- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.801
sorma akıl yok ki kardeşim hiç gitmek bile istemiyodu da işte
Canım çok geçmiş olsun inş hafif atlatırlar. Korkuyorum inş bizde bir şey olmaz.Biz de gittik mecbur yoksa dayım dedem küsecekti. Çok kalabalık değildi ama dikkat ilk başta %100dü zaman geçtikçe yemekler geldikçe ipin ucu kaçtı ben de attım kendimi piste oynadım oynadım geldim maskemi mecbur kaldıkça su içerken ya da yemek yerken çıkardım oynarken de terleyince 2 kez değiştirdim. Dezenfektan vardı her yerde ana insanlar kullanmadı sanki pek.Kendimi izole edeceğim 14 gün çıkmam evden .eşinin abisi evlendi bunlarda nikaha gitti tabi çocuğa yemek dağıttırmışlar kayınvalidesi dün pozitif cıktı kardeşimde bugün hasta oldu işte ateşi felan çıkmış yarin öğlen çıkarmış sonuç bakalim
Geçmiş olsun canım..İnşallah korktuğumuz hastalık değildir.Eger oysa da Allah şifa versin ve uzak etsin ülkece kurtulalım artıkeşinin abisi evlendi bunlarda nikaha gitti tabi çocuğa yemek dağıttırmışlar kayınvalidesi dün pozitif cıktı kardeşimde bugün hasta oldu işte ateşi felan çıkmış yarin öğlen çıkarmış sonuç bakalim
Düşündüğün için çok mutlu oldum
Tırnak makası ve banyo lifi aldım. Bugunlerde sadece ihtiyacım olan seyleri almaya çalısıyorumHayat pahali. Ben bugun (12yi gecti ama yinede bugun diyeyim) 25tl ezcaneden grip ilaclari aldim
Markete gittim karnabahar ekmek nescafe mangallik kömür kola aldim 45 tl tuttu. Hakmarda 32likomili tuvalet kagidi iki gun once 20 liraydi bugun 15 lirahemen aldim bende.
70lira ile günü kapattim.
Hayırlı olsun canım benimDüşündüğün için çok mutlu oldum❤Bugün yorucu bir gündü şimdi oturdum.Evler eski ve çok pahalı içleri berbat kiralar tavanArtık tam bezdiğimiz vakit bir ev çıktı 10yıllık bina 2700müş kirası 3 aydır tutulmamış 2500 yapmışlar bizde 2300olursa tamam dedik anlaştık kabul ettiler çok şükür tuttuk.2300emlakcıya bayıldık Pazartesi 2300 depozito 2300 kira bedeli havale edeceğim.Gaz ve su ev sahibinin üzerine onlara masraf olmayacak abonelik için.Elektirigi alacağız üzerimize.
Canım orda ev fiyatlarını bilmiyorum ama ne kadar kalacaksınız üffffff 2300 de çok pahalı yaaaaaaa ev alsanız daha iyi sanki ama kirası böyleyse satılığı ne kadardır düşünemiyorumDüşündüğün için çok mutlu oldum❤Bugün yorucu bir gündü şimdi oturdum.Evler eski ve çok pahalı içleri berbat kiralar tavanArtık tam bezdiğimiz vakit bir ev çıktı 10yıllık bina 2700müş kirası 3 aydır tutulmamış 2500 yapmışlar bizde 2300olursa tamam dedik anlaştık kabul ettiler çok şükür tuttuk.2300emlakcıya bayıldık Pazartesi 2300 depozito 2300 kira bedeli havale edeceğim.Gaz ve su ev sahibinin üzerine onlara masraf olmayacak abonelik için.Elektirigi alacağız üzerimize.
Hayırlı olsun canım taşınma ne zaman kendi işyerine yakın tutsaydın iş yerinin eve yakın olması çok güzelmiş Ankarada 1 saatte git 1 saatte gel insanı çok yoruyordu burda 15 dk da evdeyim darısı sana olur inşallahDüşündüğün için çok mutlu oldum❤Bugün yorucu bir gündü şimdi oturdum.Evler eski ve çok pahalı içleri berbat kiralar tavanArtık tam bezdiğimiz vakit bir ev çıktı 10yıllık bina 2700müş kirası 3 aydır tutulmamış 2500 yapmışlar bizde 2300olursa tamam dedik anlaştık kabul ettiler çok şükür tuttuk.2300emlakcıya bayıldık Pazartesi 2300 depozito 2300 kira bedeli havale edeceğim.Gaz ve su ev sahibinin üzerine onlara masraf olmayacak abonelik için.Elektirigi alacağız üzerimize.
Düşündüğün için çok mutlu oldumBugün yorucu bir gündü şimdi oturdum.Evler eski ve çok pahalı içleri berbat kiralar tavan Artık tam bezdiğimiz vakit bir ev çıktı 10yıllık bina 2700müş kirası 3 aydır tutulmamış 2500 yapmışlar bizde 2300olursa tamam dedik anlaştık kabul ettiler çok şükür tuttuk.2300emlakcıya bayıldık Pazartesi 2300 depozito 2300 kira bedeli havale edeceğim.Gaz ve su ev sahibinin üzerine onlara masraf olmayacak abonelik için.Elektirigi alacağız üzerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?