Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sanırım artık bunun bir cezası var.Ama filyasyon ekibine mi yoksa çevresine mi bilmiyorum.Temas konusunda yanlış bilgi verenler 2 yıla kadar hapis istemiyle yargilanacaklarmis.
çevresinedir çünkü özel sektörde işe gitmezsem para alamam diyen arkadaşının ismini söylemeyen ve kamuda temassız olsada benim ismimi de söylede 15 gün yatayım diyen o kadar çok kişi olmus ki

Dün gece bebe sürekli uyandı kabustu en son gözümüzü bi açtık bu bizim yatağın ucunda uyuyor bir dönse kendini yerde bulacak Allah korudu uyandık oraya nasıl gitti bilmiyorum annem diyor ki sen bu çocuğa nasıl tek başına bakıyorsun delirmiş bu çocuk diyor gerçi sende böyleydin diyor bana kalori harcamayayım kg kaybetmeyeyim diye beni kucağında taşırmış hep evde filan sabah 2 kere bez değiştik insanlıktan çıktım fıtığım böyle çok ağrıyor ki kimse üzülmesin diye söyleyemiyorum da

Eşimin doğumgünü. Pasta aldım 97 tl.
Büyük kızla anne kız günü yaptık. Parka gittik. 9 tl otoparka, 19 tl hamburger istedi, 22 tl de bana kahve ona sıcak çikolata aldık. İyi geldi çocuğuma başbaşa birkaç saat. Kardeşi doğmadan çok sık yapardık. Kardeş geldi üzerine pandemi oldu kapandık eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…