- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.741
Ertuya selam söyleyok kız oğlan beni çıldırtmakla meşgul hala uyumuyo deli etti beni sabah 7 bucukta kalkar gece de uyaniyo durmadan valla sabrım taştı iyice ya bütün gün zaten anne anne anne ya sabır diyorum
pasta sevmiyom kız Allahtan ama canim tatli çekiyoYemek konuşunca gelmiyor canı çekecek diye
Ertuya selam söylearkadaşların çoktan uyumuş de
Bizde deney yapıcaz yarınuyudu beyfendi sabah erkenden kalkacak araba konusturcaz gözümü açar açmaz
ne yapacaksınız canim deney bizde yapalim dün şekeri oksitlendirdik bizdeBizde deney yapıcaz yarın
Çok değişik karışımlar yapacakmış
Kış temizliğini yeni yaptım korkuyorum
Ben hepsinden yerim kıymalı patatesli farketmezbide tucenin kıymalı hamuru pattisli yapsak olmaz mı yağlı mantıyıofff cok açım beeea
Rabbim gönlünüzdeki hayırlıysa nasip etsin canımKızlar bana dua edermisiniz bir işimiz var hayırlısıyla olsun
Mesajı dün okudum ve hatta gözlerimin dolmasına sebep oldu,bu sefer üzüntüden değil ama.Guzel niyetinden.Üzülme moralini bozmaya değmez
Sanırım artık bunun bir cezası var.Ama filyasyon ekibine mi yoksa çevresine mi bilmiyorum.Temas konusunda yanlış bilgi verenler 2 yıla kadar hapis istemiyle yargilanacaklarmis.Eşimin beraber çalıştığı adamlardan birinin kızı pozitif çıkmış. Eşim de bugün adamla temas etmiş.
adam hazır test kitlerinden aldım negatif çıktım demiş ama pek inanmadık, zaten o testlerin güvenilirliği yok.
çocuğun odasını eşime hazırladım kıyafetlerini koydum maske kolonya koydum. Birkaç gün orada kalacak her ihtimale karşı. Wcye giderken maska takacak. Tabi çalıştığı adam kesin pozitif olmadığı için çalışmaya devam edecek.
çok sinirliyim böyle insanlara. Saklamaya çalışmış da yeğeni de aynı yerde çalışıyor o ağzından kaçırmış öyle öğrenmiş eşim. Allah bildiği gibi yapsın.
Teşekkür ederim duaların içinMesajı dün okudum ve hatta gözlerimin dolmasına sebep oldu,bu sefer üzüntüden değil ama.Guzel niyetinden. ♥ sabaha dinç başladım,bu gune böyle devam ederim inşallah.
Gonlunuzdeki evinizi,gelecek yuvanizi inşallah bulursunuz bugün sizin içinde önemli.Dua edicem.
çok güzel çayını alacaksın manzaraya karşı içeceksin.İnşallah gönlünüze göre bütçenize göre ev bulursun canımEki Görüntüle 2696232 Sabah manzaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?