- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.201
alya beybisi ne güzel tutmuyon kendini kııızSlm kızlar
Lahmacunu 2. Kez yaptım çok güzel oldu sadece fazla kıtırdı. Yanına Ezme ve yoğurtlu semizotu yaptım. Evi süpürdüm salon hariç banyo WC yıkadım. Çamaşır yıkadım astım yarın ütü yaparım.
100tl Migros sanal market daha gelmedi bakalım ne zaman gelecek :)
Sweatshirt aldım bir tane daha :)
Sağol canısıalya beybisi ne güzel tutmuyon kendini kııızgüle güle giyin
ben gri bitanede siyah aldimSağol canısısen de almışın ne renk aldın benim ki kırmızı
trendyolda bi aşortman takımı beğendim sepette bekliyo şuanSağol canısısen de almışın ne renk aldın benim ki kırmızı
Ben de Bershka dan aldım . Yürüyüşe giderken çeşit olsun dedim. Sweatshirt geçen sene hm den indirimde almıştım iki tane de yanlış yıkamışım renkler birbirine soldu.trendyolda bi aşortman takımı beğendim sepette bekliyo şuan
Hayırdır neden bayılacaksın çok mu iş yaptın bugün. Ben kendi adıma söyleyebilirim ki baya iş yaptım kendim de şaşırdım.Bayılacağım artık
Bebek öğlen 14:30 da uyandı sonra 19:30 a kadar hiç uyumadı . 19:30 da uyudu ama her saat başı uyandı 22:00 de tamamen uyandı 1 saattir uyutmaya çalışıyorum yok asla uyumuyor artık delireceğim çok az kaldı beynim zorkluyorHayırdır neden bayılacaksın çok mu iş yaptın bugün. Ben kendi adıma söyleyebilirim ki baya iş yaptım kendim de şaşırdım.
canım büyüyor artik sık yatmazBebek öğlen 14:30 da uyandı sonra 19:30 a kadar hiç uyumadı . 19:30 da uyudu ama her saat başı uyandı 22:00 de tamamen uyandı 1 saattir uyutmaya çalışıyorum yok asla uyumuyor artık delireceğim çok az kaldı beynim zorkluyor
2 kere uyuyor zaten Zeyno şuan hala ayakta ve asla uyumuyor hiç sabrım kalmadıcanım büyüyor artik sık yatmaz
Gün içinde 2kere uyursan yeter sonra 1 e düşer
erkek cocuklari biraz daha zor kızlara göre2 kere uyuyor zaten Zeyno şuan hala ayakta ve asla uyumuyor hiç sabrım kalmadı
Tarihte ilk kez bu saatte ayaktaerkek cocuklari biraz daha zor kızlara göre
Dolansın canım sıkma canını stres yapma her çocuk farklı
büyüdükçe daha ne tarihler attıracak yakışıklı sanaTarihte ilk kez bu saatte ayakta
Doğtaş’tan aldım ben ama kelebektede beğenmiştimKelebekten gözüme bikac model kestirdim cok tarz mobilyalar.
Benim şimdikiler Doğtaş 7 yıllık artık ömrünü tamamladı. Ben de önceden bir şimdi ayrıldılar diye biliyorum tarzları yakın ama seviyorumDoğtaş’tan aldım ben ama kelebektede beğenmiştimDoğtas almış kelebeği birleştiler demiştiler bana sahipleri aynıymış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?