Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasıl sinir oldum anlatamam eşinin tutumunu da ayrıca sinir oldum o anda seni savunsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı

Daha öncesinde söylemiş miydin senin dedikodunu yaptıklarını eşine
Evet söylemiştim . Dedim ki böyle böyle sonra dedim ki bebeği uyutup geliyorum baban ablan hep birlikte konuşacağım. Eşimde dedi ki babam uyuyunca ben annemle konuşayım babam şimdi anneme kızar. Bende tamam istemiyorum konuşma demiştim . Eşimde diyor ki odaya girdiğim zaman bağırıyordun o yüzden sinirlendim ben diyor . Hatalı olan eşim ve görümcem

Keşke o zaman söyleseydi eşin hem sende suçlu konumuna düşmezdin

Erkek işte senin sesin yükselince hemen ailesini savunuyor

Çok üzüldüm tuce
Toparlanmak zaman alacaktır
Şu erkeklere hiç güven olmuyor hemen aileci oluveriyorlar

İlle bir tatsızlık oluyor.En azından uzaksınız çok karışamıyorlar

Yani o kadar uzakta bebek büyütüyorsun izin gününü dört gözle bekliyorsun hasret gidermek için. Düşüncesiz insanlar işte burnuna dizdiler azıcık mutluluğu
Aynen öyle oluyor sen annelere mutlusun bize gelince yüzün asık istemeyerek geliyorsun neler yaşadım kaç defa ayrılığın eşiğinden döndüm şimdi çok şükür iyiyim duyduklarımı unutamıyorum ama eşimi çocuklarımı çok seviyorum kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ağlıyorum arkadaşımla konuşuyorum bir şekilde yürütmeye çalışıyorum ama çok zordu ilk zamanlar Allah yardımcısı olsun evinde huzuru olmayanların

eşin madem haklı olduğunu düşünüyor bunu orada da söylemeliydi haklısın sonuna kadar.
Ama malesef erkekler böyle sen haklı da olsan ailelerinin yanında bişi oluyor savunamıyorlar.

Kendi ailelerini kırmak istemiyolar bunu anlıyorum hepimizin ailesi var. Ama eşini de ezdirmeyeceksin yoksa iş çığrından çıkıyor işte.

Terapiste eşinin ailesinin gitmesi gerekiyor bence. Onlar olmayınca siz eşinle iyisiniz.

Bu arada günaydın kızlar gün erken başladı ama ancak yazıyorum.

kahvaltı yaptık oğlanla şimdi işlere girişeceğim mutfak toplanacak kornişon turşu kurulacak. Kıymalı kapuska yapacağım akşam kendim için.

sonra evi süpürücem eşimin yattığı çarşaf yastık vs değiştirip yıkıcam. Bugün karantinadan çıkar sanıyorum kaç gün oldu beraber çalıştığı adam da iyi biz de iyiyiz.

ben de bugün oğlanı biraz dışarı çıkartacağım kaç gündür evde patladı çocuk. Akşamüstü Kahvemi yapar termosa koyarım parka götürürüm o oynar ben kahve içerim.

İyi canım bir sıkıntı olmamasına sevindim

Oğlun akıllı duruyor mu parkta kahveni içebiliyor musun

Selam kızlar canlı ders veliler 1 sınıf feleğim şaştı.
tuce_tuce yas ilerledikçe boş vermeyi öğreneceksin kimse icin kendini yıpratma . Üzme kendini gurbette tek basına çocuk büyütmek cok zor
Benim kayınvalidem öyle bisey dese tamam sen gel bak o zaman derim
Cedric1003 neredesin avm ye alışverişemi kaçtın yoksa
Buaralar harcamalar coşuyor Bi haftasinu Urla ya git deniz altı diye bi çare var benim yerime kahveni iç denize karşı

Seni gözlerim arıyor hepp

Benimde cok zorda oldugum bir durum var
Annemle ve dolayli birsuru seyle ilgili
Dik durmaya calisiyorum ama gardim dustu..
Olay degil tepkiler uzuyor cok basit beklentilerim var ama bosa cikiyor tepki versem daha cok uzulecegim anlamayacak oysa annem hayatini benimde istedigim sekilde yasamaya basladi
Sirtimda ondan tutuldu ztn aglayacak bir kose bulamadim kasildim kaldim

İnşallah çabuk toparlarsınız canım destek al eğer kendini çok kötü hissetmen uzun sürerse ben arkadaşımdan destek aldım mesleği zaten şansıma zor zamanlarımda sürekli danıştım iyi geldi

İyi canım bir sıkıntı olmamasına sevindim

Oğlun akıllı duruyor mu parkta kahveni içebiliyor musun
Sağol canım benim.

Giderken oyuncak araba götürüyoruz park zemini kumlu arabasını sürüyor kum dolduruyor boşaltıyor vs. Maksimum 10 dk kendi kendine oyalanıyor o arada kahvemi içiyorum enerji depoluyorum :)

sonra her salıncakta her kaydırakta ayrı ayrı beraber oynuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…