Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah 9da tüm etkinlikleri tüketmişsin gün zor biter bugünKış hazırlığı neler yaptın hiç söylemiyorsun
söyledim ya kız başkada bişi yapmadım yeter onlar diye düşündüm reçel felan yapmadim yenmiyo bizde sos yaptik yarısını bitirdik bile turşu yapicam bi tek havalar serinledi azcik

gıcık oluyorum varken pintilik yapanlara zor çevirirsin ayı anlarız ama varken elin titreyerek vermek ilginç Allah gördüğümüzden geri koymasın annemin maaşı çok az ama ufakta olsa hediye alır çocuklarıma harçlık verir

söyledim ya kız başkada bişi yapmadım yeter onlar diye düşündüm reçel felan yapmadim yenmiyo bizde sos yaptik yarısını bitirdik bile turşu yapicam bi tek havalar serinledi azcik
tebrik ederim seni ne güzel etkinlik yapıyorsun bende temizlikle kafayı bozdum durmadan etrafı topluyorum elimde bez geziyorum evin içinde durmuyorum nefret ediyorum bu huyumdan biraz vakit geçirsem çocuklarımla kitap okusam diyorum ama olmuyor

Sabah 9da tüm etkinlikleri tüketmişsin gün zor biter bugünKış hazırlığı neler yaptın hiç söylemiyorsun
Dün akşam yaptım

Eklentiler

• 4EC980CD-1336-40AA-B0B6-5A0030F73D36.webp
    32 KB · Görüntüleme: 46
Ahhh be canım kişilik meselesi işte
Allah razı olsun kendi ailelerimizden

Çok titizsin lojmana taşındığında 3gündür temizlik yapıyorum ellerim kötü oldu falan yazmıştın ozamanda çok dikkatimi cekti.Ben çok uğraşamam fenalık geliyor bana2 çocuk var evin toplu temiz olması imkansız zaten.Pasaklı biri değilim ama elimde bezlede gezenem.Baska seylere yoğunlaş evdeyken dahada göze batıyor.

eve misafir gelecekse zaten hayat duruyor benim için 2 gün önce yağmurdan camlar kirlendi silemedim aklımda o var eşim yokken silmem lazım diyorum yoksa kızıyor sürekli biyerleri temizliyorsun bırak pis kalsın dedikçe dahada batıyor gözüme sırf temizlik yapmayım diye haftasonu dışarı çıkalım diyorum

canım evin temizliği asla bitmiyo ki sabah uyanıp yatakları toplayıp tozları alırım banyoya tuvalete çamaşır suyu dökerim çamaşır varsa calıstırırım makineyi sonra oyuna başlarız sonra kahvalti kahvaltı da kitap inceleriz hep haftada 3 gün süpürüp silip temizlik yapıyorum bütün gün evde olunca vakit kaliyo çocuğa aslinda ama bende enerji kalmiyo eşim gelse diye dört gözle bekliyorum

temizlenecek yerler hiç bi zaman bitmiyo ama bu zamanın bitip tükeniyo öyle düşün canım kendini o kadar yıpratma

erken yatmaları daha iyi valla bence de biz sabah ezanıyla uyanıyoruz
Aynen canım hem erken uyuyunca büyük kızınla sohbet ediyoruz gün içerisinde cadıdan fırsat bulup büyük kızımla ilgilenemiyorum
O yüzden iyi oluyor
Ayyyyy ne fenalarmış öyle

Büyük kızımı ilk doğum yaptığımda beraber oturuyorduk herşeylerini kendileri aldılar bana hiç para harcatmadılar birde ben hem uygun şeyler alıyordum kayınvalidem ve kayınbabam kızıyorlardı
Evimizi ayırdık yine aynı devam ettiler yaz girerken kızıma alışveriş kış girerken yine aynı bir sürü oyuncaklar ki ben istemiyordum boş yere masraf etmeyin diye ama 2 oğlu olunca kızımda kız olunca yeri bambaşka oldu ilk ve tek torundu

Hem benim ailemde hem eşimin ailesinde

Hala büyük kızımın birşeye ihtiyacı olsa hemen alırlar

Kayınbabam tatillerimizi karşılar

Ama şimdi 2. Kızım oldu eltimin de 2 oğlu var fakat benim büyük kızımı apayrı tutuyorlar
Benim ailemde öyle sanki torun değilde hep kızları gibi görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…