- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.681
bizimde öyle müdür yardımcıları pozitif yan odamızda çalışıyorlardı evrak işi oluyor ben girmedim odalarına ama aynı odada çalıştıgım arkadaş sık sık giriyor odalarınaGünaydın.
Eşimin asistanı tat ve koku kaybı olduğu için bu sabah test vermiş. Zaten iki üç gündür şikayeti vardı. Farklı odalarda çalışmalarına rağmen elden evrak alış verişleri var. Çok gerildim. Burnumuzun dibine kadar geldi.
canımm doğum günün kutlu olsun kızınla eşinle sevdiklerinle nice mutlu yaşların olsunÇok teşekkür ederim kızlar
Çok mutlu ettiniz beni
Şekerimmmmmm nice mutlu yıllara bal bebek kızınlaÇok teşekkür ederim kızlar
Çok mutlu ettiniz beni
Boza hiç korkma bak bizde aynı durumdaydık ama sonuç negatif çıktı canını sıkma sakın .Günaydın.
Eşimin asistanı tat ve koku kaybı olduğu için bu sabah test vermiş. Zaten iki üç gündür şikayeti vardı. Farklı odalarda çalışmalarına rağmen elden evrak alış verişleri var. Çok gerildim. Burnumuzun dibine kadar geldi.
Boza hiç korkma bak bizde aynı durumdaydık ama sonuç negatif çıktı canını sıkma sakın .
doğum günün kutlu olsun narin nice güzel yaşlara
canımm doğum günün kutlu olsun kızınla eşinle sevdiklerinle nice mutlu yaşların olsun
Şekerimmmmmm nice mutlu yıllara bal bebek kızınlaeşinle
Günaydınlar
Narin nice mutlu yıllara:)
Çooooook teşekkür ederim kızlarGünaydın kızlar yeni uyandım
NarinNarin doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun❤Yakın olsaydık sana şöyle kocaman bir pasta alır kapına gelip üfletirdim ya Bugün doğum günü hediyesi kendine altın olur pırlanta olur Zümrüt olur sevdiğin birseyi al eşinin kredi kartına geçir
Çooooook teşekkür ederim kızlar
Hep birlikte nice senelere inş
Yaaaa yerim ben onuBugün gelen öğrencimin babası fistikciymis bana hediye olarak fistik getirmiş Siz de bir fistiksiniz diyorayy dedim yerim seni
Erkek bide görmen lazim nasıl tatlı bicir bicirYaaaa yerim ben onu
Sesu kömürlü tüğ dökücü krem kazanmısımAdres istiyorlar etiket yapmışlar şaşırdım bana çıkmış keşke çeyrek altın çekilişi olsaydı
Mutlu yıllar canımÇooooook teşekkür ederim kızlar
Hep birlikte nice senelere inş
Mantıklı bak böyle düşünmemiştimHahahah
Şöyle düşün, şans kapını açıyorsun. Bugün krem yarın altın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?