- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.053
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.581
Günaydın internet faturasını ödemeye çıktım telefonu evde unutmuşum yatıramadım
Lcw ya girdim 150 tl ye kısa kollu bir mont aldım kendime
50 tl şampuan ıslak mendil süt aldım
Fatura yatıramadım ama para garcadım
Afiyet olsun canım.Bende şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra temizlik yapacağım yerleri sileceğim.Netten ev bakıyorum bugun gidemeyecegız ama inş yarın gidip bakarızKahvaltı yaptık topladım çay keyfi yapıyoruz eşimle
Benimde kızıma kışlık alışveriş yapmam lazım ama netten alamam bedenler tam olmuyor mecbur gidicem bir gün
Havalar serinledi uzun giydireyim dedim hepsi kısa geliyor
Biz kredi kartı kullanmıyoruz canımcanım otomatik ödemeye alsana faturalarını, böyle zor olmuyor mu
Hee anladım. Aslında en iyisi kullanmamakBiz kredi kartı kullanmıyoruz canım
sağol canımBereketli olsun canım
canım bizde kullanmıyoruz maaş hesabından çekiliyor herhangi bir hesabada otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz bankadanBiz kredi kartı kullanmıyoruz canım
bereketli olsun canımsağol canım
normal banka kartıyla da otomatik ödeniyo kuzumBiz kredi kartı kullanmıyoruz canım
dün 10 gram bilezik aldım 4800 e işçilik çok alıyorlar 5500 dediler 10 gram bileziğe şok olduk en sonunda bitanesi geliş fiyatından vereyim dedi uzun zamandır birikim yoktu artık azda olsa kenara koymak istiyorum
canım ben kullanıyorum ama bimin değil 5 sene önce 500 tl almıştım şimdi nette 1700Merhaba kızlar
Yaza 72 kilo ile girmiştim hedefim kışa kadar koruyabilmekti ama olmadı şuan 75 olmuşum dün itibari ile sağlıklı beslenme düzenime geri döndüm
Aldıklarımı da verip hedef kiloma kadar durmak istemiyorum
Bime eliptik geliyor alıp memnun kalanınız var mı
Eliptik işe yarıyor mu gerçekten zeynolin ??canım ben kullanıyorum ama bimin değil 5 sene önce 500 tl almıştım şimdi nette 1700
Biminkini ben olsam alırdım voit marka iyi
Buralardan altin isine de el attim kizlar, kardesime altin hesabi actirttim, kiramiz zaten kardesimin hesabina yatiyor, bundan sonra her ay gelen kirayla altin almayi dusunuyoruz tabii ek gider cikmaz ise. 2.77 gram alindi, grami 466`dan almis.
Senelerce kendi calistigim ders yetmedi simdi de oglana basladik, aksam 2 saat tekrar yaptirdim, duzenli gitmemiz gerek yoksa ipin ucunu kacirirsak birikir. Matematik icin bir tane App ten odev vermis ogretmen, neyin ne oldugunu iki doktorali cozene kadar gobegimiz catladi, guya oyunla matematik ogretiyorlar, guzel ama bir penguen var, cok gicik oldum, harektleri cok miy miy ya. Allah sonumuzu hayretsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?