- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.281
Evet dedim ya canım zaten narine bazen ne kadar iyi olursan ol karşı taraf kötüyse yapacak birşey yokyok canim karşılıklı değil ya bazı insanların huyu öyle değişik
Olsun biraz nefes almışsındır bunalmıştın evde.okyonus evet çıktık kapalı ortamda kalmak zorunda kaldığımız için çok durmadık.
Hatay usulü tavuk döner yedik . Yemek yemekten başka birşey yapamadık hava kötüydü
Biz yazın başında atlattık çocuklarda kusmada yaptıİshal salgını varmış kızlar
Bak bana hiç seviniyor muyumKmsl Hnd sen iyi bir gelinsin belli kaynanatoru gelince sevinen gelinde ne bilim
kiz gelmişti yarım günlüğüne temizlik falan yaptı iyi oldu beni iki gün götürür. Ev sürekli dağınık okul çocuklar veliler canlı ders anca bu kadar.
Yemek zaten ayrı bir dert
Peki okula gidenlere ek ders nasıl olacak acaba ?
kizlar bakıcı kıza sabah 9.3o öğleden sonra 1 e kadar. :ücret 1000Lira az mi sizce
Evet püre öyle oldu çok yıprandı bebek onun için üzgünüm . Birkaç günü daha var tamamen ortaya çıkması için . Sabah havaya atıyordum gülüyordu o an gördüm ince çizgi halinde şuanTuğçecim hadi gözün aydın. Geç oldu bebişi süründürdu resmen
benimde az önce yedim zaten dayanamadımhatay usulü döner en sevdiklerim arasında 2. sırada
Kitaplarının hepsini okudum o yazarın dağınıklığa tahammül edemiyorum onu halletsem temzilik konusunu bazen gözardı ediyorum boşver nasılsa yarın yine olacak diyorum ama sonra evdekilere kızıyorum hep sizin yüzünüzden diye halbuki küçücük çocuk nasıl toplasın bugün kendime söz verdim akşam iş yapmayıp kızlarımla oyun oynarız diye inşallah yapabilirmCanım çocukların psikolojisi hemen kötü oluyor lütfen kendini biraz rahat bırek
Masumlar apartmanını izlemeni tavsiye ederim tabi senin ki temizlik takıntısı değildir ama yine
Aslında şöyle oluyor kayınbabam yazları otelde çalışıyor aşçı marmariste kendi gittiği otele gidiyoruz biz teklif ediyoruz para verelim diye ama yok diyor otobüs biletimizi de kendisi alıyor 3 yıldır böyle bu sene bodruma gitti bizde gidecektik fakat virüsten dolayı riske atamadık
Sanki bir ima mı sezdim
Uzaktan seviyoruz biz kayinvalidecikleriBak bana hiç seviniyor muyum
1. Ne
Kendimi hala yorgun halsiz hissediyorum ama.
Yine sabahın köründe kalktık. Şu saate kadar ev işleri yemek..
Sonra derslerim var.
Akşam olsa da uyusam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?