- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.661
Şimdikiler çok fena yaaaaaa benim kızım da annemden görmüş anne bak bu cigayaaa diyorBiz de öyleyiz wc’de bile yanımda.
Balkonda içiyorum kapıyı kapatıp. O bir oyuna daldığı zaman sen oyna ben balkona gidip geliyorum diyorum. Zaten görüyorum balkonda iken onu, salonda yerde vs oturup oynarken daldığı esnada gidiyorum.
biz de eşim de içiyor çocuk alıştı artık, anne baba balkona gidip gelicek deyince ısrar etmiyor. Tabi görmüyor içtiğimizi öğrenmesini istemiyoruz
Bende şimdi magnum yedim.Ondan önce aşure yedim.Aman yaparız bir ara diyet ona kafa yormak istemiyorum vallaKilo vermek için hiç motivasyonum yok bu aralar
Mantı yedim kola içtim çekirdek yedim daha ne yicemutanmadan birde tv8 de hamburger yaptılar ona özeniyorum
Sen tadını çıkar bu günlerin kiloyu kafana takmaBende şimdi magnum yedim.Ondan önce aşure yedim.Aman yaparız bir ara diyet ona kafa yormak istemiyorum valla
Bak okadar oturmuşum ki duruş hedefine ulaşmışım şimdiSen tadını çıkar bu günlerin kiloyu kafana takma
ben hepinizin yerine takarımşaka bir yana sağlık olsun öncelik bu tabiki ama aynada hiç beğenmiyorum kendimi başlamam lazım bir yerden yine
Bak okadar oturmuşum ki duruş hedefine ulaşmışım şimdiGidip yatayım geç kalkıp yatış hedefinede ulasayım Cuma günü ev bakacağız ozaman yardırırım
hem de nasıl yarıyor ama düzenli yapmak gerekiyor onunla ayda 8 kilo verdiğini biliyorum havalar serinlesin baslayacagımEliptik işe yarıyor mu gerçekten zeynolin ??
hayat sigortasını zorunlu tutmuştu banka konut sigortası zorunlu değil ama kredi oranı uygun diye oda pakete dahil mecbursunuz demişler şikayet var sitesine baktım çok fazla şikayet olmuş 2 gündür umarım iade ederlerHayat sigortasını iptal edebiliyorlar o olabilirmi bahsettiğiniz acaba.konut sigortasını hiçbir banka etmiyor diye biliyrum
dün gece evde malzeme olsa kalkıp yapacaktım o kadar canım istediKilo vermek için hiç motivasyonum yok bu aralar
Mantı yedim kola içtim çekirdek yedim daha ne yicemutanmadan birde tv8 de hamburger yaptılar ona özeniyorum
Musmutlu yılların olsun canım
maşallah ne çok iş yapmışsınSabah kızımu wc ye kaldırınca geri uyumadı cadı 6.30 da kalktık
Popaça ve çikolata süt ile kahvaltısını yaptırdım
Bulaşık makinası yerleştirdim,,, kirlileri doldurdum
2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Çarşafları ve yastıkları değiştirdim makinaya attım
Evi dip köşe süpğrğp sildim
Toz aldım
Balkonları yıkadım
Salona serdiğiim ince 4 metre halıyı yıkadım
Şimdi kızı geri uyutuyorum huysuzluk etmeden
Çok teşekkür ederim kızlarMusmutlu yılların olsun canım❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?