- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.181
kız 37 nasi oluyo o kadar boyun var dengede duramazsınGeçen gün netten ayakkabı sipariş vermişti eşim normalde 37 38 giyiyorum 38 sipariş verdim 39 gelmiş
Ama iyi ki yanlıış gelmiş kalıbı küçükmüş tam ayağıma oldu
güle güle giyin canımGeçen gün netten ayakkabı sipariş vermişti eşim normalde 37 38 giyiyorum 38 sipariş verdim 39 gelmiş
Ama iyi ki yanlıış gelmiş kalıbı küçükmüş tam ayağıma oldu
Kız boy uzun ama ayaklarım kibarrrkız 37 nasi oluyo o kadar boyun var dengede duramazsın
Yaaaa bu çocuklar var ya tam ısırmalıkkkgüle güle giyin canımbende sweatshirt aldim kendime oğlan çöpe attı posetiyle ona niye gelmemiş miş
anaaa selvi boylum ya o kadar büyük mü kızın maşallah benim oğlanın ayakta baya büyük kiiz 30 giyiyo 31 olur kışınKız boy uzun ama ayaklarım kibarrr
Kalıp farkı diyelim
Mesela benim kızım benden 1 cm uzun ama onun ayağı 39 numara
2007 doğumlu canım ama maşallah boy uzunanaaa selvi boylum ya o kadar büyük mü kızın maşallah benim oğlanın ayakta baya büyük kiiz 30 giyiyo 31 olur kışın
maşallah canım yeni nesil baya uzun zaten valla benim zamanımda ben uzun sayılıyodum2007 doğumlu canım ama maşallah boy uzun
Erkek ayağı büyük olur zaten
Senin boy kaç kızmaşallah canım yeni nesil baya uzun zaten valla benim zamanımda ben uzun sayılıyodum
Ahahahahha sende kısa değilsin kız1.68azcık zorlayınca 1.69 da oluyo
Ahahahahha sende kısa değilsin kız
Bir de amuda kalkmayı dene
Çekindi önce rahatsız oldu. İlk günler alışana kadar zorlanır. Gelmek ister misin dedim evet hep okula geleceğim artık diyor. Büyüyünce de okuldan kaçmak icin yer ararlarSelammmNasıl geçti presesin ilk günü ❤
Kelebekten gözüme bikac model kestirdim cok tarz mobilyalar.Değiştir vallaBenimkiler yeniydi aslında ama 9yıldır kullanıyorum benimlemi yasayacak boşver ferah ferah oturayım dedim Bak ödendi gitti masa alacağım şimdi gereksiz harcamıyorum ama ihtiyaçlarıda ertelememek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?