- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.441
Canım iyi güvenebilirsin yaa ben çok korkardım ama mecbur olunca yapacak birşey yokbüyük 2. sınıfa başladı küçük 4 yaşında sabah kahvaltılarını hazırlıyoruz masaya biz gidince kalkıyorlar eşim 9.40 ta eve gidiyor canlı dersleri var kızımın yanında duruyor öğleden sonra 13.30 da işe gidiyor eşim bazen kızlarıda götürüyor genelde gitmek istemiyorlar evde kalıyorlar 5 buçukta eve gidiyoruz akşam o aradaki 4 saatte yalnızlar canım kameradan takip ediyoruz dün eşimin yeni telefonu geldi eskisine bip yükledik sanal numara aldık bişey oldugunda bizi arasın biz arayalım diye ilerleyen zamanlarda kendide gireblir derslerine diye düşündük.
ilk başlarda çok korktum ama şimdi daha iyiyim telefonumda sürekli kamera açık bişey olunca kameraya gelip konuşuyorlar.Bu dönemde kimse çocuk bakmak istemiyor bende evime dışarıdan yabancı biri gelsin istemiyorum büyük okula başlarsa küçüğü kreşe göndericem şimdilik idare edelim dedik eşimin komutanlarıda izin vermiş çocuklara sık sık git bak getir burda bahçede oynasınlar demişCanım iyi güvenebilirsin yaa ben çok korkardım ama mecbur olunca yapacak birşey yok
çok iyi oldu karşı komşumda iyi sağolsun beni ara ben kontrol ederim diyor arada kek börek götürüyormuş onlara
İyi canım o zamanilk başlarda çok korktum ama şimdi daha iyiyim telefonumda sürekli kamera açık bişey olunca kameraya gelip konuşuyorlar.Bu dönemde kimse çocuk bakmak istemiyor bende evime dışarıdan yabancı biri gelsin istemiyorum büyük okula başlarsa küçüğü kreşe göndericem şimdilik idare edelim dedik eşimin komutanlarıda izin vermiş çocuklara sık sık git bak getir burda bahçede oynasınlar demiş
Daha alışverişe çıkmadan netten yedim parayıkıyafet aldım kendime
350 tl
Şimdi hatırladım zaten lojmandasiniz,güvenli olur. ama yine de kamera çok iyi olmuş Küçük Ev kazalarına karşı Allah korusunçok iyi oldu karşı komşumda iyi sağolsun beni ara ben kontrol ederim diyor arada kek börek götürüyormuş onlara
Sende çık alısverıseAllahım banada nasip et
Neler aldınDaha alışverişe çıkmadan netten yedim parayıkıyafet aldım kendime
350 tl
Bu tarz salona aldım mutfakta daha temizliği kolay olsun yemek kokusu oluyor cocuk döküyor biz bile cay falan döküyoruz temizliği kolay bunların ondan istiyorum canım.Benim evde stor bile yok tül güneşlik at makinaya yıka pratıkEki Görüntüle 2698880
okyonus bunları çok beğeniyorum kumaş sandalyeler çok şık silenebilir attıkların zevk meselesi tabi bu işler basit duruyor
Hangi masa güzel hangi sandalye minder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?