Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Amin inşallah eskiden bize bulaşmasın diye dua ederdim şimdi nasılsa bulaşacak ne kadar geç o kadar iyi diyorum en hafif şekilde geçirelim diye dua etmeye başladım insan her şeye alışıyor kabulleniyor
Aynen bende öyle nasıl olsa bulaşacak bari evde atlatalım diyorum

Tarifi bile ağzımı sulandırdı şuan en yakın zamanda yapacağım bidaha mı gelecem dünyaya sağol tucecim

İnşallahhhhh vallahi bırakmayı istiyorum artık ciğerlerimi rahatsız ediyor hissediyorum

Ver gazı hande ver gazı şaka tabi haklısın canım beynimde bitirmem lazım
Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazı

Aklıma ne geldi ben şimdi wc ye bile kızımdız giremiyorum

Sen nasıl oğlun olmadan sigara içiyorsun nasıl zaptediyorsun

Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazı

Aklıma ne geldi ben şimdi wc ye bile kızımdız giremiyorum

Sen nasıl oğlun olmadan sigara içiyorsun nasıl zaptediyorsun
Biz de öyleyiz wc’de bile yanımda.

Balkonda içiyorum kapıyı kapatıp. O bir oyuna daldığı zaman sen oyna ben balkona gidip geliyorum diyorum. Zaten görüyorum balkonda iken onu, salonda yerde vs oturup oynarken daldığı esnada gidiyorum.

biz de eşim de içiyor çocuk alıştı artık, anne baba balkona gidip gelicek deyince ısrar etmiyor. Tabi görmüyor içtiğimizi öğrenmesini istemiyoruz

Evimize geldik ablam arabayla bıraktı sağolsun

çocuğu uyuttum çay içiyorum. Yarın çok fazla işim var. Kışlık temizliğe başlıcam yavaş yavaş.

benim bir huyum var senelerdir büyük temizlik yaparken bütün evi ayağa kaldırarak yaparım aynı anda yapmaya çalışırım. Bu sene öyle yapmayacağım. Her gün bir oda şeklinde yapacağım.

Yoksa çocukla perişan oluyorum ev ayağa kalkıyor.

sakince yapar bitiririm inşallah

İyi geceler herkese sizleri seviyorum

Hala kredi ödüyorsanız yapıyorlar zorunlu olarak bildiğim kadarıyla.Kredi çekerken ipotekledikleri için, o evi kendi evleri gibi görüyorlar, riske atmamak adına sigortalıyorlar.kredi bitince isterseniz yaptırmayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…