Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım çok geçmiş olsun inş hafif atlatırlar. Korkuyorum inş bizde bir şey olmaz.Biz de gittik mecbur yoksa dayım dedem küsecekti. Çok kalabalık değildi ama dikkat ilk başta %100dü zaman geçtikçe yemekler geldikçe ipin ucu kaçtı ben de attım kendimi piste oynadım oynadım geldim maskemi mecbur kaldıkça su içerken ya da yemek yerken çıkardım oynarken de terleyince 2 kez değiştirdim. Dezenfektan vardı her yerde ana insanlar kullanmadı sanki pek.Kendimi izole edeceğim 14 gün çıkmam evden .

Geçmiş olsun canım..İnşallah korktuğumuz hastalık değildir.Eger oysa da Allah şifa versin ve uzak etsin ülkece kurtulalım artık

Dün ne kadar kotuysem bugun bir o kadar iyiyim çok şükür.Hatta öyle ki kızıma ne hediye alsak doğum gününde diye soranlara hediye seçiyorum Sanırım onlara bulduktan sonra kendim ne alacağıma da karar vericem kuzucugumun yaşına 2 hafta kadar kaldı.
Bugünlerde algısı açıldı fark ediyorum ve bu inanılmaz mutluluk.Sanirim paylaşımlarımız artık daha da artar.
Bugün misır unu,ekmek,kola,soda,kavun,süt ve abur cubur 52 tuttu.
Bir de kornişon turşumun ilk kavanozunu açtım.Enfees..İnsanin emeğini,kendi yaptigini tüketmesi kadar keyifli başka ne olabilir ki

okyonus yazdın mı denk gelmedim bilmiyorum ama gönlüne göre ev bugün karşına çıkmıştır umarım
Düşündüğün için çok mutlu oldumBugün yorucu bir gündü şimdi oturdum.Evler eski ve çok pahalı içleri berbat kiralar tavanArtık tam bezdiğimiz vakit bir ev çıktı 10yıllık bina 2700müş kirası 3 aydır tutulmamış 2500 yapmışlar bizde 2300olursa tamam dedik anlaştık kabul ettiler çok şükür tuttuk.2300emlakcıya bayıldık Pazartesi 2300 depozito 2300 kira bedeli havale edeceğim.Gaz ve su ev sahibinin üzerine onlara masraf olmayacak abonelik için.Elektirigi alacağız üzerimize.

Tırnak makası ve banyo lifi aldım. Bugunlerde sadece ihtiyacım olan seyleri almaya çalısıyorum

Hayırlı olsun canım benim
Kiralar pahalıymış
Taşınma işleri ne zaman kısmetse

Canım orda ev fiyatlarını bilmiyorum ama ne kadar kalacaksınız üffffff 2300 de çok pahalı yaaaaaaa ev alsanız daha iyi sanki ama kirası böyleyse satılığı ne kadardır düşünemiyorum

Hayırlı olsun canım taşınma ne zaman kendi işyerine yakın tutsaydın iş yerinin eve yakın olması çok güzelmiş Ankarada 1 saatte git 1 saatte gel insanı çok yoruyordu burda 15 dk da evdeyim darısı sana olur inşallah

Hayırlı olsun canım. Tadını çıkar. Uzun zaman sonra birlikte olacaksınız. Hallolur ödenir bir şekilde. Kiralar hep böyle.

Günaydın kızlar
Scss94 haber ver sonuç çıkınca cok geç olsun
okyonus hayirli uğurlu olsun cnm izmir pahalı bir şehir dediğin gibi evler eski ama cok seversin eminim yaşam güzel orada
Kızzzz ay nasıl hevesliyim hafta sonu gideceğiz sevdin mi sen
Cok sevdim diğerine göre daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…