- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.241
Sabah 9da tüm etkinlikleri tüketmişsin gün zor biter bugünsabah oğlanla fasülye ektikkağıttan dondurma yapıp boyadık lego oynadık saat hala 9 uykum geldi
Sabah 9da tüm etkinlikleri tüketmişsin gün zor biter bugünKış hazırlığı neler yaptın hiç söylemiyorsun
gıcık oluyorum varken pintilik yapanlara zor çevirirsin ayı anlarız ama varken elin titreyerek vermek ilginç Allah gördüğümüzden geri koymasın annemin maaşı çok az ama ufakta olsa hediye alır çocuklarıma harçlık verirKmsl Hnd ne güzel kayınpederin var kız
@Cankusunannesi seninde öyle canım
Çocuklara harçlık veriyorlar
Bizim ki bayramda 50 tl verir eli titrer yüreği titrer o gün yasını tutar o 50 tl nin
Kızıma şu zamana kadar sadece bir bebek aldılar oda eşimin zoruyla oldu (20 tl )
Durumları çok iyi bu arada
Ama alışkanlık işte napsınlar onlarda bizden para yemek daha yatlı oluyor
Kızımın doğum günüydü kız bak hatırlattın iyi oldu hakkını yemiyimtövbe yarabbi geçen bayrammıydı 20 lira verdiler ya kiz niye iftira atıyon
tebrik ederim seni ne güzel etkinlik yapıyorsun bende temizlikle kafayı bozdum durmadan etrafı topluyorum elimde bez geziyorum evin içinde durmuyorum nefret ediyorum bu huyumdan biraz vakit geçirsem çocuklarımla kitap okusam diyorum ama olmuyorsöyledim ya kız başkada bişi yapmadım yeter onlar diye düşündüm reçel felan yapmadim yenmiyo bizde sos yaptik yarısını bitirdik bile turşu yapicam bi tek havalar serinledi azcik
Sabah 9da tüm etkinlikleri tüketmişsin gün zor biter bugünKış hazırlığı neler yaptın hiç söylemiyorsun
Dün akşam yaptımsöyledim ya kız başkada bişi yapmadım yeter onlar diye düşündüm reçel felan yapmadim yenmiyo bizde sos yaptik yarısını bitirdik bile turşu yapicam bi tek havalar serinledi azcik
Ahhh be canım kişilik meselesi iştegıcık oluyorum varken pintilik yapanlara zor çevirirsin ayı anlarız ama varken elin titreyerek vermek ilginç Allah gördüğümüzden geri koymasın annemin maaşı çok az ama ufakta olsa hediye alır çocuklarıma harçlık verir
Çok titizsin lojmana taşındığında 3gündür temizlik yapıyorum ellerim kötü oldu falan yazmıştın ozamanda çok dikkatimi cekti.Ben çok uğraşamam fenalık geliyor banatebrik ederim seni ne güzel etkinlik yapıyorsun bende temizlikle kafayı bozdum durmadan etrafı topluyorum elimde bez geziyorum evin içinde durmuyorum nefret ediyorum bu huyumdan biraz vakit geçirsem çocuklarımla kitap okusam diyorum ama olmuyor
Aferin kızıma bak turşuları kurmuş.Sıcak suylamı kurdun bende Cuma günü almak istiyorum turşuluk kısmet olursa alıcamDün akşam yaptım
Bende alıcam annem yapacakGünaydın.
Ne güzel turşular yapılmış maşallah.
Allah sağlıkla yemeyi kısmet etsin.
Benim için babam yapacak bu sene de. Pazara gidemiyorum ki alayım. Oysa cok hevesim var denemek istiyorum. Kornişon özellikle. Kızım seviyor.
Evet canım sıcak suyla yaptımAferin kızıma bak turşuları kurmuş.Sıcak suylamı kurdun bende Cuma günü almak istiyorum turşuluk kısmet olursa alıcam
eve misafir gelecekse zaten hayat duruyor benim için 2 gün önce yağmurdan camlar kirlendi silemedim aklımda o var eşim yokken silmem lazım diyorum yoksa kızıyor sürekli biyerleri temizliyorsun bırak pis kalsın dedikçe dahada batıyor gözüme sırf temizlik yapmayım diye haftasonu dışarı çıkalım diyorumÇok titizsin lojmana taşındığında 3gündür temizlik yapıyorum ellerim kötü oldu falan yazmıştın ozamanda çok dikkatimi cekti.Ben çok uğraşamam fenalık geliyor bana2 çocuk var evin toplu temiz olması imkansız zaten.Pasaklı biri değilim ama elimde bezlede gezenem.Baska seylere yoğunlaş evdeyken dahada göze batıyor.
amin inşallahAhhh be canım kişilik meselesi işte
Allah razı olsun kendi ailelerimizden
tebrik ederim seni ne güzel etkinlik yapıyorsun bende temizlikle kafayı bozdum durmadan etrafı topluyorum elimde bez geziyorum evin içinde durmuyorum nefret ediyorum bu huyumdan biraz vakit geçirsem çocuklarımla kitap okusam diyorum ama olmuyor
temizlenecek yerler hiç bi zaman bitmiyo ama bu zamanın bitip tükeniyo öyle düşün canım kendini o kadar yıpratmaeve misafir gelecekse zaten hayat duruyor benim için 2 gün önce yağmurdan camlar kirlendi silemedim aklımda o var eşim yokken silmem lazım diyorum yoksa kızıyor sürekli biyerleri temizliyorsun bırak pis kalsın dedikçe dahada batıyor gözüme sırf temizlik yapmayım diye haftasonu dışarı çıkalım diyorum
Aynen canım hem erken uyuyunca büyük kızınla sohbet ediyoruz gün içerisinde cadıdan fırsat bulup büyük kızımla ilgilenemiyorumerken yatmaları daha iyi valla bence de biz sabah ezanıyla uyanıyoruz
Ayyyyy ne fenalarmış öyleKmsl Hnd ne güzel kayınpederin var kız
@Cankusunannesi seninde öyle canım
Çocuklara harçlık veriyorlar
Bizim ki bayramda 50 tl verir eli titrer yüreği titrer o gün yasını tutar o 50 tl nin
Kızıma şu zamana kadar sadece bir bebek aldılar oda eşimin zoruyla oldu (20 tl )
Durumları çok iyi bu arada
Ama alışkanlık işte napsınlar onlarda bizden para yemek daha yatlı oluyor
Şüküraltın dolar euro alımındaki vergi binde 2 ye düşürülmüş yüzde 1 di
aynen öyle bugün kitap okuycam kızlarıma akşam birazda oyun oynarız inşallah bir aksilik çıkmazsatemizlenecek yerler hiç bi zaman bitmiyo ama bu zamanın bitip tükeniyo öyle düşün canım kendini o kadar yıpratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?