- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.821
Buradaki evi toparlayacağım canım 2 haftaya taşınırız inşHayırlı olsun canım benim
Kiralar pahalıymış
Taşınma işleri ne zaman kısmetse
İş yerime 300metre uzaklıkta 4dk da iş yerindeyim inş. Öğlen yemeğine falanda gelirim çocuk okula gitmeyecek bu kış babaannesi bakacak kısmetse.Hem alınacakları alırım eve götürürüm.Hayırlı olsun canım taşınma ne zaman kendi işyerine yakın tutsaydın iş yerinin eve yakın olması çok güzelmiş Ankarada 1 saatte git 1 saatte gel insanı çok yoruyordu burda 15 dk da evdeyim darısı sana olur inşallah
1 yıl izmirdeyiz seneye hayırlısı bakalım.Yazın netleşir Ankara’ya gideceksek gideriz kalacaksak kalırız.Ailece olalım gerisi hallolur.Kahve içmeye bekliyorum bakkk
Ev buradan 6 ay önce aldık ayrıca diğer evinde borcu 1 yıl var.İzmirden ev almaya kalksak artık benim veya eşimin böbreğini satmamız gerekirCanım orda ev fiyatlarını bilmiyorum ama ne kadar kalacaksınız üffffff 2300 de çok pahalı yaaaaaaa ev alsanız daha iyi sanki ama kirası böyleyse satılığı ne kadardır düşünemiyorum
Çok seviniyorum sizin adınıza125tl ye yakıt aldım eve döndüm.Aksam üzeri eşimde su ve ekmek alacak abur cubur alır onun harcamaları takip edemiyorum 2 hafta sonra hesap kitap daha iyi yaparızBakalım nakliye nekadar alacak onu ayarlayacağız haftaya
Bağır kızBugün modum çok düşük bir kaç kişiye çok sinir oldum herkese bağırasım var allah hayırlara çıkarsın en sonunda fena patlayacağım.yaptıklarını görmezden geldikçe tepemize çıktılar sabır sabır sabır
Canımsım
Bağır kızBirdaha bulaşmazlar sana.Eğer sen bagıramıyorsan ben bağırırım onlara parçalarım valla hepsini
geçmiş olsun canımcanım sonuç pozitif maalesef ilaçlarını getirmişler bugün düne göre daha iyiymiş ama şükür
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşcanım sonuç pozitif maalesef ilaçlarını getirmişler bugün düne göre daha iyiymiş ama şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?