- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.921
Evet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcemNasıl sinir oldum anlatamam eşinin tutumunu da ayrıca sinir oldum o anda seni savunsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı
Daha öncesinde söylemiş miydin senin dedikodunu yaptıklarını eşine
Keşke o zaman söyleseydi eşin hem sende suçlu konumuna düşmezdinEvet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem
Çok üzüldüm tuceEvet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem
kolay gelsin cano bende başlıyorumBeni merak edenler olabilir birkaç saat temizlik yapacağım ama hemen gelecegım
İlle bir tatsızlık oluyor.En azından uzaksınız çok karışamıyorlarEvet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem
Aynen öyle oluyor sen annelere mutlusun bize gelince yüzün asık istemeyerek geliyorsun neler yaşadım kaç defa ayrılığın eşiğinden döndüm şimdi çok şükür iyiyim duyduklarımı unutamıyorum ama eşimi çocuklarımı çok seviyorum kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ağlıyorum arkadaşımla konuşuyorum bir şekilde yürütmeye çalışıyorum ama çok zordu ilk zamanlar Allah yardımcısı olsun evinde huzuru olmayanlarınYani o kadar uzakta bebek büyütüyorsun izin gününü dört gözle bekliyorsun hasret gidermek için. Düşüncesiz insanlar işte burnuna dizdiler azıcık mutluluğu
Kolay gelsinBeni merak edenler olabilir birkaç saat temizlik yapacağım ama hemen gelecegım
Evet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem
İyi canım bir sıkıntı olmamasına sevindimBu arada günaydın kızlar gün erken başladı ama ancak yazıyorum.
kahvaltı yaptık oğlanla şimdi işlere girişeceğim mutfak toplanacak kornişon turşu kurulacak. Kıymalı kapuska yapacağım akşam kendim için.
sonra evi süpürücem eşimin yattığı çarşaf yastık vs değiştirip yıkıcam. Bugün karantinadan çıkar sanıyorum kaç gün oldu beraber çalıştığı adam da iyi biz de iyiyiz.
ben de bugün oğlanı biraz dışarı çıkartacağım kaç gündür evde patladı çocuk. Akşamüstü Kahvemi yapar termosa koyarım parka götürürüm o oynar ben kahve içerim.
Buaralar harcamalar coşuyor
Seni gözlerim arıyor heppSelam kızlar canlı ders veliler 1 sınıf feleğim şaştı.
tuce_tuce yas ilerledikçe boş vermeyi öğreneceksin kimse icin kendini yıpratma . Üzme kendini gurbette tek basına çocuk büyütmek cok zor
Benim kayınvalidem öyle bisey dese tamam sen gel bak o zaman derim
Buaralar harcamalar coşuyorBi haftasinu Urla ya git deniz altı diye bi çare var benim yerime kahveni iç denize karşı ❤❤
İnşallah çabuk toparlarsınız canım destek al eğer kendini çok kötü hissetmen uzun sürerse ben arkadaşımdan destek aldım mesleği zaten şansıma zor zamanlarımda sürekli danıştım iyi geldiEvet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem
Sağol canım benim.İyi canım bir sıkıntı olmamasına sevindim
Oğlun akıllı duruyor mu parkta kahveni içebiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?