- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.881
Aklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa sinirden kuduruyorumAyyyy. BEnde mutlu sandım
Sen nasıl oldun sakinledin mi biraz
Geri gelmeyecekmi paran?Aklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa sinirden kuduruyorum
Neyse ya boşver o zaman nedenini bilmiyorum ama canını sıkmaAklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa sinirden kuduruyorum
Süper valla inşallah çalışma arkadaşlarında iyi olur. Bizim işyerinde 15 dk yokuş olmasa bende gelirim ama lojman çok yukarıda nizamiyeye çıkarken nefesim kesiliyor eşimi arıyorum gel arabayla al beni diyeİş yerime 300metre uzaklıkta 4dk da iş yerindeyim inş. Öğlen yemeğine falanda gelirim çocuk okula gitmeyecek bu kış babaannesi bakacak kısmetse.Hem alınacakları alırım eve götürürüm.
Gelmicek canımGeri gelmeyecekmi paran?
Gelmicek canımGeri gelmeyecekmi paran?
sağol canım amin@Sccs94 geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır kolay atlatır kardeşin
Temizlendiğinde eşya girdiğinde değişir ufak tefek tamirat yaptırırsın ev sahibiyle konuş eski binaysa kırılan döküleni oldugunda karşılayacak mı yoksa ben karışmam kiramı bilirim mi diyecek diğer evlerle karşılaştır kirasını arada baya fark varsa bütçeme uygun olanı tercih ederdim benÇok nadir yazsamda sizi her akşam okuyorum
Bir konuda fikre ihtiyacım var bazen dışarıdan bakan göz daha iyi görebiliyor
bizim şimdi oturduğum ev lüks bir ev kiracıyım ve piyasanın altında kira ödüyordum ama oturduğum ev satıldı alan kişi Ocak ayına kadar süre vermiş sağ olsun
oturduğumuz yer küçük bir tatil beldesi bundan dolayı kiralar yüksek
Evler iki kat ya da dubleks daha fazla kata izin yok
bundan dolayı evler ve arsalar çok pahalı
3-4 gündür ev bakıyoruz evde pek yok
Bu gün bir ev bulduk iş yerimize çok yakın 2. Kat 2+1
20 yıllık bina dolayısı ile eski mutfak dolapları banyo falan
Biz memur olduğumuz için 1300 verebileceğini söyledi
Ev Bahçeli falan ama çok kirli ve eski olduğu için pek içime sinmedi.
ev sahibi hemen karar vermemizi istiyor yoksa başka bir isteyen varmış
Bunu tutmasam ya başka bulmazsam diyorum bide bu eski olduğu için odalar biraz daha büyük
yeni evler daha küçükler
çok ikilemde kaldım eşimde topu bana attı daha sonra onu suçlamayayım diye
Biz sadece kızın memleketindeki etkinliğe gittik ayıp olmasın diye ama erkek tarafının oradakine gitmedik diye laf işittik gönül koydular. Kendi akrabalarım ama cehalet işte...evet maalesef canım öyle oldu nikâhtı düğündü hiç gitmemek gerek aslinda
Başımın gözümün sadakası olsun de canım Allah daha fazla verir inan işlerini yoluna koyar( lüks içinde yaşayıp borcumu ödeyemiyorum demekte büyük arsızlık) bununda demeden geçemicemGelmicek canım
Birinin borcu vardı taksit taksit ödüyordu hiç oldu o para öyle en son bin lira kaldı ödeyemeyeceklermiş eşimde kalsın tamam demiş ama bu insanlar lüks içinde yaşayan insanlar yani dışarıya hep yok hep yok
pure hazel
Hayırdır canım ne oldu ki bu kadar büyük ? Müsait olunca anlat bize. İnşallah düzelebilecek şeylerdirKızlar çok büyük olaylar oldu hiç huzurumuz kalmadı bir ömür unutulmaz şeyler oldu benim annemle babamda karıştı olaya . Çok üzgünüm ben dönmek istemedim zorlandım dönmek için şimdi yoldayız . Evimizde uzun bir süre hiç huzur olmayacak
Bi aile terapisti araştırıyorum biraz destek almak istiyorum zerya çok kötüydü. Çok büyük kavga ettik eşimin ailesi ileHayırdır canım ne oldu ki bu kadar büyük ? Müsait olunca anlat bize. İnşallah düzelebilecek şeylerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?