- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.461
Bende onları begendim mutfak dar olunca kapalı balkonada konur bu sevdim
canım demonte şekilde oluyo zaten arka koltuğa bagaja felan sığar öyle yapınBende onları begendim mutfak dar olunca kapalı balkonada konur bu sevdimBunların 196tl nakliye ücreti çıkıyor eşime soracağım arabaya sıgarmı acaba İzmir ikeadan hem yakından görüp aynı gün yüklenir geliriz Kargo ile gelse bile 3iş gününde geliyormuş seviyorum ben ikeayı❤1960tl tutuyor hepsi
Bende öyle düşündüm.Haftasonu git istersen Benin için incele gezersin hemcanım demonte şekilde oluyo zaten arka koltuğa bagaja felan sığar öyle yapın
Merhaba canım nasılsınMerhaba kızlar
hafta sonu ay sonu kiz şimdi git gel ye iç bi sürü masuraf olurBende öyle düşündüm.Haftasonu git istersen Benin için incele gezersin hem
merhabaaaaaMerhaba kızlar
Doğru hem rejimdesin oraya gidersen İsveç köfte ceker canın kokar sana.Ben 10gune taşınırım inşhafta sonu ay sonu kiz şimdi git gel ye iç bi sürü masuraf olur
ayy inşallahDoğru hem rejimdesin oraya gidersen İsveç köfte ceker canın kokar sana.Ben 10gune taşınırım inşTaşınınca bir koşu giderim hem taksidi Kasım’a ertelenir
Ben yeni döndüm izmirden ama ben seni özledimayy inşallahbende özledim izmiri 2 haftadır gitmiyoz
Ben yeni döndüm izmirden ama ben seni özledim
Ayy şimdi foto atmış beyim valla özlemişimbeni mi özlediiin hadi hadiiii enişteyi özlemişindir
Merhaba canım nasılsın
Yorgunum kızlar sınıf mevcudum 48merhabaaaaa
Yarıya bölüyoruz hep ayaktayım kafam bi milyon
özlemişindir tabi şimdi yeni evli gibi olacaksınızAyy şimdi foto atmış beyim valla özlemişim
Kizzzz hangi kanaldayaprak dökümü izliyodum da leyla nazmiyle nişanlanırken nazmi neclayla leylanın kocasının kaçtığını öğrenip niye Leylayi terkediyo ne mana bide kapıya dayanmış benle birlikteykende oğuzlaydın demi diyo yılanın başı neclada partilemekle meşgul bütün bunlar yaşanırken
Ayy şimdi foto atmış beyim valla özlemişim
Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz:) eşimden dolayı Safranbolu’yu gezme fırsatım oldu:)Safranboluda yaşıyorum.Şükür ekmek uygun.Gerisi her yerde pahalı ve sürekli her seye zam geliyor
Beyaza kırmızıyı çok yakıştırdım:)Minderde bu tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?