- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.141
İhtiyacın olan birsey varsa al erteleme hayat kısaÇok fena alışveriş yapasım var ama şu virüs beni tutuyor
Harcayan giyip süslenen kadın daha seviliyor ben bunu bilir bunu soylerimEşim 3 ayda bir çift maaş alıyor bu ay çift maaş ayı
Altın almaya niyetim vardı ama vazgeçtim şu an
Gönlümce alışveriş yapıcam ,çok uzun zamandır bir şey almıyorum
Almıyorum da ne oluyor
Bu ay mutlu edicem kendimi ve kızımı
Nasıl oldun canımÇok doğru demiş yazar.
Akrabaları sevemiyorum, zorunda degilm
Sorma valla ya zaten zor kg alıyorum yapı olarak öyleyimtühh stresten olmuştur kesin
Tesekkurler pure insaallah daha iyileri sizlere olsunGünaydın kızlar ben de güzel bir kahvaltı hazırlayacağım
Krep yapacağız birazdan.
Dün süt almıştım onu mayaladım kaymağını topladım kahvaltıda yenir diye.
Yanına yine sıcak bir şeyler olur.
İki gündür hem yorgunum hem çöküntudeyim.
Canli dersim var onu yapacagim.
Sonra dışarıda takılacağız.
@mutlu1988 bereketli olsun canım darısı bize
hayalimi yaşıyorsunSorma valla ya zaten zor kg alıyorum yapı olarak öyleyim
Mobilyaların çok güzeldi hatırlıyorumİhtiyacın olan birsey varsa al erteleme hayat kısaBenimde fırınlı ocağım var lojmanlarda falan hep kullandım bu eve uymuyor ankastre yeri var adam ocağı fırını söküp gitmiş çıkan kiracı almış oda çıkarken alıp gitmıs yeri boş.Benimde 4lü Ocak almam lazım ne marka alsak acaba Vestel’de var 629tl.Gittiğim evlerde fırınlı Ocak uymazsa onu kullanırım artık oda bizimle gezecek ev iyice kalabalıklaşıyor Kolileri falan düz yapıp dolap arkasına koyuyoruz çuvallar eski çarşaflar bir oda boyle saçma şeylerle dolu.Kayınvalideye tekli bazayı vereceğiz oğlanın odasında fazlalıktı birde 2 kapılı dolap var onu veririz yatak odasına gömme dolap yapmışlar onu kullanırız hurclaro valizleri eşimin askeri koyagetleri koymak için.Normalde 2 kapılı dolap eşimin askeri koyagetleri için kullandığı bekarlık dolabı Ya heryer böyle saçma salak eşya ile dolu benim.Yeni koltuk takımı masa sandalye konsol aldık onları adrese isteyecegız bakalım Nisa’nda üretildi depoda bekliyor Tv ünitesi almadık konsolu kullanacağız hayırlısı
Dış boyası iç kapılar ve mutfak dolapları kaldı.Haftasonu kapılara bakacağız kısmetse.Sonraki hafta dolap bakacağız.iç merdiven mermerleri ve korkulukları oldu.Banyo dolapları ve lavabolar gelecek Kasım gibi bitecek inşMobilyaların çok güzeldi hatırlıyorum
Tv ünitesi almamakla iyi yapmışsın bence
Bende var büyük şimdiki aklım olsa almazdım
Annenler yazlık yaptırıyorlardı ne durumda şu an yazlık
Ne gelmiş şimdi?Belki annemlere gidebiliriz Ekim ayı içerisinde. Detaylı bir bütçe yapamam lazım.
Ayy sürekli ek ders yazısı geliyor. İyice suyunu cikardilar
Bize eskisi gibi normal ek ders yazdılar o yazıları okumuyorum bile neden gönderiyorlar anlamıyorumBelki annemlere gidebiliriz Ekim ayı içerisinde. Detaylı bir bütçe yapamam lazım.
Ayy sürekli ek ders yazısı geliyor. İyice suyunu cikardilar
Çok güzelMutfak masası istiyorum bu nasıl sizce?
SEMBOL ÇİZİLMEZ MASA TAKIMI, 110X70 FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
çok güzel canım vivense den ben masa sandalye aldim cok iyi geldi ama boyutlarına dikkat et benim masa baya büyük bişi cıktıMutfak masası istiyorum bu nasıl sizce?
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Bende çok beğendimMutfak masası istiyorum bu nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?