Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım otomatik ödemeye alsana faturalarını, böyle zor olmuyor mu

Afiyet olsun canım.Bende şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra temizlik yapacağım yerleri sileceğim.Netten ev bakıyorum bugun gidemeyecegız ama inş yarın gidip bakarız

dün 10 gram bilezik aldım 4800 e işçilik çok alıyorlar 5500 dediler 10 gram bileziğe şok olduk en sonunda bitanesi geliş fiyatından vereyim dedi uzun zamandır birikim yoktu artık azda olsa kenara koymak istiyorum
Hayırlı olsun canım bende almak için heyecanlanıyorum kaç aydır birikim yok Ekim Kasım gibi bir atak yapmayı düşünüyorum

canım ben kullanıyorum ama bimin değil 5 sene önce 500 tl almıştım şimdi nette 1700
Biminkini ben olsam alırdım voit marka iyi

Buralardan altin isine de el attim kizlar, kardesime altin hesabi actirttim, kiramiz zaten kardesimin hesabina yatiyor, bundan sonra her ay gelen kirayla altin almayi dusunuyoruz tabii ek gider cikmaz ise. 2.77 gram alindi, grami 466`dan almis.
Senelerce kendi calistigim ders yetmedi simdi de oglana basladik, aksam 2 saat tekrar yaptirdim, duzenli gitmemiz gerek yoksa ipin ucunu kacirirsak birikir. Matematik icin bir tane App ten odev vermis ogretmen, neyin ne oldugunu iki doktorali cozene kadar gobegimiz catladi, guya oyunla matematik ogretiyorlar, guzel ama bir penguen var, cok gicik oldum, harektleri cok miy miy ya. Allah sonumuzu hayretsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…