Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Asgari ücretin yarısı olabilir ev işi falanda yapıyorsa 1000az gibi geldi bana ama piyasayıda bilmiyorum.

Asgari ücretin yarısı olabilir ev işi falanda yapıyorsa 1000az gibi geldi bana ama piyasayıda bilmiyorum.
Buradakiler donanım haber oluculerinden.
Ücretler cok dusuk ben onları baz alırsam en fazla 500 veririm
Günde 3 saatten 4 gün geliyor bugün gelmedi mesela
Haftada 12 saat is falan istemedim ama kız sağolsun çamaşır falan görse katlıyor bulaşık makinesi boşatıyor.
Ben onu da yapmıyorum
Seninkini bizde sevmiyoruz

Ozaman yeterli bence iş kendisi yapıyormuş birde 4gün geliyormuş hakkını fazlasıyla alıyor ozaman

O beni çok seviyormuş anneme babama kocama öyle demiş

Gayet iyi diye düşünüyorum yarım gün zaten baktın işlerde yardımcı oluyor ufak tefek hediyeler alırsın sevinir çeyizine falan ben çok severim genç kızlara hediye vermeyi mutfak havlusu alırım çorap eşarp hep vardır fazladan

niye sevmesin geliyor hizmet gidiyorsun hizmet senin gibisini kim sevmez
Komşuları akrabaları diyorlarmış ki Allah tuğçe gibi gelini herkese versin . Bunu tutup birde annemle babama anlatmışlar biz siirtte dönerken

Canım ben küçük evlendim ne temizlik ne yemek biliyordum çoğu şeyi tolere ettiler arada kayınvalidemle ufak sorunlar olsa da eşimin bile habere olmadan hallederiz

Yaprsın canım çocuklarımız herşeyden değerli. Bunu hiç bir zaman unutmayalım

Akşam yazarsın buraya da

Bence 4 saat için 1000 tl yeterli gibi

Akşam için menüm
Tas kebabı
Pirinç pilavı
Ayran ve salata

Eti doğrayıp dolaba koydum.
çayın yanına tatlı yapıcağm. Şerbetini sabah yaptım.

salonun yerlerini sildim camını silip perdeleri eşimle taktık. Öbür odalar duruyor.
bebiş uyumuşken biraz oturdum, sizleri okuyorum.

Yaprsın canım çocuklarımız herşeyden değerli. Bunu hiç bir zaman unutmayalım

Akşam yazarsın buraya da
evet canım yazcam az önce kameradan baktım eba derslerini dinlediği masa o kadar dağınık ki sakin ol sakin sakın bağırma akşam beraber toplarız diye kendimi telkin ettim kızınca kamerayı kapatıyor izleyemiyorum bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…