Bugün ne aldin kaç tl harcadin

çok güzel canım vivense den ben masa sandalye aldim cok iyi geldi ama boyutlarına dikkat et benim masa baya büyük bişi cıktı mutfağına göre al yani ölçüsüne bak
Büyük boy yazanda var bundan 400tl dahapahalı birde sabit olanı var oda büyük sanırım bu iyi geldi bana.Ayrıca her yıl ev değiştirdiğim için hangi evin ölçüsünü alacagımAçılıyorda bu beğendim bakalım eşime attım ses yok dahaOğlan ben eşim kayınvalide 4 kişilik işte

pahali ama buda valla dur ben sana masa buluyum daha uygun kiz

Bulsana kız param yok zaten5bin param var onunla ev taşıyacağız nakliyeye falan verilecek.Hadi sevaba gir masa bul bana.Ocakta alacağım oda 500-600 civarı.Masraf cokkkk
kııız trendyolda var bi sürü bi bak yorumları okuyup al bu cok pahali geldi bana vivense olan

Bulsana kız param yok zaten5bin param var onunla ev taşıyacağız nakliyeye falan verilecek.Hadi sevaba gir masa bul bana.Ocakta alacağım oda 500-600 civarı.Masraf cokkkk
Bende mutfakta üzeri mermer desenli masa ve kafes modelli sandalyeleri beğeniyorum çok hoş duruyor

neyse sende taşınacaksın inşallah cok ferah bi mutfağın olur bende burdan taşınırım büyük ihtimalle en kötü ihtimal seneye bağımlılık yapti taşınmak
Ayyyy benim şimdiden gözüm korktu taşınmaktan ama çok istiyorum bakalım inşallah nasip olur

Ayyy bu arada ben herkesin evini merak ediyorum

İki gözü varsa birini kör edeceksin arkadaşım erkek milletini cok feraha alistirmammak lazim
Benim de mobilya değiştiresim var

Onlar çok uygun ama arkadaşımda var hiç rahat değil ve mutfakta buhardan pas yaptı dedi ahşap istiyorum
Yaaaaa onu hiç duymamıştım iyi oldu söylediğin

Birde metal oldupu için herhalde uzun süreli kullanım için değil de benim gibi çabuk sıkılanlara ondan şazım o zaman

İki gözü varsa birini kör edeceksin arkadaşım erkek milletini cok feraha alistirmammak lazim
Benim de mobilya değiştiresim var
Değiştir valla Benimkiler yeniydi aslında ama 9yıldır kullanıyorum benimlemi yasayacak boşver ferah ferah oturayım dedimBak ödendi gitti masa alacağım şimdi gereksiz harcamıyorum ama ihtiyaçlarıda ertelememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…