- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.161
Sende al alışveriş yapacaksın nasılsaBende çok beğendim
Büyük boy yazanda var bundan 400tl dahapahalı birde sabit olanı var oda büyük sanırım bu iyi geldi bana.Ayrıca her yıl ev değiştirdiğim için hangi evin ölçüsünü alacagımçok güzel canım vivense den ben masa sandalye aldim cok iyi geldi ama boyutlarına dikkat et benim masa baya büyük bişi cıktımutfağına göre al yani ölçüsüne bak
pahali ama buda valla dur ben sana masa buluyum daha uygun kizBüyük boy yazanda var bundan 400tl dahapahalı birde sabit olanı var oda büyük sanırım bu iyi geldi bana.Ayrıca her yıl ev değiştirdiğim için hangi evin ölçüsünü alacagımAçılıyorda bu beğendim bakalım eşime attım ses yok daha Oğlan ben eşim kayınvalide 4 kişilik işte
Bulsana kız param yok zatenpahali ama buda valla dur ben sana masa buluyum daha uygun kiz
kııız trendyolda var bi sürü bi bak yorumları okuyup al bu cok pahali geldi bana vivense olanBulsana kız param yok zaten5bin param var onunla ev taşıyacağız nakliyeye falan verilecek.Hadi sevaba gir masa bul bana.Ocakta alacağım oda 500-600 civarı.Masraf cokkkk
Bende mutfakta üzeri mermer desenli masa ve kafes modelli sandalyeleri beğeniyorum çok hoş duruyorBulsana kız param yok zaten5bin param var onunla ev taşıyacağız nakliyeye falan verilecek.Hadi sevaba gir masa bul bana.Ocakta alacağım oda 500-600 civarı.Masraf cokkkk
onlar daha da uygun aslindaBende mutfakta üzeri mermer desenli masa ve kafes modelli sandalyeleri beğeniyorum çok hoş duruyor
Herkesin zevki farklı tabi ama hoş duruyorlaronlar daha da uygun aslinda
benim mutfakta masa koyacak yer yokHerkesin zevki farklı tabi ama hoş duruyorlar
Bende küçücük var üzerinde de fırın varbenim mutfakta masa koyacak yer yok
Bende küçücük var üzerinde de fırın var
Ayyyy benim şimdiden gözüm korktu taşınmaktan ama çok istiyorum bakalım inşallah nasip olurneyse sende taşınacaksın inşallah cok ferah bi mutfağın olur bende burdan taşınırım büyük ihtimalle en kötü ihtimal seneye bağımlılık yapti taşınmak
Onlar çok uygun ama arkadaşımda var hiç rahat değil ve mutfakta buhardan pas yaptı dedi ahşap istiyorumBende mutfakta üzeri mermer desenli masa ve kafes modelli sandalyeleri beğeniyorum çok hoş duruyor
Hiç yorum yok bunda.Bilindik birsey olsun dedim ama.Arastırayım bakalım onu çok beğendim aslında taksitle alsınEki Görüntüle 2698140 kiz bak buda açılıyormuş aynısı 1600 telee
İki gözü varsa birini kör edeceksin arkadaşım erkek milletini cok feraha alistirmammak lazimHarcayan giyip süslenen kadın daha seviliyor ben bunu bilir bunu soylerimAlmayınca alsaydın harcasaydın oluyor boşver al valla Yeterşnce tutuyoruz harcamakta hakkımız Erkeğin 2 kaşığı varsa birisini kıracaksın derdi anneannem valla kadın haklı
evet canim bende beğendim almışken istediğini alHiç yorum yok bunda.Bilindik birsey olsun dedim ama.Arastırayım bakalım onu çok beğendim aslında taksitle alsın
Yaaaaa onu hiç duymamıştım iyi oldu söylediğinOnlar çok uygun ama arkadaşımda var hiç rahat değil ve mutfakta buhardan pas yaptı dedi ahşap istiyorum
Değiştir vallaİki gözü varsa birini kör edeceksin arkadaşım erkek milletini cok feraha alistirmammak lazim
Benim de mobilya değiştiresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?