Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın günaydın günaydın

Erken kalktık kahvaltı yaptık oğlanla. Bugün kendimi mutfak işlere adayacağım.

Buzluğa köfte yapılacak, bir de karışık turşu kuracağım. Migros siparişinin gelmesini bekliyorum.

Akşam yemeği de yapmam lazım biraz biber dolmam var yanına birşeyler ayarlarım

Küçüğümle bol yeşillikli zeytinli omlet yaptık yedik

Büyük kızım yeni uyandı ona da çikolatalı krep yaptım yiyor

Evi topladım
Bulaşık makinasını yerleştirdim
Çamaşır katladım
Evi sildim
Toz aldım

Yemek olarak rahatım dünden yemeklerim var yaomicam

Ekmek dışında harcamam olmaz

İş yerime 300metre uzaklıkta 4dk da iş yerindeyim inş. Öğlen yemeğine falanda gelirim çocuk okula gitmeyecek bu kış babaannesi bakacak kısmetse.Hem alınacakları alırım eve götürürüm.

1 yıl izmirdeyiz seneye hayırlısı bakalım.Yazın netleşir Ankara’ya gideceksek gideriz kalacaksak kalırız.Ailece olalım gerisi hallolur.Kahve içmeye bekliyorum bakkk

Canım orda ev fiyatlarını bilmiyorum ama ne kadar kalacaksınız üffffff 2300 de çok pahalı yaaaaaaa ev alsanız daha iyi sanki ama kirası böyleyse satılığı ne kadardır düşünemiyorum
Ev buradan 6 ay önce aldık ayrıca diğer evinde borcu 1 yıl var.İzmirden ev almaya kalksak artık benim veya eşimin böbreğini satmamız gerekir

Çok seviniyorum sizin adınıza
tuce_tuce akşam üzeri yola çıkıyordunuz galiba iyi yolculuklar canım

Bağır kız Birdaha bulaşmazlar sana.Eğer sen bagıramıyorsan ben bağırırım onlara parçalarım valla hepsini

Bağır kız Birdaha bulaşmazlar sana.Eğer sen bagıramıyorsan ben bağırırım onlara parçalarım valla hepsini

Ben kavga etmeyi sevmem sesimi bile yükseltemem ama bugün sanki sabrım taşıcak gibi hissediyorum ama eşimin hatrına kendimi dizginlemeye çalışıyorum

Buzluğa köfte yaptım , tabi ki yapmışken oğlan ve benim akşam yemeğimiz de olacak. oğlana yoğurt ekmek ile bana salata ile. Hazırladım herşeyi köfteleri pişireceğim sadece.

3 litrelik kavanoza karışık turşu kurdum, inşallah sert olur.

Kornişon biraz arttı yarın ufak bir kavanoz onu kurarım bugün halim kalmadı çocuk durmuyor oyun istiyor devamlı.

canım sonuç pozitif maalesef ilaçlarını getirmişler bugün düne göre daha iyiymiş ama şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…