik şimdi uyuyacağız

Günün harcaması 50 tl oyuncak

pampers ben de birikyiriyorum ama 1 yildir daha 1000 puan biriktirebildim Zeynep, ona da hicbir şey etmiyor henüz
Kredi kartı puanları bence de cok iyi, karta para olarak yatıyor ya puan kullanma derdi yok

Selam kızlar

Bugun dışarda islerimiz vardı, yemegi de dışardan sipariş ettik, ne kadar bilmiyorum hesabı bırakmıştım en son..

Kizlar solgar marka vitamin kullanan var mı? Turkiyeden birkac arkadaşım söyledi, cok pahali burda herkes ondan alıyor falan demişti. Ester-c ve Q10 çok iyiymiş cildi genclestiriyormus vs. Ben de burda baktım diger vitaminlerin iki katı fiyatı karar veremedim. C ve b12 almak istiyorum.

Ayyyyy açılın açılın banyodan bildiriyorum şuan herkese günaydın bebe babaannesiyle bul tak oynuyor ben kendime gelemiyorum mide bağırsak sistemim çok kötü çözemiyorum bir türlü . Hava değişimi iyi gelmiyor pek probiyotik lazım . Sizleri çok özledim hiç okuyamıyorum çünkü çocuğum diş patlatıyor ayrıca da kv çok seviyor ama sürekli kucağında istiyor çocuk onu istemiyor yakama yapışıyor Çekip duruyor beni çekmeyi geçin omzuma tırmanıyor gitmemek için dün gece çok kötüydü 1 saat uyutmaya çalıştım . Uyuyor kucağımda yatırınca tüm binayı sesi ile inletiyor ellerini kemiriyor öyle . Dün akşam lens alamadım reçete istiyorlar . Hep aldığım bir optik var eşim oradan alacak sistemde kayıtlıyım günlerden sulu köfte bebeğe yapacağım Kv lerin eski evinde mangal yapacağız

Afiyet olsun cnm.Şu zor dönemlerde değişiklik olmuştur. Bence yemekse yemek tatilse tatil açık havada sessiz yerlerde piknikse piknik.... bizi ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyız.Biz Levent deki et restoranına gitmiştik 2 sene önceydi Galiba. 200 TL civarı ödemiştik. Nusret de tüm garsonlar şovmen gibi başka masaya şov yapılırken diğer masadan Çekik gözlü turistler filan da gelip video çekiyordu. Nusret diye o kadar pahalı günaydın da da aynı et var dedik biz. Burada adı çok bilinmeyen güzel restoranlar var aynı et oralarda da var.

Ben kullanıyorum canım ikisini de . Solgar da çok kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…