- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.053
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.641
Aynen bende öyle nasıl olsa bulaşacak bari evde atlatalım diyorumAmin inşallah eskiden bize bulaşmasın diye dua ederdim şimdi nasılsa bulaşacak ne kadar geç o kadar iyi diyorum en hafif şekilde geçirelim diye dua etmeye başladım insan her şeye alışıyor kabulleniyor
Tarifi bile ağzımı sulandırdı şuanTeşekkür ediyorum zeryamay hemen tarif edeyim resim atarım ama ayıp olur şimdi . Mayalı hamuru yoğuruyoruz . Birde kıyma kavuruyoruz baharatlı filan . Hamuru daire şeklinde açıyoruz orta kalınlıkta kıymaları koyup hamuru kapatıp bardakla daire şekilde kesiyoruz yağda kızartıyoruz . Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos
İnşallahhhhhzerya271210 cım canımcımmmmmmm
Bende hiç yakıştıramadım sana sigarayıııııııııı
En kısa zamanda kiloalrı nasıl verdiysen hemen sigarayı da bırakıyorsun tamam mı canımcımmmmmmmmmmmmm
Aman ne olacak yap ye misssTarifi bile ağzımı sulandırdı şuanen yakın zamanda yapacağım bidaha mı gelecem dünyaya sağol tucecim
Önce beyinde biriyor canım ki sen kilonu bile önce beyinde bitirdin iradeli olursan başarırsınİnşallahhhhhvallahi bırakmayı istiyorum artık ciğerlerimi rahatsız ediyor hissediyorum
Ver gazı hande ver gazıÖnce beyinde biriyor canım ki sen kilonu bile önce beyinde bitirdin iradeli olursan başarırsın
Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazıVer gazı hande ver gazışaka tabi haklısın canım beynimde bitirmem lazım
Eşimde ocean ve you plus almış bize ama ne kadar verdi bilmiyorum160 TL te vitamin aldım
Bende ocean ve pharmaton aldımEşimde ocean ve you plus almış bize ama ne kadar verdi bilmiyorum
Külot bez çok rahatlık dimiBende ocean ve pharmaton aldımbebeğe de bez almam lazım külot bez
Biz de öyleyiz wc’de bile yanımda.Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazı
Aklıma ne geldi ben şimdi wc ye bile kızımdız giremiyorum
Sen nasıl oğlun olmadan sigara içiyorsun nasıl zaptediyorsun
Kayserili olunca mantı tarifleri havada uçuşuyorAman ne olacak yap ye misss
Hala kredi ödüyorsanız yapıyorlar zorunlu olarak bildiğim kadarıyla.Kredi çekerken ipotekledikleri için, o evi kendi evleri gibi görüyorlar, riske atmamak adına sigortalıyorlar.kredi bitince isterseniz yaptırmayabiliyorsunuz.Konut kredisi çekerken konut sigortası yapılmıştı yine yapmışlar istemediğimizi söylememize ragmen o evde oturmuyoruz dedik ama ziraat bankası herzamanki gibi kafasına göre iş yapmış şikayet yazdık başka nereye başvursak kızlar bilgisi olan var mı
KızzZzz şuan bizi masrafa soktuntuce_tuce sen mop alacaktın aldınmı Benim evdeki viledayı eşime getirdim yeni evimde vip Ahmet’i kullanacağım
Hayat sigortasını iptal edebiliyorlar o olabilirmi bahsettiğiniz acaba.konut sigortasını hiçbir banka etmiyor diye biliyrumİlk aldığımız evde 2.ci yıl iptal ettirmiştir bu sefer onayım yok dediği halde eskiden çekmişler tüketici hakem heyetine dilekçe verecek eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?