Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aynen öyle bugün kitap okuycam kızlarıma akşam birazda oyun oynarız inşallah bir aksilik çıkmazsa
Canım temizlik hiç bitmiyor inan ki şimdi yapalım yarım saate her yer dağılıyor

Küçük kızımla bir haftadır sürekli oynuyorum ağlaması kesildi

Hı bazen canım hiçbirşey yapmak istemiyor ama onlarla güzel vakit geçirmek kişiliğini karakterini oluşturuyor o yüzden mümkün olduğunca daha çok vakit ayırıyorum

bende öyle yapmaya çalışcam çok kızıyorum zaten dağıtmayın kirletmeyin diye onları uyurken görünce çok pişman oluyorum (

Masallah tatilini bile düşünüyorlar.Benim kayınbaba yok ama yokluğunu hissetmiyorum kayınvalidem yetiyor

bende öyle yapmaya çalışcam çok kızıyorum zaten dağıtmayın kirletmeyin diye onları uyurken görünce çok pişman oluyorum (
Canım çocukların psikolojisi hemen kötü oluyor lütfen kendini biraz rahat bırek

Masumlar apartmanını izlemeni tavsiye ederim tabi senin ki temizlik takıntısı değildir ama yine
Masallah tatilini bile düşünüyorlar.Benim kayınbaba yok ama yokluğunu hissetmiyorum kayınvalidem yetiyor
Aslında şöyle oluyor kayınbabam yazları otelde çalışıyor aşçı marmariste kendi gittiği otele gidiyoruz biz teklif ediyoruz para verelim diye ama yok diyor otobüs biletimizi de kendisi alıyor 3 yıldır böyle bu sene bodruma gitti bizde gidecektik fakat virüsten dolayı riske atamadık

Sanki bir ima mı sezdim

Söyle söyle kime laf soktun

Ayyy kıymetini bilin nolur
Benim ailem böyle işte her şeyi düşünürler yardım ederler
Eşimin aileside her şeyi düşünür yardım etmemizi beklerler
Evlendikten 1 yıl sonraydı tatile gitmişlerdi bizde başka yerden tatilden dönüyorduk uğramıştık 2 gün yanlarına hem bizim tatili hem onların tatili eşim ödemişti hep bizden beklerler siz 2 gece kaldınız oda bizden olsun asla demezler bizimkinide siz ödeyin derler

Pandemi var diye tatile gitmedik dedin gidenlere laf soktunAllah aşkına sen benim kayınvalidemden ne istiyorsun ya
Ahahahhahaahhhhhhhhhh
Canım bazı şeyler karşılıkı gerçi sizde sen ne kadar iyi olursan ol karşı taraf biraz bencil

Bende mesela çok saygılı davranırım sürekli görüşürüm eşim gitmek istemez üşenir ben giderim gidince her işini yaparım yardım ederim

Hatta bazen kayınbabam der oğlum aramasın sen ara der

yok artık onlarda öyle zengin olduysa demek ki

yok canim karşılıklı değil ya bazı insanların huyu öyle değişik

okyonus evet çıktık kapalı ortamda kalmak zorunda kaldığımız için çok durmadık.
Hatay usulü tavuk döner yedik . Yemek yemekten başka birşey yapamadık hava kötüydü
hatay usulü döner en sevdiklerim arasında 2. sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…