- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.781
Bereketli olsun cnm
Teşekkür ederim kızlarMuhteşembereketli olsun canım
çok güzel görünüyor hayırlı olsun canımCanlarım
Kızzzz ay nasıl hevesliyim hafta sonu gideceğizSelam kızlar
tuce_tuce yeni alışveriş merkezi açıldı
Görmemiş gibi ilk gün gidip
E bebekte 250
Polo da 560
Migros da 187
İnci nin açılmasını bekliyorum ayakkabı falanda almam lazım
Alaçatı muhallebicisi acılmis
kizlar sakin bizim arkamızdan ne kadar görmemişler demeyin
beklemedeyiz canım 1 ay süresi var bakalım olumlu olur inşallahhhhNarinNarin dogum günü hediyesi mi Hayırlı olsun cnm bol bol olsun tatlım
Kmsl Hnd cnm ısınız noldu umarım olumlu sonuclwrinir
Bereketli olsun canımTeşekkür ederim kızlar
Tam altın 3080
Çeyrek 753
Çok üzüldüm canım pozitif çıkarsa hafif atlatır inşallahkızlar kardeşim test yaptırdı büyük ihtimalle pozitif
eşinin abisi evlendi bunlarda nikaha gitti tabi çocuğa yemek dağıttırmışlar kayınvalidesi dün pozitif cıktı kardeşimde bugün hasta oldu işte ateşi felan çıkmış yarin öğlen çıkarmış sonuç bakalim
sorma akıl yok ki kardeşim hiç gitmek bile istemiyodu da işteYa cok uzuldum o yasagi deldiler yemek verdilerde noldu bak kendileri aci cekiyor
Dur bakalim hafif gecer insallah
Offff yaaaaaaaeşinin abisi evlendi bunlarda nikaha gitti tabi çocuğa yemek dağıttırmışlar kayınvalidesi dün pozitif cıktı kardeşimde bugün hasta oldu işte ateşi felan çıkmış yarin öğlen çıkarmış sonuç bakalim
Çok geçmiş olsun canım ya inş bir şey yoktureşinin abisi evlendi bunlarda nikaha gitti tabi çocuğa yemek dağıttırmışlar kayınvalidesi dün pozitif cıktı kardeşimde bugün hasta oldu işte ateşi felan çıkmış yarin öğlen çıkarmış sonuç bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?