Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İzmirdede binalar çok eski bende çok korkuyorum

Eşim yarın ev bakmak için izin aldı.Komutanı demiş madem atışı bugün yaptır öğleden beri atış yaptırıyor işi uzunmuş sen yemeğini ye yazmış adamın yüzünü göremedim kendim oturuyorum

Kızlar deprem olmuş çok geçmiş olsun . Öğleden sonra babam tahinli aldı çay demledik balkonda takıldık . Bebeği uyutmaya gittim baktım hiç uyuyacak göz yok hep birlikte bağ bahçe yürüyüşe gittik . İlk herşey iyiydi bebe etrafa bakıyordu sonra başladı mızır mızır nefret ediyor bebek arabasından . Kucağıma çıktı bebek arabasını izliyor nasıl gidiyor diye kimseye gitmedi 4 km filan taşıdım kucakta geri dönüşte annemler eve çıkarttı biz eşimle A101 e gittik 20 TL pasta ve kahve aldım annemler için akşam yeriz . Gündüz de su almıştık birde soda ve bebek bezi 55 TL . Eşim telefonuna kılıf aldı 25 TL . Eşim dedi ki cumartesi kaçta gideriz ? Bende 17:00 gibi annenlere gideriz dedim oradan vedalaşır 19:30 gibi bebeğin uyku saatinde yola çıkarız . Eşimde 16:00 da gitsek ablamlarda gelecekmiş dedi iyi dedim ama 16:00 dan önce hiç bir güç beni götüremez ama kesin aramaya başlayacaklar geliyor musunuz geliyor musunuz diye .

Depremi hisseden arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

Öğlen kaşımı aldırmaya gittim ohhh rahatladım valla

Dönüşte markete uğradım ıvır zıvır 20 tl
Yemek olrskada da dürüm söyledim yedik bir de tavuklu şehriye çorbası yaptım

Akşam üstü küçük kızımı aşağıya indirdim biraz 40 dk boyunca peşinden koştum
Sonra banyo filan yaptık beraber

Şimdi küçüğümü uyutuyorum büyüğümde kahve yapıyor

senin kilo göstergesi şeyi nere gitti kııız

Karnabahar biraz domates biber kavun maydanoz aldım 25 TL tuttu akşam helva yaptım karşı komşumu çaya çağırdım oturduk eşlerimizle çocuklar oynadı iyi oldu akşam yemeğim vardı tavuklu patates salata yogurt yanına öyle geçti. Yarın kahvaltıya gözleme yaparım çocuklara birazdan peynir az kalmış yarın gelirken süt ve peynir almam lazım süt isticem sütçüden eksikler bitmiyor kartıma baktım yine uçmuş trendyol dan çok sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…