Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şimdikiler çok fena yaaaaaa benim kızım da annemden görmüş anne bak bu cigayaaa diyor

Kilo vermek için hiç motivasyonum yok bu aralar
Mantı yedim kola içtim çekirdek yedim daha ne yicemutanmadan birde tv8 de hamburger yaptılar ona özeniyorum
Bende şimdi magnum yedim.Ondan önce aşure yedim.Aman yaparız bir ara diyet ona kafa yormak istemiyorum valla

Bende şimdi magnum yedim.Ondan önce aşure yedim.Aman yaparız bir ara diyet ona kafa yormak istemiyorum valla
Sen tadını çıkar bu günlerin kiloyu kafana takma
ben hepinizin yerine takarımşaka bir yana sağlık olsun öncelik bu tabiki ama aynada hiç beğenmiyorum kendimibaşlamam lazım bir yerden yine

Sen tadını çıkar bu günlerin kiloyu kafana takma
ben hepinizin yerine takarımşaka bir yana sağlık olsun öncelik bu tabiki ama aynada hiç beğenmiyorum kendimibaşlamam lazım bir yerden yine
Bak okadar oturmuşum ki duruş hedefine ulaşmışım şimdiGidip yatayım geç kalkıp yatış hedefinede ulasayımCuma günü ev bakacağız ozaman yardırırım

Eklentiler

• B12560CC-A96A-42EF-8C58-726640AFC90C.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 96
Hayat sigortasını iptal edebiliyorlar o olabilirmi bahsettiğiniz acaba.konut sigortasını hiçbir banka etmiyor diye biliyrum
hayat sigortasını zorunlu tutmuştu banka konut sigortası zorunlu değil ama kredi oranı uygun diye oda pakete dahil mecbursunuz demişler şikayet var sitesine baktım çok fazla şikayet olmuş 2 gündür umarım iade ederler

Sabah kızımu wc ye kaldırınca geri uyumadı cadı 6.30 da kalktık

Popaça ve çikolata süt ile kahvaltısını yaptırdım

Bulaşık makinası yerleştirdim,,, kirlileri doldurdum

2 makina çamaşır katladım yerleştirdim

Çarşafları ve yastıkları değiştirdim makinaya attım

Evi dip köşe süpğrğp sildim
Toz aldım

Balkonları yıkadım

Salona serdiğiim ince 4 metre halıyı yıkadım

Şimdi kızı geri uyutuyorum huysuzluk etmeden

maşallah ne çok iş yapmışsın

Günaydın.
Eşimin asistanı tat ve koku kaybı olduğu için bu sabah test vermiş. Zaten iki üç gündür şikayeti vardı. Farklı odalarda çalışmalarına rağmen elden evrak alış verişleri var. Çok gerildim. Burnumuzun dibine kadar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…