- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.301
Asgari ücretin yarısı olabilir ev işi falanda yapıyorsa 1000az gibi geldi bana ama piyasayıda bilmiyorum.Kmsl Hnd sen iyi bir gelinsin belli kaynanatoru gelince sevinen gelinde ne bilim
kiz gelmişti yarım günlüğüne temizlik falan yaptı iyi oldu beni iki gün götürür. Ev sürekli dağınık okul çocuklar veliler canlı ders anca bu kadar.
Yemek zaten ayrı bir dert
Peki okula gidenlere ek ders nasıl olacak acaba ?
kizlar bakıcı kıza sabah 9.3o öğleden sonra 1 e kadar. :ücret 1000Lira az mi sizce
Ben onu da yapmıyorumUzaktan seviyoruz biz kayinvalidecikleri
Buradakiler donanım haber oluculerinden.Asgari ücretin yarısı olabilir ev işi falanda yapıyorsa 1000az gibi geldi bana ama piyasayıda bilmiyorum.
Seninkini bizde sevmiyoruzBen onu da yapmıyorum
Ozaman yeterli bence iş kendisi yapıyormuş birde 4gün geliyormuş hakkını fazlasıyla alıyor ozamanBuradakiler donanım haber oluculerinden.
Ücretler cok dusuk ben onları baz alırsam en fazla 500 veririm
Günde 3 saatten 4 gün geliyor bugün gelmedi mesela
Haftada 12 saat is falan istemedim ama kız sağolsun çamaşır falan görse katlıyor bulaşık makinesi boşatıyor.
Seninkini bizde sevmiyoruz
O beni çok seviyormuş anneme babama kocama öyle demişBuradakiler donanım haber oluculerinden.
Haftada 12 saat is falan istemedim ama kız sağolsun çamaşır falan görse katlıyor bulaşık makinesi boşatıyor.
Buradakiler donanım haber oluculerinden.
Gayet iyi diye düşünüyorum yarım gün zaten baktın işlerde yardımcı oluyor ufak tefek hediyeler alırsın sevinir çeyizine falan ben çok severim genç kızlara hediye vermeyi mutfak havlusu alırım çorap eşarp hep vardır fazladanBuradakiler donanım haber oluculerinden.
niye sevmesin geliyor hizmet gidiyorsun hizmet senin gibisini kim sevmezO beni çok seviyormuş anneme babama kocama öyle demiş
Komşuları akrabaları diyorlarmış ki Allah tuğçe gibi gelini herkese versin . Bunu tutup birde annemle babama anlatmışlar biz siirtte dönerkenniye sevmesin geliyor hizmet gidiyorsun hizmet senin gibisini kim sevmez
Canım ben küçük evlendim ne temizlik ne yemek biliyordum çoğu şeyi tolere ettiler arada kayınvalidemle ufak sorunlar olsa da eşimin bile habere olmadan hallederizKmsl Hnd sen iyi bir gelinsin belli kaynanatoru gelince sevinen gelinde ne bilim
kiz gelmişti yarım günlüğüne temizlik falan yaptı iyi oldu beni iki gün götürür. Ev sürekli dağınık okul çocuklar veliler canlı ders anca bu kadar.
Yemek zaten ayrı bir dert
Peki okula gidenlere ek ders nasıl olacak acaba ?
kizlar bakıcı kıza sabah 9.3o öğleden sonra 1 e kadar. :ücret 1000Lira az mi sizce
Yaprsın canım çocuklarımız herşeyden değerli. Bunu hiç bir zaman unutmayalımKitaplarının hepsini okudum o yazarın dağınıklığa tahammül edemiyorum onu halletsem temzilik konusunu bazen gözardı ediyorum boşver nasılsa yarın yine olacak diyorum ama sonra evdekilere kızıyorum hep sizin yüzünüzden diye halbuki küçücük çocuk nasıl toplasın bugün kendime söz verdim akşam iş yapmayıp kızlarımla oyun oynarız diye inşallah yapabilirm
Bence 4 saat için 1000 tl yeterli gibiBuradakiler donanım haber oluculerinden.
İzmir bombası nasıl oluyor canım resim paylaşır MSNKıymalı biber dolması yaptım
Yanına cacık ve çorba
Büyük kızım pek sevmiyor dolmayı ona da tavuklu nohutlu pilav yaptım
Birde izmir bombası deneyeceğiz bakalım nasıl olacak
evet canım yazcam az önce kameradan baktım eba derslerini dinlediği masa o kadar dağınık ki sakin ol sakin sakın bağırma akşam beraber toplarız diye kendimi telkin ettim kızınca kamerayı kapatıyor izleyemiyorum bu seferYaprsın canım çocuklarımız herşeyden değerli. Bunu hiç bir zaman unutmayalım
Akşam yazarsın buraya da
Biri İzmir mi dediKıymalı biber dolması yaptım
Yanına cacık ve çorba
Büyük kızım pek sevmiyor dolmayı ona da tavuklu nohutlu pilav yaptım
Birde izmir bombası deneyeceğiz bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?