- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.901
Tahmin ettim kv görümce ile ilgili olduğunu.dedikodumu yaparken yakaladım demiştin geçenlerde. Bilemiyorum eşinin ailesi bir tuhaf, sorun olmaması için görmezden gelmek samimi olmamak çözüm olabilir belki. Hatta gerekirse görüşmemek.Bi aile terapisti araştırıyorum biraz destek almak istiyorum zerya çok kötüydü. Çok büyük kavga ettik eşimin ailesi ile
Yani o kadar uzakta bebek büyütüyorsun izin gününü dört gözle bekliyorsun hasret gidermek için. Düşüncesiz insanlar işte burnuna dizdiler azıcık mutluluğuBi aile terapisti araştırıyorum biraz destek almak istiyorum zerya çok kötüydü. Çok büyük kavga ettik eşimin ailesi ile
Çok üzüldüm tuceBi aile terapisti araştırıyorum biraz destek almak istiyorum zerya çok kötüydü. Çok büyük kavga ettik eşimin ailesi ile
kardeşim pozitif annemi çagırıyomus ananem gel bişi olmaz uzak dururuz diyeBiz sadece kızın memleketindeki etkinliğe gittik ayıp olmasın diye ama erkek tarafının oradakine gitmedik diye laf işittik gönül koydular. Kendi akrabalarım ama cehalet işte...
Kul hakkı Allah çıkartır üzülme nefret ediyorum böyle insanlardanGelmicek canım
Birinin borcu vardı taksit taksit ödüyordu hiç oldu o para öyle en son bin lira kaldı ödeyemeyeceklermiş eşimde kalsın tamam demiş ama bu insanlar lüks içinde yaşayan insanlar yani dışarıya hep yok hep yok
aaa çok üzüldüm valla kim olay çıkardı kiKızlar çok büyük olaylar oldu hiç huzurumuz kalmadı bir ömür unutulmaz şeyler oldu benim annemle babamda karıştı olaya . Çok üzgünüm ben dönmek istemedim zorlandım dönmek için şimdi yoldayız . Evimizde uzun bir süre hiç huzur olmayacak
Yılanın bası kayınvalide ve görümce çıkartmıştır olay.Ailesini bile bulaştırmışlar yazıkaaa çok üzüldüm valla kim olay çıkardı ki
ne yaptılar ki kesin erken gelin diye sıkıştırdılarYılanın bası kayınvalide ve görümce çıkartmıştır olay.Ailesini bile bulaştırmışlar yazık
afiyet olsunGünaydın kızlar.Kahvaltı hazırlıyorum oğlumla kahvaltı edeceğiz
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar.Kahvaltı hazırlıyorum oğlumla kahvaltı edeceğiz
Canım çok çok geçmiş olsun inş hemencecik toparlar kimselere bulaş olmaz.Aynı ev içinde bulaş olmayan mucizeler de var biz yaşadık. Hayatımızda bir çoğumuz ilk defa böyle bir musibetle karşılaştık. 100yılda bir olan bir musibet. İnsan ilişkilerini zedelemeyecek şekilde davranamayanımız da çok. Markette kınadıklarımız, restoranlarda düğünlerde cenazelerde kınadıklarımız oluyor. Aslında herkes kendinden sorumlu. Herkes üzerine düşeni yapsa böyle olmayacak.kardeşim pozitif annemi çagırıyomus ananem gel bişi olmaz uzak dururuz diye
amiin canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım çok çok geçmiş olsun inş hemencecik toparlar kimselere bulaş olmaz.Aynı ev içinde bulaş olmayan mucizeler de var biz yaşadık. Hayatımızda bir çoğumuz ilk defa böyle bir musibetle karşılaştık. 100yılda bir olan bir musibet. İnsan ilişkilerini zedelemeyecek şekilde davranamayanımız da çok. Markette kınadıklarımız, restoranlarda düğünlerde cenazelerde kınadıklarımız oluyor. Aslında herkes kendinden sorumlu. Herkes üzerine düşeni yapsa böyle olmayacak.
O an ben saygısızlık yapmışım bağırmışım ailesini korudu bende o yüzden ailemi aradım geldiler . İlk kez böyle bir olay oldu zaten korkunçtu unutmak istiyorum gözümün önünden gitmiyor. Arabada gelirken bana sen haklıydın diyor . Benim için iş işten geçti narin adaletli olup bunu orada söylemediği için .tuce_tuce çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun.eşinin tutumu çok önemli senin yanında mi ailesinin yanında mı duruyor
afiyet olsun
Sağolun kızlar gelin birlikte kahvalti edelimAfiyet olsun canım
Nasıl sinir oldum anlatamam eşinin tutumunu da ayrıca sinir oldum o anda seni savunsaydı bunların hiçbiri olmayacaktıKızlar günaydın biz eve geldik. Gece malatyaya kadar biraz araba kullandım sonra eşim aldı zaten kendimi çok kötü hissediyordum . Olaylar şöyle gelişti dün sabah saat 07:00 de bebek 1 yumurta yedi o kadar akşam saat 16:00 ya kadar birşey yemedi. Sonra biz Kv ye gittik vedalaşmak için giderken ben ağladım çok gergindim zaten hem bu dedikodu olayı yüzünden hemde bebek yüzünden ama büyük çoğunluk dedikodu olayıydı . İçeri girdik kp güya bana 3 kez hoşgeldin demiş ben cvp vermemişim yemin ediyorum duymadım ben . Sonra yemek yediler bebek yine yemedi kaşığı uzatırken ellerim titredi artık . Masa kalktı çay başladı kp ve eşim balkona gittiler . Biz Kv görümceler kaldık . Kv dedi ki neden böyle duruyorsun ? Bende anne lütfen konuşmayalım zaten çok üzgünüm dedim olay buradan başladı zorladı bende dedikodu olayını açtım o an eşim içeri girdi ne oldu diye seslerimiz yükseldi zorlandım çünkü . Söyledim olanları bana ilk konuşmadık dediler sonra konuştuk ne var ? Sonra sen kapı mı dinliyorsun oldu . Eşimle gerildik çok fena bende babamları aradım onlar geldiler o ara Kv kp görümceleri kovdu onlar gittiler . Ben kendimi yeterince ifade edemedim çünkü anlattığım şeyler anlaşılmıyor anlamak isteyen insan yok . Babam ağladı . Sonra ben siirtte dönmek istemedim zorladı herkes . Zorla geldim o ara görümceyi aradım saydırdım ona bir daha görüşmeyiz bitti onunla . Aile grubundan çıktım. Annemler biz gidince kalmışlar konuşmuşlar annem iyice konuşmuş . Kv ye dedim ki kimse çocuğu ne yedirdiğime nasıl baktığıma karışmaz filan. Onlar saçma sapan damdan kapıdan konuştukları için ne dediklerini anlamadım . Yolda sabaha kadar konuştum hiç susmadan ayrıca bağırdığım için Sesim gitti. Kv ile kp diyormuş ki annemlere herkes komşu akraba Allah tuğçe gibi gelin bize de nasip etsin ne şanslısınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?