Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok fena alışveriş yapasım var ama şu virüs beni tutuyor
İhtiyacın olan birsey varsa al erteleme hayat kısaBenimde fırınlı ocağım var lojmanlarda falan hep kullandım bu eve uymuyor ankastre yeri var adam ocağı fırını söküp gitmiş çıkan kiracı almış oda çıkarken alıp gitmıs yeri boş.Benimde 4lü Ocak almam lazım ne marka alsak acaba Vestel’de var 629tl.Gittiğim evlerde fırınlı Ocak uymazsa onu kullanırım artık oda bizimle gezecek ev iyice kalabalıklaşıyorKolileri falan düz yapıp dolap arkasına koyuyoruz çuvallar eski çarşaflar bir oda boyle saçma şeylerle dolu.Kayınvalideye tekli bazayı vereceğiz oğlanın odasında fazlalıktı birde 2 kapılı dolap var onu veririz yatak odasına gömme dolap yapmışlar onu kullanırız hurclaro valizleri eşimin askeri koyagetleri koymak için.Normalde 2 kapılı dolap eşimin askeri koyagetleri için kullandığı bekarlık dolabıYa heryer böyle saçma salak eşya ile dolu benim.Yeni koltuk takımı masa sandalye konsol aldık onları adrese isteyecegız bakalım Nisa’nda üretildi depoda bekliyorTv ünitesi almadık konsolu kullanacağız hayırlısı

Harcayan giyip süslenen kadın daha seviliyor ben bunu bilir bunu soylerimAlmayınca alsaydın harcasaydın oluyor boşver al valla Yeterşnce tutuyoruz harcamakta hakkımızErkeğin 2 kaşığı varsa birisini kıracaksın derdi anneannem valla kadın haklı

Tesekkurler pure insaallah daha iyileri sizlere olsun Bakalim ben alabilecek miyim bilezigi

Mobilyaların çok güzeldi hatırlıyorum
Tv ünitesi almamakla iyi yapmışsın bence
Bende var büyük şimdiki aklım olsa almazdım
Annenler yazlık yaptırıyorlardı ne durumda şu an yazlık

Mobilyaların çok güzeldi hatırlıyorum
Tv ünitesi almamakla iyi yapmışsın bence
Bende var büyük şimdiki aklım olsa almazdım
Annenler yazlık yaptırıyorlardı ne durumda şu an yazlık
Dış boyası iç kapılar ve mutfak dolapları kaldı.Haftasonu kapılara bakacağız kısmetse.Sonraki hafta dolap bakacağız.iç merdiven mermerleri ve korkulukları oldu.Banyo dolapları ve lavabolar gelecek Kasım gibi bitecek inş

İki ekmek aldım 3 tl
Üzüm aldım 10 tl
Bugün başka harcama olmaz sanırım
Bu aralar market alışverişi pek yapmıyorum gitmiyorum daha doğrusu
Eksik bir şeyde yok şu an ,gidersem abur cubur alırım cııııız
Akşam yemeğine hala karar vermedim büyük ihtimal salata yiyeceğiz kızıma dünden çok az yemek var ona yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…